Weight Watchers kortingscode en kortingen

Korting bij Weight Watchers België in oktober 2019

Bespaar € 47,90 op 13 maanden bij Weight Watchers

Toon aanbieding

Bespaar € 49,90 op 7 maanden bij Weight Watchers

Toon aanbieding

1 maand vanaf € 52,90 bij Weight Watchers

Toon aanbieding

1e Maand gratis bij Weight Watchers

Toon aanbieding

1e Maand 50% korting bij Weight Watchers

Toon aanbieding

Abonnementen van Weight Watchers voor maar € 17,95 per maand

Toon aanbieding

Black Friday

Houd je energie hoog tijdens 29 november 2019, Black Friday. Want WW is het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. Dat is niet het enige, er zijn ook veel aanbiedingen in de webshop om je te helpen je gewichtsverlies en gezondheidsreis te voltooien, waaronder veel korting op geselecteerde accessoires en op geselecteerde voedingsmiddelen. Maak daar vol gebruik van en houd Black Friday goed in de gaten.

Recepten Inspiratie

Met de handige WW app track je niet alleen je progressie of training schemas, maar vind je ook heerlijke recepten. Hier scan je de barcodes van je boodschappen, hou je snel en simpel de controle over wat je eet, monitor je je gewichtsverloop en sportieve activiteiten. Bekijk receptencollecties voor inspiratie voor maaltijden op elk moment van de dag. Eet nooit hetzelfde stukje vlees met rijst elke dag. Nu kun je doordeweekse maaltijden, gezonde lunch ideeën, of heerlijke desserts snel vinden. Met de WW-recepten kun je blijven genieten van wat je lekker vindt en toch afvallen. We hebben meer dan 2000 heerlijke en gezonde recepten.

Naamswijziging

Weight watchers hebben hun logo en naam veranderd. WW is nu het nieuwe gezicht van Weight Watchers, gericht op een gezonde levensstijl in plaats van simpelweg afvallen. WW staat niet meer voor Weight Watchers, maar WW staat nu voor Wellness that Works. Wellness is een totaalpakket in gezonde voeding, voldoende beweging en je goed voelen in je vel. Het programma en de punten veranderen niet. Weight Watchers Wild zich meer uitbreiden op alle fronten van een gezonde levensstijl. Het is een mooi nieuw hoofdstuk in het verhaal van WW, waar je als WW member aan mee doet.

Aanmeldkosten

Voor de cursussen van Weight Watchers betaal je eenmalige aanmeldkosten. Deze zijn in de meeste gevallen € 29,95.

Beste Weight Watchers promotiecodes en promoties

Weight Watchers kortingen Korting Geldig tot
Bespaar € 47,90 op 13 maanden bij Weight Watchers -€ 47,90 31/10/2019
Bespaar € 49,90 op 7 maanden bij Weight Watchers -€ 49,90 31/10/2019
1 maand vanaf € 52,90 bij Weight Watchers € 52,90 31/10/2019
1e Maand gratis bij Weight Watchers 31/10/2019
1e Maand 50% korting bij Weight Watchers -50% 01/11/2019

 

Hoe gebruik ik een Weight Watchers kortingscode?

1. Weight Watchers biedt twee plannen die jij kunt bestellen. Dit is ofwel 'Workshop + digital' ofwel alleen 'digital'. Nadat je een keuze hebt gemaakt tussen deze programma's, kom je in de webshop terecht waar je vervolgens een keuze kunt maken tussen de verschillende abonnementen.

2. Zoals je ziet worden eventuele promoties al weergegeven boven de abonnementsvormen. Mocht je hierboven een kortingscode hebben gevonden, kun je klikken op 'Heb je een kortingscode?', zoals met rood aangegeven.

 

Weightwatcherssmaller.jpg

 

3. Vervolgens kom je op een nieuwe pagina waar je jouw kortingscode kunt invullen en deze direct geverifieerd wordt.

4. Als dit is gelukt, klik je op 'volgende' en wordt jou gevraagd om te registreren als nieuw lid. Ben je al lid geweest? Dan kun je inloggen met jouw account gegevens. Als nieuw lid dien je ook je factuur adresgegevens in te vullen zodat Weight Watchers alle benodigde informatie van jou heeft.

5. Wanneer alle informatie compleet is, kun je afrekenen. Weight Watchers biedt de mogelijkheid om met Creditcard of PayPal te betalen. Wanneer dit allemaal gelukt is, is jouw bestelling rond en kun je starten als Weight Watchers member op weg naar een gezondere leefstijl. 

 

1e Maand gratis bij Weight Watchers

Lees meer

Bij Weight Watchers krijg je nu je eerste maand gratis op je abonnement van zeven of 13 maanden. Dat is nog eens voordelig! Daarnaast krijg je er ook nog eens € 10 of € 20 Weight Watchers producten bij. Bekijk dus snel de mogelijkheden!

Sluiten

Toon aanbieding

Eerste maand gratis bij Weight Watchers

Lees meer

Het grootste nadeel van de zomerperiode is dat er ook een moment komt dat het weer voorbij is. Dat heeft ook soms zijn voordelen. Als je terug kijkt op de zomer, voelde je lekker in je vel in bikini of zwembroek? Nee, wil je daar iets aan doen? Op de website van Weight Watchers krijg je momenteel je eerste maand gratis op je abonnement! Begin vandaag al voor je volgende zomer vakantie!

Sluiten

Toon aanbieding

Word lid van Weight Watchers vanaf € 17,95 per maand

Lees meer

Al goeie voornemens gemaakt voor een nieuwe start? Je hoeft geen halve marathon te rennen of de zwaarste gewichten in de sportschool te tillen om sportief te zijn. Bij Weight Watchers leer je alles over een gezonde levensstijl en gezond eten. Begin nu stap voor stap voor maar € 17,95 per maand!
13 maanden (digitaal) € 17,95 per maand + eerste maand gratis

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 37% korting op je abonnement bij Weight Watchers

Lees meer

Op zoek naar de sportschool die bij je past en je helpt jouw sportdoelen te bereiken? Bij Weight Watchers helpen we je op weg met een vliegende start. Ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het afvallen en ontwikkelen van gezonde gewoontes. Laat je inspireren en word vandaag nog lid!
7 maanden (digitaal) € 19,95 per maand + eerste maand gratis

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 50% korting op je abonnement bij Weight Watchers

Lees meer

Deze zomer teveel gebarbecued of te veel vette dingen gegeten? Wil je je overtollige zomer kilo's snel verliezen? Ontdek nu hoe we je kunnen helpen bij het afvallen en ontwikkelen van gezonde gewoontes. Laat je inspireren, schrijf je vandaag nog in! Je profiteert deze maand van kortingen tot wel 50% op je abonnement.
3 maanden (digitaal) € 22,95 + eerste maand gratis

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops