Vliegtickets.be kortingscode en kortingen

Korting bij Vliegtickets.be België in november 2019 & Black Friday

Rome: Vanaf € 20 bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Weg met de Kerst vanaf € 20 bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Last minute vakanties vanaf € 35 bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Citytrips vanaf € 20 bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Gratis annuleren van je vlucht bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Bucketlist bestemmingen vanaf € 43 bij Vliegtickets.be

Toon aanbieding

Promoties

De Vliegtickets actiecode voorziet jou graag van een aantrekkelijke korting die je in mindering kunt brengen bij het boeken van een bepaalde vlucht bij Vliegtickets.be. Zo kun je bijvoorbeeld € 20 uitsparen op bepaalde locaties, of wat dacht je van € 10 korting als je met een bepaalde maatschappij vliegt (bijvoorbeeld Qatar Airways) naar een locatie van jouw keuze.

Gratis annuleren

De regels van het annuleren van je vlucht hangen af van de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Vaak is het mogelijk gratis je vlucht te annuleren. Heb je een annuleringsverzekering? Dan krijg je het volledig bedrag van je vlucht terugbetaald.

Online check-in

Vergeet die lange rijen op het vliegveld, de stress dat je misschien je vlucht gaat missen. Je kunt nu alles makkelijk online regelen. Ja kunt zelf online inchecken, je stoel reserveren en als je geen bagage hebt om in te leveren, kun je direct doorlopen naar de gate. Lekker snel en efficiënt!

Black Friday

Black Friday komt eraan en dat betekent extra voordelig jouw volgende vakantie boeken. Op 29 november is het weer zover dus zet deze datum in jouw agenda. Bij Vliegtickets.be is dit hét moment om jouw vakantie en tripjes vast te leggen. Weet jij al waar je naartoe gaat?

Beste Vliegtickets.be kortingscodes en promoties

Vliegtickets.be kortingen Korting Geldig tot
Rome: Vanaf € 20 bij Vliegtickets.be € 20 17/11/2019
Weg met de Kerst vanaf € 20 bij Vliegtickets.be € 20 17/11/2019
Last minute vakanties vanaf € 35 bij Vliegtickets.be € 35 17/11/2019
Citytrips vanaf € 20 bij Vliegtickets.be € 20 01/12/2019
Gratis annuleren van je vlucht bij Vliegtickets.be Gratis 01/12/2019

Barcelona: Vanaf € 20 bij Vliegtickets.be

Lees meer

Ben je niet zo van de kerstdagen? Je boekt nu heel goedkoop al je vakantie naar het warme Barcelona al vanaf € 20 bij Vliegtickets.be. Dus wees er snel bij en boek je vakantie vandaag al.

Sluiten

Toon aanbieding

Kerstvakantie deals: vanaf € 39 bij Vliegtickets.be

Lees meer

Wil jij graag een aantal dagen weg met Kerst om heerlijk de feestdagen ergens anders te vieren met jouw familie? Boek dan nu jouw kerstvakantie bij Vliegtickets.be en ga al op trip vanaf € 39. Denk aan bestemmingen als Berlijn, Londen, Wenen of Barcelona.

Sluiten

Toon aanbieding

Last minutes vanaf € 30 bij Vliegtickets.be

Lees meer

Ben jij een snelle beslisser en hou je van spontane uitstapjes? Dan zijn de last minute vakanties van Vliegtickets.be echt iets voor jou! Je boekt daar momenteel namelijk al last minute vakanties vanaf € 30!

Sluiten

Toon aanbieding

Herfstvakantie deals vanaf € 36 bij Vliegtickets.be

Lees meer

De zomer is nog maar net voorbij, maar zit jij in gedachten alweer bij de naderende herfstvakantie? Neem dan gauw een kijkje op de website van Vliegtickets.be, want daar boek je herfstvakantie deals al vanaf € 36!

Sluiten

Toon aanbieding

Herfstvakantie deals vanaf € 50 bij Vliegtickets.be

Lees meer

Wil jij er in de Herstvakantie graag nog even tussenuit? Boek dan jouw trip bij Vliegtickets.be en gun jezelf nog wat zonuren in de herfst. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als Barcelona, Tenerife, Boedapest of Ibiza. Solden.be wenst je alvast veel plezier!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops