Wonderbox kortingscodes België

be.wonderbox.com/nl

Korting bij Wonderbox online & solden - juni 2023

Wonderbox kortingscode: bespaar 10% op je volgende aankoop

Gebruik kortingscode E10 Populair 1

Bestsellers bij Wonderbox: leuke geschenkboxen vanaf €29,90

Toon aanbieding

Wellness geschenkdozen: vanaf €29,90 bij Wonderbox

Toon aanbieding

Geniet nu van Gratis levering bij Wonderbox

Toon aanbieding

Wonderbox culinair plezier: boxen vanaf €10

Toon aanbieding

15% korting Wonderbox: geldig op webexclusieve bonnen

Toon aanbieding

Koop een Wonderbox ontbijt bon voor slechts €29,90

Toon aanbieding

Wonderbox weekendje weg: vanaf €49,90

Toon aanbieding

Bon Wonderbox brasserie nu voor slechts €49,90

Toon aanbieding

Wonderbox cinema voor 2: koop nu voor €20

Toon aanbieding

Snelle levering

Je Wonderbox wordt zo snel mogelijk geleverd, om hem zo snel mogelijk te geven aan wie je hem wilt aanbieden. Als u wilt, kunt u in plaats van een box ook een box reserveren in de vorm van een e-ticket, dat online beschikbaar is. Dit in slechts een paar klikken!

Gepersonaliseerde box

U wilt een box aanbieden voor een bruiloft, een verjaardag of voor een bepaald evenement? Laat niets aan het toeval over en pas de doos van de cadeauset aan de gelegenheid aan! Voeg een bericht, kleur en een foto toe die de persoon vertegenwoordigt die je wilt verwennen.

Gratis wisselen

De geschenkdozen zijn 3 jaar en 3 maanden geldig. Wanneer een box echter het einde van zijn geldigheid bereikt, kunt u deze omruilen voor een nieuwe box. Als het thema niet bij u past, kunt u het ook direct online wijzigen volgens de instructies op de site.

Black Friday

Iedereen profiteert graag van mooie kortingen! Om deze reden zullen velen van jullie de online winkel bezoeken op de datum van Black Friday. Op deze langverwachte dag kunt u goede zaken doen tussen de dozen!

Wondernews

Vergeet je niet aan te melden voor Wondernews om meer te weten te komen over de laatste aanbiedingen en om nieuwe ideeën op te doen voor je toekomstige uitjes. Dit abonnement op de nieuwsbrief van de site is volledig gratis en geeft u toegang tot vele voordelen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

Deal Wonderbox actie: koop een leuk moederdagcadeau 14-05-2023
€19,90 Wonderbox Valentijn: bonnen vanaf €19,90 14-02-2023
gratis Wonderbox actie: koop een geschenkdoos en ontvang 1 activiteit gratis 25-12-2022
12% Wonderbox kortingscode van 12% op web only aanbod 26-09-2022
12% Wonderbox kortingscode: 12% op online exclusiviteiten 24-07-2022

Veelgestelde vragen

Ja, op dit moment zijn er 10 Vaderdagkortingen beschikbaar op onze website. Maak Vaderdag dit jaar extra speciaal door nu een bestelling te plaatsen en uw vader te verrassen met een prachtig cadeau.
De beste tijd om goede Vaderdag deals te vinden is meestal in de aanloop naar Vaderdag zelf. Zo rond begin juni. Veel webshops bieden speciale kortingen en promoties aan om klanten te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau. We raden aan om ongeveer 1-2 weken voor Vaderdag te beginnen met zoeken naar aanbiedingen om de beste deals te vinden.
Populaire cadeaus tijdens Vaderdag zijn elektronica, kleding, uitstapjes, sportartikelen, speelgoed en winteritems.
We bieden 10 kortingen aan op solden.be.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
De klantendienst is bereikbaar op het nummer +32 (0)85 21 36 61 en dit van maandag tot vrijdag van 9u tot 19u.
Het adres is Wonderbox t.a.v. klantenservice, Brand Whitlocklaan 87, 1200 Brussel.
Registreer je geschenkbon op de website van Wonderbox, reserveer rechtstreeks bij je gekozen partner en betaal je activiteit met de bon.
Levering van de Wonderbox gebeurt gratis via bpost of via e-mail in het geval van een e-geschenkdoos.
Binnen de geldigheidsduur van je Wonderbox kun je zo vaak als gewenst de geschenkdoos omruilen of verlengen.
Bij aankoop moet je eerst een account aanmaken. Dit kan eenvoudig met je emailadres. Na de registratie kan je altijd op de website je aanmelden. Dit doe je met je emailadres en je zelfgekozen wachtwoord. Onder jouw account vind je je bestellingen.
Herbert

