Weight Watchers kortingscode en kortingen

Korting bij Weight Watchers België in augustus 2019

Tot 50% korting op je abonnement bij Weight Watchers

Toon aanbieding

Tot 37% korting op je abonnement bij Weight Watchers

Toon aanbieding

Abonnementen van Weight Watchers voor maar € 17,95 per maand

Toon aanbieding

Black Friday

Hou je energie hoog tijdens 29 november 2019, Black Friday. Want WW is het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. Dat is niet het enige, er zijn ook veel aanbiedingen op de webshop om je te helpen je gewichtsverlies en gezondheidsreis te voltooien, waaronder veel korting op geselecteerde accessoires en op geselecteerde voedingsmiddelen. Maak daar vol gebruik van en hou Black Friday goed in de gaten.

Recepten Inspiratie

Met de handige WW app track je niet alleen je progressie of training schemas, maar vind je ook heerlijke recepten. Hier scan je de barcodes van je boodschappen, hou je snel en simpel de controle over wat je eet, monitor je je gewichtsverloop en sportieve activiteiten. Bekijk receptencollecties voor inspiratie voor maaltijden op elk moment van de dag. Eet nooit hetzelfde stukje vlees met rijst elke dag. Nu kun je doordeweekse maaltijden, gezonde lunch ideeën, of heerlijke desserts snel vinden. Met de WW-recepten kun je blijven genieten van wat je lekker vindt en toch afvallen. We hebben meer dan 2000 heerlijke en gezonde recepten.

Naamswijziging

Weight watchers hebben hun logo en naam veranderd. WW is nu het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. WW staat niet meer voor Weight Watchers, maar WW staat nu voor Wellness that Works. Wellness is een totaalpakket in gezonde voeding, voldoende beweging en je goed voelen in je vel. Het programma en de punten veranderen niet. Weight Watchers Wild zich meer uitbreiden op alle fronten van een gezonde levensstijl. Het is een mooi nieuw hoofdstuk in het verhaal van WW, waar je als WW member aan mee doet.

Beste Weight Watchers promotiecodes en promoties

Weight Watchers kortingen Korting Geldig tot
Tot 50% korting op je abonnement bij Weight Watchers -50% 31/08/2019
Tot 37% korting op je abonnement bij Weight Watchers -37% 31/08/2019
Abonnementen van Weight Watchers voor maar € 17,95 per maand € 17,95 01/10/2019
Word lid van Weight Watchers vanaf € 17,95 per maand € 17,95 verlopen
Tot 50% korting op je abonnement bij Weight Watchers -50% verlopen

Word lid van Weight Watchers vanaf € 17,95 per maand

Lees meer

Al goeie voornemens gemaakt voor een nieuwe start? Je hoeft geen halve marathon te rennen of de zwaarste gewichten in de sportschool te tillen om sportief te zijn. Bij Weight Watchers leer je alles over een gezonde levensstijl en gezond eten. Begin nu stap voor stap voor maar € 17,95 per maand!
13 maanden (digitaal) € 17,95 per maand + eerste maand gratis

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 50% korting op je abonnement bij Weight Watchers

Lees meer

Wil jij graag afvallen, maar lukt het maar niet? Neem dan gauw een kijkje op de website van Weight Watchers. Zij helpen je om in een mum van tijd op je eigen streefniveau te komen. Nieuwsgierig geworden? Je profiteert deze maand van kortingen tot wel 50% op je abonnement.

Sluiten

Toon aanbieding

Eerste maand gratis bij Weight Watchers

Lees meer

Het is eindelijk volop zomer, dus haal je zwemkleding maar alvast uit de kast. Voel jij je nog niet lekker in je vel in bikini en wil jij daar iets aan doen? Je krijgt momenteel je eerste maand bij een abonnement van Weight Watchers helemaal gratis!

Sluiten

Toon aanbieding

Weight Watchers prijzen vanaf € 17,95 per maand

Lees meer

Wil jij ook beginnen aan een nieuwe start? Dat kan met Weight Watchers! Hiermee leer je over een gezonde levensstijl en gezond eten. Bekijk hier de Weight Watchers prijzen voor abonnementen:
13 maanden (digitaal) € 17,95 per maand + eerste maand gratis
7 maanden (digitaal) € 19,95 per maand + eerste maand voor € 9,95
1 maand (digitaal) € 52,90

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis aanmelden bij Weight Watchers

Lees meer

Of je nu een maandabonnement, voor een half jaar of voor een jaar een abonnement afsluit bij Weight Watchers, het aanmelden is altijd gratis. Daarmee bespaar je € 29,95 op je aanmeldkosten.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops