World of Warships kortingscodes België

worldofwarships.eu

Korting bij World of Warships online & solden - februari 2023

World of Warships download: nu Gratis te verkrijgen

Toon aanbieding

Speel World of Warships nu Gratis op PC

Toon aanbieding

Forum

Op de website kan je het World of Warship forum vinden. Hierin geven spelers tips en tricks voor de game. Je kan er ook zelf vragen stellen. Het forum is tevens beschikbaar in verschillende talen als het Engels, Duits, Pools en meer. Ook wordt nieuws en aankondigingen op het forum geplaats.

PS4

De game is gratis te downloaden op de console. The World of Warship PS4 game kan je vanuit de Playstation store downloaden. Het is ook beschikbaar voor de PS5.

World of Warships ontvang een code voor 7 dagen gratis premium en gratis items

Actie: Meld je aan op de website
Bonus: Wordt automatisch toegevoegd aan je account
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 2 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Heel het jaar door kan je genieten van kortingen. Maar hou ook zeker momenten als de solden en Black Friday in het oog om nog van meer kortingen te genieten.
Voor de PS4 en Xbox kan je de game downloaden in de desbetreffende store. De game is gratis, je kan wel in het spel aankopen doen. Voor de PC kan je de download doen via de website.
Regelmatig worden nieuwe updates gedaan om de game nog te verbeteren. Er worden nieuwe items beschikbaar gesteld bij deze updates. Je kan het forum in de gaten houden om te weten wanneer de updates zullen plaatsvinden.
3.1 ster / 23 stemmen

World of Warships

Dompel onder in de wereld van schepen en oorlog. Doe mee met grote gevechten op zee, pas doordachte strategieën toe om de vijand te verslaan.

World of Warships werd gecreëerd door de makers van Wargaming. Het is een opvolger van World of tanks en World of warplanes. Het online mutliplayer spel werd in 2015 beschikbaar gemaakt voor Microsoft. Daarna was het ook mogelijk de game te spelen op Android en IOS. Nu is het ook beschikbaar op de Xbox en PS4.

Gameplay

De game is gratis online te bespelen. Als speler heb je de controle over de schepen. Je kan het spel ook in groepjes van 3 spelen. Het doel van het spel is de vijand te verslaan, om dit te doen met je strategieën toepassen.

Meer webshops

Last Update: 04.02.2023