TomTom kortingscodes België

tomtom.com

Korting bij TomTom online & solden - Black Friday 2022

Nieuw

Nu TomTom korting: geniet van extra voordelige prijzen tijdens Black Friday

Gebruik kortingscode 022 Populair 1

Bij TomTom vind je alle nodige accessoires voor je navigatiesysteem

Toon aanbieding

Krijg 6 maanden Gratis flitsers-updates vam TomTom

Toon aanbieding

Met de Bandit-actiecamera van TomTom maak je montages in enkele minuten

Toon aanbieding

TomTom Mydrive: download de app Gratis op al je devices

Toon aanbieding

Koop de TomTom rider 550 nu voor €399,95

Toon aanbieding

Geniet bij TomTom van Gratis levering

Toon aanbieding

33% korting op TomTom Go Premium 5

Ben je nog op zoek naar de TomTom Go Premium 5? Dan zit je vandaag op het juiste adres, want je profiteert nu op 33% korting op je nieuwe navigatiesysteem. Genoeg reden om er snel bij te zijn, rijd nooit meer verkeerd en hark geen boetes meer binnen. Goeie voornemen voor het nieuwe jaar dus!
Toon aanbieding

GPS fitnesshorloges vanaf € 149 bij TomTom

Een horloge die je stappen kan bijhouden, waarvan je muziek kunt luisteren, je hartslag kunt bijhouden, je verbrande calorieën kunt bijhouden en meer! Het GPS fitnesshorloge van TomTom doet dit allemaal. Nieuwsgierig geworden? Je koopt al zo'n handig horloge vanah € 149!
Toon aanbieding

6 maanden gratis Kaartupdateservice bij TomTom

Als je bij TomTom voor 31 maart een Kaartupdateservice neemt voor één jaar, dan krijg je 6 maanden gratis. bovenop het jaar. Dit betekent dus dat je 18 maanden lang elke nieuwer kaartuitgave kunt downloaden zodat je nooit meer de verkeerde kant op kan rijden wanneer een verkeerssituatie is gewijzigd. Ideaal!
Toon aanbieding

De hele maand 40% korting op alle services van TomTom

Ook TomTom biedt je deze maand een hoge korting aan. - 40% op alle haar services, van live kaartupdates tot flitswaarschuwingen. Ga naar de website en ontdek het aanbod.
Toon aanbieding

6 maanden gratis kaartupdates bij TomTom

Met de automatische kaartupdates van TomTom geraak je nooit meer de weg kwijt. Ga voor 12 maanden kaartupdate service voor de Benelux of heel West-Europa en je krijgt 6 maanden extra, volledig gratis.
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

7 kortingen worden momenteel aangeboden op solden.be waarvan je nu gebruik kunt maken.
Periodes als de solden en Black Friday zijn voordelige momenten om van kortingen te genieten. Maar ook doorheen het jaar worden verschillende interessante kortingen aangeboden.
Wij houden je op de hoogte van al de nieuwste kortingen en kortingscodes. Zo bespaar jij op al je aankopen.
Om de beschikbare updates te bekijken, moet je je inloggen op de website. Maak eerst een account aan, dan kan je de updates uitvoeren.
Meld je aan op de website en download Mydrive op je computer. Sluit dan uw navigatiesysteem aan op je computer. Voer dan de updates uit om gebruik te kunnen maken van Mydrive
Meld je aan op de website en klik op map. Kies dan een bestemming.
Maak gebruik van de livechat of stuur een email. Er is ookeen discussieforum beschikbaar.
3.7 ster / 22 stemmen

Wanneer je over een eigen auto beschikt en wanneer je voor die auto een GPS hebt aangekocht is de kans groot dat je ooit al eens hebt gehoord van Tom Tom. Tom Tom is dan ook niet voor niets één van de bekendste fabrikanten van GPSkaarten en GPStoestellen. Op de website Tomtom.com vindt je een uitgebreid overzicht terug van alle verschillende Tom Tom toestellen en kun je deze ook meteen bestellen. Indien je gewoon op zoek bent naar nieuwe kaarten of TomTom stemmen voor jouw GPS zijn ook deze eveneens op deze website te vinden.

​Tot slot biedt de website je de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde Tom Tom voucher waardoor je snel een mooie korting kunt krijgen op jouw gloednieuwe GPS.

Gratis verzending TomTom

TomTom.com verzendt alle bestellingen boven €80,- gratis op. Bij orderwaardes die lager liggen, wordt €3.95 gerekend.

Meer webshops

Last Update: 26.11.2022