Tuinadvies kortingscodes België

tuinadvies.be

Korting bij Tuinadvies online & solden - juni 2023

Gratis verzending van jouw bestelling vanaf € 35 bij Tuinadvies

Toon aanbieding

Planten vanaf € 2,85 bij Tuinadvies

Toon aanbieding

Tot 30% korting in juni bij Tuinadvies

Toon aanbieding

Tuinadvies: tot 20% korting met de acties van de week

Toon aanbieding

Hobbyserres vanaf €24,95 bij Tuinadvies

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Ze zijn beschikbaar op de website, via de nieuwsbrief of je kan ze vinden op Solden.be.
Je kan contact opnemen door een mail te sturen naar: klantendienst@tuinadvies.be of door te bellen naar het nummer: +32 9 330 95 88 (enkel tijdens de werkuren).
Levering is gratis vanaf €35 en duurt tussen de 1 en 2 werkdagen.
Dit kan binnen de 30 dagen en kost €5.
Betalen kan met Visa, Mastercard, iDeal of een overschrijving.
Herbert

Herbert

Editor

4.8 ster / 84 stemmen

Tuinadvies

Ben jij van plan om een nieuwe tuin aan te leggen? Of wil je iets nieuws toevoegen aan je huidige tuin? Dan hoef je maar op een plek te zijn: Tuinadvies.be! Deze webshop is een van de meeste bezochte tuinsites van Belgie en Nederland en heeft jaarlijks meer dan 14 miljoen bezoekers. Je bent aan het juiste adres voor:

  • Duizenden verschillende tuinproducten

  • Mooie en kwalitatieve gereedschappen

  • Advies rond je aankoop

  • Inspiratie voor originele cadeaus

Wanneer moet je wat doen in jouw tuin? Plant jij bloembollen in het najaar of juist in het voorjaar? Hoe overleven jouw planten een koude winter of een te natte zomer? Alle kennis is bij Tuinadvies in huis. En niet alleen dat, ook alle producten die je hiervoor nodig hebt kun je voordelig bij Tuinadvies vinden!

De website is onderverdeeld in drie categorieën, welke allen vruchtbaar zijn voor jouw mogelijkheden in de tuin!

Tuinadvies

In deze categorie vind je antwoord op al jouw algemene vragen over het ontwerpen, aanleggen en bijhouden van jouw tuin.

Tuinvrienden

Heb je een specifieke vraag, deel je graag een ervaring of heb jij iets bijzonders in je tuin? Deel het in de online community van tuinvrienden!

Webshop

Hier vind je duizenden artikelen voor jouw tuin, of de inwoners daarvan. Van planten zelf tot materiaal om deze te onderhouden, alles is hier te vinden voor de beste prijs.

Zaaien en wintertips

Bij Tuinadvies vind je duizenden producten om jouw tuin in de winter klaar te maken voor het komende jaar. Door de brede keuze aan verschillende producten vind je alles wat je maar nodig kunt hebben voor jouw tuin. Leg je tuin aan op de juiste manier door de uitgebreide informatie van Tuinadvies.

Praktisch tuinieren

Hoe zorg je ervoor dat je jouw tuin zo efficiënt en goed mogelijk bijhoudt? Met de juiste hulpmiddelen, uiteraard. Maar, het internet staat zo vol met vele apparaten en mogelijkheden, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen: er hangt snel een negatieve connotatie aan deze term. Maar soms zijn ze toch nodig om jouw tuin te kunnen laten leven zoals jij het voor je ziet. Hoe zorg je ervoor dat de planten in jouw tuin een lang en gezond leven hebben, zonder daarmee heftige middelen te gebruiken? Tuinadvies biedt de oplossing!

Decoratie en sfeer

Om je tuin extra gezellig te maken, heb je de juiste items en producten nodig! Maar de kosten voor decoratie kunnen altijd snel oplopen. Gelukkig ontwerp je je tuin goedkoop met de voordelige geprijsde artikelen van Tuinadvies! Uiteraard alleen voor de beste kwaliteit!

Huis en tuindieren

Heb jij huisdieren? Dan weet je dat de tuin ook een heerlijke plek kan zijn om deze in los te laten, of zelfs in te houden. Heb jij plek nodig voor jouw hond, wil je de juiste planten kopen voor je kat of wil je konijnen houden in jouw tuin? Leer hoe je dit het beste kunt doen en koop direct de juiste artikelen!

Solden.be & Tuinadvies

Tuinadvies heeft vele geweldige deals en aanbiedingen voor haar vele producten. Wij zetten ze speciaal voor jou op een rijtje, zodat je er altijd direct kunnen besparen! Mocht er een kortingscode beschikbaar zijn, dan vind je die uiteraard ook op deze pagina! Zo loopt het houden van een prachtige tuin niet hoog in de kosten!