Tegeltjes kortingsbons België

tegeltjes.com

Bij Tegeltjes.com vind je een breed assortiment aan gepersonaliseerde tegeltjes. Creëer je eigen tegeltje met een unieke tekst of afbeelding als origineel cadeau of decoratie voor in huis.

Korting bij Tegeltjes online & solden - juni 2024

25% korting op een tegeltje met eigen spreuk

Toon aanbieding

Tegeltje met jouw eigen tekst foto bij Tegeltjes

Toon aanbieding

Speciale tegeltjes voor bruiloften bij Tegeltjes

Toon aanbieding

Eenvoudig ontwerp proces

Met de gebruiksvriendelijke ontwerptool kan iedereen moeiteloos zijn eigen unieke tegeltje creëren. Voeg tekst, afbeeldingen en kleuren toe voor een persoonlijk tintje.

Hoogwaardige materialen

Tegeltjes.com gebruikt alleen zuiver keramiek van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jouw creatie altijd prachtig blijft, zowel binnen als buiten.

Snelle levering

Het bestel- en leveringsproces is eenvoudig en efficiënt. Binnen de kortste keren heb je je gepersonaliseerde tegeltje in huis.

Veelzijdige cadeaus

Een gepersonaliseerd tegeltje is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot huwelijken of als relatiegeschenk.

Bekend vakmanschap

De tegels van Tegeltjes.com zijn geliefd om hun vakmanschap en zijn te herkennen van diverse televisieprogramma's en mediacampagnes.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Tegeltjes kortingsbon: Tot 40% korting op Moederdagcadeaus Korting al afgetrokken
-10% 10% extra korting op alle artikel bij Tegeltjes! feestmaanden
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

3.8 ster / 20 stemmen

Tegeltjes is een jong en enthousiast bedrijf dat bedrukte tegeltjes verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zo kan iedereen hun eigen tegeltje bedrukken. Elk tegeltje wordt met de hand op echt keramiek gebakken, waardoor de kwaliteit hoger is dan bij de concurrentie. De tegeltjes van Tegeltjes.com zijn al meerdere malen op (de Nederlandse) televisie geweest. Zo heb je tijdens Voetbal International het tegeltje met de tekst 'De kracht van het team is… Het team' voorbij zien komen. ​Met een Tegeltjes kortingsbon ben je nóg goedkoper uit en kun je naar gelieve je eigen tegeltjes ontwerpen!

Gratis verzending Tegeltjes.com

De verzendkosten voor één tegel zijn €2,95 en bij 2 tegels €5,95. De verzendkosten kun je terugvinden tijdens het bestellen van je tegeltje(s).