Tadaaz kortingscode en kortingen

Korting bij Tadaaz België in maart 2020

Tadaaz: exclusieve kortingscode van 10% op communie

Klik hier voor de kortingscode XCO Populair 1

5% Kortingscode via de mail bij Tadaaz

Toon aanbieding

Communie? Uitnodigingen vanaf € 0,98 bij Tadaaz

Toon aanbieding

Geboortekaartjes vanaf € 1,10 bij Tadaaz

Toon aanbieding

Promoties

Om de prijs nog verder omlaag te drukken, kun je gebruik maken van een Tadaaz kortingscode. Solden.be heeft een nauwe samenwerking met Tadaaz.be, en dat betekent dat we jou soms een erg stevige, exclusieve kortingscode kunnen aanbieden. Die kan je dan gebruiken om je kaartjes nog goedkoper te kunnen bestellen. Check regelmatig de website zodat je nooit een deal mist.

Goede doelen

Laat je hart spreken! Tadaaz steunt goede doelen als Artsen Zonder Grenzen, Make a Wish Belgium, en het Kinderkankerfonds. Bij elke Tadaaz kaart heb je de keuze uit verschillende goede doelen. Per gekochte kaart gaat € 0,10 naar je favoriete goede doel.

Gratis verzending

Bij Tadaaz.be kan je kiezen voor een snelle levering vanaf € 4,50. Als je voor 14:00 besteld wordt het de volgende dag nog geleverd. Modelkaart(en) worden GRATIS geleverd in jouw brievenbus binnen 2-3 werkdagen.

Black Friday

Het motto van Tadaaz is 'een happy kaart voor elk moment' en dat geldt ook voor Black Friday. Op vrijdag 29 november en de periode daaromheen wil Tadaaz jou ook graag een happy moment brengen in de vorm van kortingen en promoties. Houd deze pagina dus goed in de gaten en wie weet maak jij straks gepersonaliseerde kaarten voor Kerst met flinke kortingen.

Beste Tadaaz kortingscodes en promoties

Tadaaz kortingen Korting Geldig tot
Tadaaz: exclusieve kortingscode van 10% op communie Kortingscode van 10% 30/04/2020
5% Kortingscode via de mail bij Tadaaz -5% 01/05/2020
Communie? Uitnodigingen vanaf € 0,98 bij Tadaaz € 0,98 01/05/2020
Geboortekaartjes vanaf € 1,10 bij Tadaaz € 1,10 01/05/2020
Exclusief: 10% kortingscode op de kerstcollectie bij Tadaaz -10% verlopen

Exclusief: 10% kortingscode op de kerstcollectie bij Tadaaz

Ben je al in de kerst stemming? Wat dacht je van een persoonlijk geschenk geven, bijvoorbeeld een online kaart, bedankje, decoratie en nog veel meer. Dan zit je vandaag bij Tadaaz op het juiste adres, want je profiteert nu op deze exclusieve 10% kortingscode op hun hele kerstcollectie. Genoeg reden om snel langs de webshop te gaan en je slag te slaan!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Exclusief: 10% kortingscode op de kerstcollectie bij Tadaaz

Kun jij ook niet meer wachten totdat het Kerst is? Nog even wachten en dan is het zover! Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Dan zit je bij Tadaaz helemaal goed. Je profiteert daar momenteel van deze 10% exclusieve kortingscode op de volledige kerstcollectie.
Minimum besteding € 50

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Exclusief: 10% kortingscode op de kerstcollectie bij Tadaaz

Voor je het weet is het weer zover: Kerst. Ben je nog op zoek naar een leuk gepersonaliseerd kerstcadeautje? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Tadaaz. Hier ben je namelijk helemaal aan het juiste adres en profiteer je momenteel van deze 10% exclusieve kortingscode op het hele kerstassortiment.
Minimum besteding € 50

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

10% kortingscode op je bestelling bij Tadaaz

Vind je het leuk om zelf online kaartjes, bedankjes en decoratie te maken? Dan ben je zeker op de juiste plek bij Tadaaz. In de webshop vind je kaarten voor elk moment, denk aan een geboorte, huwelijk, feest of kerst. Ben jij nog niet voorbereid? Geen zorg, je profiteert vandaag van deze 10% kortingscode op je bestelling. Dus maak er snel gebruik van en haal je kaarten al binnen!
Minimum besteding € 50

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Trouwkaarten vanaf € 1,38 per stuk bij Tadaaz

Ga je over een paar maanden trouwen en wil je je trouwkaarten alvast bestellen? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Tadaaz. Hier ontwerp je zelf de uitnodigingen voor je bruiloft vanaf € 1,38 per stuk!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops