Avis kortingscodes België

avis.be
4.2 ster / 17 stemmen

Korting & Solden bij Avis in september 2021

Nieuw

Avis aanbiedingen voor België: korting tot 20%

Toon aanbieding

Extra voordelige autohuur met de laagste prijzen van Avis

Toon aanbieding

Voordelig auto's huren via Avis in september

Toon aanbieding

Gratis Avis app voor op Android en iPhone

Toon aanbieding

€ 15 korting met Avis Preferred

Toon aanbieding

10% korting bij inschrijven van de Avis nieuwsbrief

Toon aanbieding

Vroegboekkorting Avis: tot 20% korting op je huurwagen

Toon aanbieding

Avis Flex: lange termijn autoverhuur al vanaf €464 per maand

Toon aanbieding

Avis korting: ontdek alle aanbiedingen hier

Toon aanbieding

Beste Avis kortingscodes en promoties

Avis kortingen Korting Geldig tot
Avis aanbiedingen voor België: korting tot 20% 20% 01/11/2021
Extra voordelige autohuur met de laagste prijzen van Avis -10% 01/11/2021
Voordelig auto's huren via Avis in september -10% 01/11/2021
Gratis Avis app voor op Android en iPhone Gratis 01/11/2021
€ 15 korting met Avis Preferred -€ 15 01/11/2021

Voordelig

Bij Avis kun je heel nauwkeurig aangeven hoe jij je auto wilt hebben. Je kiest uit verschillende modellen en geeft aan wanneer je de auto wilt gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens super voordelig vanwege de beste prijs belofte. Vind jij een gelijkwaardige en goedkopere Avis-auto op een andere website? Dan betaalt Avis jou het verschil terug.

Promoties

Avis heeft regelmatig aanbiedingen lopen waarbij ze jou verwennen met kortingen en promoties. Denk bijvoorbeeld aan weekend aanbiedingen of vroegboekkortingen. Bekijk deze pagina van Solden.be regelmatig om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente kortingen en kortingscodes van Avis.

Gratis annuleren

Is er even iets tussengekomen en heb jij je gereserveerde Avis auto niet meer nodig? Maak je dan geen zorgen, want bij Avis kun jij gratis annuleren. Je kunt dit zelfs doen tot 24 uur voor het tijdstip van afhalen. Dat betekent dat er voor jou echt geen risico aan zit om jouw huurauto bij Avis te reserveren.

Black Friday

Hoewel Avis al regelmatig promoties en kortingen heeft, zal het op 26 november tijdens Black Friday helemaal losgaan. Dan is het weer tijd voor de hoogste kortingen en de meest lage prijzen. Laat het niet aan je voorbij gaan en profiteer van de kortingen.

Avis korting: -25% op de volledige dekking

Verhuur: België, Europa
Geldig: Op volledige dekking
Actie: Tijdelijk

Sluiten

Toon aanbieding

Avis promotie: 2de bestuurder nu gratis

Actie: Tijdelijk
Geldig: Op alle wagens
Minimum aankoop: Geen

Sluiten

Toon aanbieding

Huren aan 20% korting bij Avis voor de solden

Merken: Volkswagen, BMW, Opel,...
Actie: Op geselecteerde producten
Aanbod: Zolang voorraad strekt

Sluiten

Toon aanbieding

Avis: bespaar 20% op je huurwagen in Griekenland

Periode: tot 31 december 2020
Aanbod: niet cumuleerbaar
Geldig: op basis van beschikbaarheid

Sluiten

Toon aanbieding

Korting Avis: bespaar 20% op je huurwagen in Griekenland

Ophaling: tussen 25 mei en 31 december
Uitgezonderd: extra's zoals toeslagen, meerdere bestuurders
Annuleringskosten: van toepassing

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Momenteel zijn er 9 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
De openingsuren zijn maandag-vrijdag: 09:00-17:00
Je kunt de klantendienst van Avis bereiken via Klantenservice nummer: (+32) 02 730 62 11, Email: info@avis.be, Adres: Avis Belgium s.a./n.v. rue Colonel Bourg 122, bte 7 B-1140 Bruxelles
Ja en vervolgens zijn er dan verschillende opties wat betreft de tank met het terugbrengen van de huurwagen
De betaalmogelijkheden zijn: Visa, MasterCard en American Express
Je bent standaard gedekt voor risico van Burgerlijke Aansprakelijkheid en schade en diefstal

Avis

Avis car rental is één van de grootste autoverhuurbedrijven van de wereld. Hier kun je met vertrouwen een auto boeken zonder rare fratsen. Je kiest het type auto uit waar je naar op zoek bent, vult je gegevens in en rond de reservering af. Ben je van plan om te gaan verhuizen, ga je op vakantie of een dagje uit? Dan zal je bij Avis de juiste huurauto vinden. Het is bij Avis ook mogelijk om een one-way te huren. Dat is dus ideaal wanneer jij van de ene locatie naar de andere locatie rijdt op vakantie. Je kunt vervolgens de auto gewoon inleveren bij jouw eindpunt.

Reserveren

Bij het reserveren kun je gemakkelijk aangeven vanaf waar je de auto op wilt halen, en uiteraard wanneer dit moet gebeuren. Avis zal er dan voor zorgen dat de geboekte auto op de juiste tijd en de juiste plaats voor je klaar staat. Je boekt heel voordelig een auto op Avis.be met de speciale kortingscodes en aanbiedingen van Solden.be. Op de webshop pagina verschijnen regelmatig nieuwe acties die het huren van een auto bij Avis nóg goedkoper maken.

Bestemmingen

Omdat Avis een wereldwijd autohuurbedrijf is, kun je bijna overal ter wereld een auto huren. Ben jij bijvoorbeeld op vakantie in Portugal of Kreta? Maak dan gebruik van de diensten van Avis. Andere populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld:

  • Spanje

  • Mallorca

  • Gent

  • Frankrijk

  • IJsland

  • Porto

  • Faro

Avis Preferred

Avis Preferred is het loyaliteitsprogramma van Avis. Als lid heb je direct toegang tot diverse voordelen. Allereerst krijg je al een voucher van maar liefst € 15 op jouw volgende reis na twee keer huren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan andere voordelen zoals gratis weekendhuur na drie huren. Kortom, wanneer jij je aansluit bij Avis Preferred profiteer je altijd van kortingen.

Meer webshops

Last Update: 24.09.2021