Herbert

Editor

4.8 ster / 2 stemmen

Wonderbox

Wat kan het soms ontzettend lastig zijn om een mooi en origineel cadeau uit te zoeken voor een jarige, iemand die gaat trouwen of iemand die met pensioen gaat. Welke reden je ook hebt om iemand te verrassen, met een wonderbox zit je altijd goed. Je geeft iemand een cadeau waar hij of zij écht wat mee kan. In de box zit een belevenis die een herinnering creëert. En we weten natuurlijk allemaal dat een herinnering veel langer meegaat dan een mooie vaas of een badset als cadeau. Het Belgische bedrijf dat de wonderboxen aanbiedt, stelt haar klanten al meer dan 10 jaar tevreden. Ben jij de volgende?

Wat is nu precies een wonderbox? Een wonderbox is een geschenkdoos die een uitzonderlijke ervaring biedt. In totaal zijn er 75 geschenkdozen om uit te kiezen met 75000 verschillende activiteiten. Je kunt denken aan weekendjes weg, bijzondere diners of onvergetelijke ervaringen zoals een parachutesprong of een ballonvaart.

Voor wie

Op de website van wonderbox kun je kiezen uit boxen voor verschillende personen of momenten. Kies je een box voor moederdag? Of ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je broer? Op de site kun je makkelijk filteren op bepaalde eigenschappen, zodat je makkelijk een keuze kunt maken uit de boxen. Je vindt op die manier altijd het perfecte cadeau om te geven.

Budget

Een wonderbox kopen voor je dierbare hoeft niet altijd te betekenen dat je veel geld moet uitgeven. Je kunt een wonderbox je al krijgen vanaf 10 euro. Het hangt natuurlijk van het geschenk af welk prijskaartje eraan hangt. Of je nu een wonderbox koopt met een klein of groot prijskaartje, je krijgt in ieder geval het volgende:

  • Een mooie goud-zwarte geschenkdoos

  • Een boekje met uitleg en voorbeelden van activiteiten

  • Een geschenkbon die je kunt inwisselen voor de activiteit.

Alleen de verpakking van de geschenkbon is dus al een feest om cadeau te geven.

Online

Een wonderbox kun je ook digitaal kopen. Dit noemen we een e-geschenkdoos. Dit wordt dan als elektronisch ticket naar het e-mailadres van de koper of begunstigde gestuurd als PDF. Na je aankoop heb je de e-geschenkdoos binnen 15 minuten in je mail. De e-geschenkdoos is handig om te bestellen als je last-minute een cadeau nodig hebt. Maar ook als je het iemand cadeau wilt doen die in het buitenland verblijft of niet om de hoek woont. Je kunt diegene, ook al is hij niet in de buurt, dan alsnog verrassen met een mooi cadeau.

Kwaliteitsgarantie

Bij wonderbox staat men voor kwaliteit. Er wordt dan ook een kwaliteitsgarantie gegeven. Zo is de selectie van voorgestelde adressen en activiteiten erg streng en wordt er alleen samengewerkt met gerenommeerde merken. Elke meewerkende partij moet de 'Kwaliteitscharter' tekenen en iedere partner wordt voortdurend geëvalueerd.

Verras je vrienden, familie, geliefde of je baas met een wonderbox. Daarmee ben je altijd origineel en geef je de ontvanger echt een cadeau om niet snel te vergeten.