Bitdefender kortingscodes België

bitdefender.be

Bescherm je computer tegen virussen en malware met Bitdefender. Deze antivirussoftware biedt uitstekende beveiliging en is eenvoudig te gebruiken.

Korting bij Bitdefender online & solden - mei 2024

Tot 36% korting op antivirus programma's bij Bitdefender

Toon aanbieding

Gratis service na aankoop van een Bitdefender abonnement

Toon aanbieding

€10 korting op een VPN bij Bitdefender

Toon aanbieding

Promotie Bitdefender: maak gebruik van Gratis proefversies

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Bitdefender kortingscode: Tot 40% korting op Bitdefender voor Moederdagcadeaus! Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Je kan bellen naar: +32 28 80 71 70 of vul online het contactformulier in.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 83 stemmen

Bitdefender

Heb jij een goede beveiliging op jouw laptop, mac of pc? Met Bitdefender zorg je er altijd voor dat jouw computer beschermt is tegen de laatste virussen of andere gevaren van het internet! Bitdefender bestaat sinds 2001 en is ontwikkeld door het bekende softwarebedrijf Softwin. Sinds 2001 is Bitdefender uitgegroeid tot 1 van de grootste en beste antivirusprogramma's die er beschikbaar zijn. Met meer dan 500 miljoen online gebruikers van Bitdefender vind je dit programma terug bij heel veel gebruikers.

Moederbedrijf Softwin

Waar Softwin eerst de eigenaar was van Bitdefender, heeft het bedrijf zich sinds 2009 los gesplitst van haar moederbedrijf. Hierdoor heeft het bedrijf alle focus op haar eigen missie: internet security geven aan al haar gebruikers.

Een uitgebreid palet aan producten

Naast antivirusprogramma's heeft Bitdefender ook een uitgebreid assortiment aan producten voor bedrijven. Hierdoor weet het een zeer diverse doelgroep te bereiken, waardoor de software van Bitdefender ook altijd gemakkelijk up to date gehouden kan worden.

Geweldige klantenservice

Bij Bitdefender kun je altijd de beste service verwachten. Waar het bedrijf vlak na haar oprichting er om bekend stond om niet altijd direct bereikbaar te zijn voor haar klanten, heeft het bedrijf geleerd van haar fouten. De afgelopen jaren is Bitdefender juist bekend komen te staan als een zeer klantgericht bedrijf. Het bedrijf is 24/7 beschikbaar via telefoon, e-mail of andere communicatiemogelijkheden om de klant te helpen met directe of indirecte oplossingen.

My Bitdefender account

Met jouw Bitdefender account kun je altijd gemakkelijk de laatste versie van Bitdefender downloaden en jouw computer een zorgvuldige scan geven. Via het My Bitdefender platform heb je hier altijd toegang toe, met daarbij ook nog vele andere opties.

Het assortiment aan producten

Het bekendste pakket van Bitdefender is de Bitdefender Family pack, welke elk jaar geupdate wordt. Andere betaalde pakketten zijn als volgt:

  • Total Security

  • Internet Security

  • Antivirus Plus

  • Antivirus for Mac

  • Security for XP and Vista

  • Mobile Security for Android and iOS

  • BOX

Zoals je ziet heeft Bitdefender een zeer uitgebreid assortiment aan antivirus producten, geschikt voor een zeer brede doelgroep. Daarnaast heeft Bitdefender ook gratis tools als de Quickscan, Adware Removal Tool en Rescue software.

Diverse prijzen voor diverse pakketten

Uiteraard hangt aan elk pakket een ander prijskaartje, maar internet security is helaas iets wat elke computer tegenwoordig altijd nodig heeft. Gelukkig komt Bitdefender met oplossingen voor het hele gezin en de mogelijkheid om het programma tegelijkertijd op vele apparaten te installeren. Bekijk de verschillende pakketten bij Bitdefender om de mogelijkheid die het beste bij jou past te zoeken.

Kortingscodes voor Bitdefender

Een ander voordeel aan Bitdefender is dat het bedrijf vaak kortingscodes beschikbaar heeft om zeer voordelig de programma's van dit merk te installeren. Je kunt zo tot wel 50% korting pakken op de internet security programma's van Bitdefender.

Solden.be & Bitdefender

Bij Solden.be zetten we altijd de beste kortingscodes, deals en andere aanbiedingen op een rijtje. Op deze pagina vind je deze voor Bitdefender. Houd Solden.be dus in de gaten en bespaar flink op jouw antivirus programma!

Meer webshops