Weight Watchers kortingscodes België

weightwatchers.com/be/nl

Ontdek Weight Watchers in België en krijg toegang tot een scala aan tools en hulpmiddelen om je te helpen bij het bereiken van je gewichtsverliesdoelen.

Korting bij Weight Watchers online & solden - april 2024

Weight Watchers kortingscode: ontvang een Gratis boek!

Gebruik kortingscode K45 Populair 1

Abonnementen van Weight Watchers voor maar € 19,95 per maand

Toon aanbieding

Online te koop bij Weight Watchers: 365 dagen kookboek voor €24,95

Toon aanbieding

Weight Watchers online: korting tot 30% op alle kookboeken

Toon aanbieding

Weight Watcher korting: bespaar tot €75 op je abonnement

Toon aanbieding

Weight Watchers shop Gratis verzending

Toon aanbieding

Weight Watchers recepten: ontdek nieuwe recepten Gratis op de website

Toon aanbieding

Weight Watchers korting: bespaar tot wel 60% op je abonnement

Toon aanbieding

 

Hoe gebruik ik een Weight Watchers kortingscode?

1. Weight Watchers biedt twee plannen die jij kunt bestellen. Dit is ofwel 'Workshop + digital' ofwel alleen 'digital'. Nadat je een keuze hebt gemaakt tussen deze programma's, kom je in de webshop terecht waar je vervolgens een keuze kunt maken tussen de verschillende abonnementen.

2. Zoals je ziet worden eventuele promoties al weergegeven boven de abonnementsvormen. Mocht je hierboven een kortingscode hebben gevonden, kun je klikken op 'Heb je een kortingscode?', zoals met rood aangegeven.

 

hoe gebruik ik een Weight Watchers kortingscode.jpg

 

3. Vervolgens kom je op een nieuwe pagina waar je jouw kortingscode kunt invullen en deze direct geverifieerd wordt.

4. Als dit is gelukt, klik je op 'volgende' en wordt jou gevraagd om te registreren als nieuw lid. Ben je al lid geweest? Dan kun je inloggen met jouw account gegevens. Als nieuw lid dien je ook je factuur adresgegevens in te vullen zodat Weight Watchers alle benodigde informatie van jou heeft.

5. Wanneer alle informatie compleet is, kun je afrekenen. Weight Watchers biedt de mogelijkheid om met Creditcard of PayPal te betalen. Wanneer dit allemaal gelukt is, is jouw bestelling rond en kun je starten als Weight Watchers member op weg naar een gezondere leefstijl. 

 

Black Friday

Houd je energie hoog tijdens 26 november 2024, Black Friday. Want WW is het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. Dat is niet het enige, er zijn ook veel aanbiedingen in de webshop om je te helpen je gewichtsverlies en gezondheidsreis te voltooien, waaronder veel korting op geselecteerde accessoires en op geselecteerde voedingsmiddelen. Maak daar vol gebruik van en houd Black Friday goed in de gaten.

Recepten Inspiratie

Met de handige WW app track je niet alleen je progressie of training schemas, maar vind je ook heerlijke recepten. Hier scan je de barcodes van je boodschappen, hou je snel en simpel de controle over wat je eet, monitor je je gewichtsverloop en sportieve activiteiten. Bekijk receptencollecties voor inspiratie voor maaltijden op elk moment van de dag. Eet nooit hetzelfde stukje vlees met rijst elke dag. Nu kun je doordeweekse maaltijden, gezonde lunch ideeën, of heerlijke desserts snel vinden. Met de WW-recepten kun je blijven genieten van wat je lekker vindt en toch afvallen. We hebben meer dan 2000 heerlijke en gezonde recepten.

Naamswijziging

Weight watchers hebben hun logo en naam veranderd. WW is nu het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. WW staat niet meer voor Weight Watchers, maar WW staat nu voor Wellness that Works. Wellness is een totaalpakket in gezonde voeding, voldoende beweging en je goed voelen in je vel. Het programma en de punten veranderen niet. Weight Watchers Wild zich meer uitbreiden op alle fronten van een gezonde levensstijl. Het is een mooi nieuw hoofdstuk in het verhaal van WW, waar je als WW member aan mee doet.

Aanmeldkosten

Voor de Weight Watchers cursus betaal je eenmalige aanmeldkosten. Deze zijn in de meeste gevallen € 29,95.

Forum

Online kan je een Weight Watchers forum vinden. Het is een community waarbij mensen elkaar kunnen helpen en steunen bij het afvallen. Meld je aan en je kan mee berichten posten.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Weight Watchers kortingscode: Tot wel 40% korting op Weight Watchers producten voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Weight Watchers kortingscode: Tot 80% korting tijdens wintersolden Korting al afgetrokken
80% Weight Watchers kortingscode: Tot 80% korting op Weight Watchers-producten tijdens Cyber Monday Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Deze kan je vinden op de website of door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Daarnaast kan je ze ook op Solden.be vinden.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Je kunt de klantendienst van Weight Watchers bereiken via Klantenservice nummer: 070/222 876, Email: help@weightwatchers.be, Adres: Postbus 32 2320 Hoogstraten
De Weight Watchers punten kunnen op drie manieren worden berekend. Met de hand, door alles op te schrijven wat je eet en de bijbehorende puntenwaardes op te zoeken. Of houd je eetgeschiedenis bij via de website of de app, en laat de computer automatisch berekenen op hoeveel punten je staat.
Weight Watchers is een dieetprogramma dat stelt mensen die afvallen weer het heft in eigen handen te geven. In plaats van allerlei voedselrestricties op te leggen, moeten gebruikers zich alleen houden aan een maximaal aantal Weight Watchers punten per dag.
Je kan je abonnement online opzeggen of telefonisch of door een mail te sturen naar: info.be@ww.com.
Online vind je de puntenlijst met alle mogelijke gerechten en producten. Ook de hoeveelheid van elk product wordt weergegeven.
Je kan je aanmelden met je emailadres. Maak eerst een account aan en bevestig dan je mailadres. Bij de Weight Watchers login kan je al je info vinden over je aankopen.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 81 stemmen

Weight Watchers

Weight Watchers is in een mum van tijd bijzonder bekend geworden omwille van hun effectieve afvaltechnieken. Er wordt gewerkt met een cursus met **punten,**zogeheten propoints om uiteindelijk af te vallenHet is een bepaald soort dieet. Wie vindt dat hij of zij te kampen heeft met een maatje meer en er graag iets aan wil doen zal meer dan waarschijnlijk al snel in contact komen met Weight Watchers. Op de website Weightwatchers.be vindt u een uitgebreide hoeveelheid aan informatie over de verschillende mogelijkheden om gezond af te vallen.

Het spreekt voor zich dat u zich eveneens via de webstek eenvoudig en snel kunt inschrijven voor één van de cursussen. De Weight Watchers promotiecode maakt het tot slot mogelijk om een interessante korting te bekomen op uw cursus bij Weight Watchers. Ook vind je er allerlei goede recepten voor lekkere gezonde gerechten en andere producten. Je kunt er (kook)boeken over kopen. Dus, wat staat er straks op het menu?