Avis kortingscode en solden kortingen

Korting bij Avis België in januari 2020

20% kortingscode op de sale bij Avis

Klik hier voor de kortingscode 500 Populair 1

Extra voordelige autohuur met de laagste prijzen van Avis

Toon aanbieding

Voordelig auto's huren via Avis in januari

Toon aanbieding

Gratis Avis app voor op Android en iPhone

Toon aanbieding

€ 15 korting met Avis Preferred

Toon aanbieding

10% korting bij inschrijven van de Avis nieuwsbrief

Toon aanbieding

Voordelig

Bij Avis kun je heel nauwkeurig aangeven hoe jij je auto wilt hebben. Je kiest uit verschillende modellen en geeft aan wanneer je de auto wilt gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens super voordelig vanwege de beste prijs belofte. Vind jij een gelijkwaardige en goedkopere Avis-auto op een andere website? Dan betaalt Avis jou het verschil terug.

Promoties

Avis heeft regelmatig aanbiedingen lopen waarbij ze jou verwennen met kortingen en promoties. Denk bijvoorbeeld aan weekend aanbiedingen of vroegboekkortingen. Bekijk deze pagina van Solden.be regelmatig om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente kortingen en kortingscodes van Avis.

Gratis annuleren

Is er even iets tussengekomen en heb jij je gereserveerde Avis auto niet meer nodig? Maak je dan geen zorgen, want bij Avis kun jij gratis annuleren. Je kunt dit zelfs doen tot 24 uur voor het tijdstip van afhalen. Dat betekent dat er voor jou echt geen risico aan zit om jouw huurauto bij Avis te reserveren.

Black Friday

Hoewel Avis al regelmatig promoties en kortingen heeft, zal het op 29 november tijdens Black Friday helemaal losgaan. Dan is het weer tijd voor de hoogste kortingen en de meest lage prijzen. Laat het niet aan je voorbij gaan en profiteer van de kortingen.

Beste Avis kortingscodes en promoties

Avis kortingen Korting Geldig tot
20% kortingscode op de sale bij Avis -20% 31/01/2020
Extra voordelige autohuur met de laagste prijzen van Avis -10% 01/03/2020
Voordelig auto's huren via Avis in januari -10% 01/03/2020
Gratis Avis app voor op Android en iPhone Gratis 01/03/2020
€ 15 korting met Avis Preferred -€ 15 01/03/2020

Early bird: Tot 20% korting bij Avis

Lees meer

Ben je van plan om tijdens je vakantie een auto te huren? Als je ver van te voren je auto boekt, dan profiteer je van kortingen tot wel 20% op je online reservering. Dus wees er snel bij en pak je voordeel!

Sluiten

Toon aanbieding

20% kortingscode bij Avis

Lees meer

Ben je van plan om binnenkort met een wagen op vakantie te gaan? Of moet je binnenkort een auto huren? Dan ben je vandaag op het juiste adres bij Avis, want je profiteert nu op 20% korting met gebruik van deze kortingscode. Wees er dus snel bij want deze actie is slechts een beperkte tijd geldig!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

15% korting op autohuur in België via Avis

Lees meer

Het is weer tijd voor de herfstaanbieding bij Avis en dat betekent dat jij kunt genieten van maar liefst 15% korting op jouw autohuur in België. Boek voor 23 oktober jouw auto en profiteer van de korting!
Geldig in België

Sluiten

Toon aanbieding

Huren vanaf € 464 per maand bij Avis

Lees meer

Heb je jouw huurauto wat langer nodig? Met Avis Flex heb je de vrijheid om een auto een maand of langer te huren, maar heb je niet de verplichtingen die je normaal bij leasecontracten zou hebben. Zo huur je jouw auto al vanaf € 464 per maand. Bekijk snel de mogelijkheden!

Sluiten

Toon aanbieding

Huren vanaf € 464 per maand bij Avis

Lees meer

Bij Avis huur jij al een auto vanaf € 464 per maand. Rij jij straks in de nieuwste modellen onder een meerjarig leasecontract? Bekijk dan snel eens de mogelijkheden van huren bij Avis en geniet van de lage prijzen!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops