Verisure discount codes België

verisure.be/nl

Beveilig je huis met Verisure, dé expert in alarmsystemen. Met hun geavanceerde technologie en 24/7 monitoring zorgen ze voor gemoedsrust en bescherming tegen inbraak en brand.

Korting bij Verisure online & solden - juli 2024

Verisure discount code: Tot 80% korting op beveiligingsproducten - Beveilig je huis!

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Eerste offerte: €200 korting bij Verisure

Toon aanbieding

Tot 120% korting op beroepskosten bij Verisure

Toon aanbieding

Gratis offerte in juli bij Verisure

Toon aanbieding

Verisure promo: ontvang een gratis deurbel, lockguard of camera t.w.v. €199

Toon aanbieding

Verisure actie: ontvang Gratis advies op beveiliging

Toon aanbieding

Koop een waterdetector voor € 79 bij Verisure

Toon aanbieding

Koop een waterdetector voor € 79 bij Verisure

Toon aanbieding

Koop een waterdetector voor € 79 bij Verisure

Toon aanbieding

Professionele monitoring

Gecertificeerde agenten waken dag en nacht over uw woning, 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.

Snelle interventie

Bij een alarmmelding staat de meldkamer direct in contact met politie en hulpdiensten voor een snelle respons.

Op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Verisure biedt een alarmsysteem volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.

Gezinsbescherming

Met functies als de SOS-knop en rookdetectoren zijn alle leden van uw gezin, van jong tot oud, altijd veilig.

Eenvoudige bediening

Beheer en controleer uw alarmsysteem moeiteloos via de gebruiksvriendelijke Verisure App.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Verisure discount code: Tot 40% korting op Moederdagcadeaus voor een veilig thuis. Korting al afgetrokken
€200 Verisure actie: bespaar €200 tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Wij houden je op de hoogte van al de nieuwste kortingen en kortingscodes. Zo bespaar jij op al je aankopen.
Dit doe je heel makkelijk via de website. Vul een aantal vragen in en ontvang je offerte.
Vul je telefoonnummer in op de website en je zal worden teruggebeld. Het Verisure telefoonnummer is: 02 263 70 00. Je kan ook het online contact formulier invullen en je vraag stellen.
Er is een app beschikbaar. Je kan hem downloaden in de Google Play Store of in de Apple store. De app is ook helemaal gratis.
Klik op klantenzone en dan mijn pages. Hier staat al jouw persoonlijke informatie.
Irene

Hallo! Irene hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.4 ster / 82 stemmen

Verisure, veiligheid voor iedereen

Verisure is een merk van Securitas Direct. De alarminstallaties van Verisure zijn wereldwijd immens populair, zo ook in België. Ze leggen de focus op kwaliteit en service en daarom is het een merk waar niemand meer omheen kan. De klanten van Verisure zijn dan ook zeer tevreden. Ze werken samen met professionals, wat ze in staat stelt om hun klanten een uniek assortiment aan producten en diensten aan te bieden. Ze zijn gespecialiseerd in huisalarmen en het huis slim maken door het te 'connecten' met bijvoorbeeld je gsm. Extra service kan betekenen dat ze hun eigen meldkamer hebben met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewakingsagent en een professionele installatie. Ze hebben al meer dan 25 jaar ervaring en een bestand van meer dan twee miljoen klanten en 9000 medewerkers wereldwijd die alles eraan doen om jou een zo vertrouwd en goed gevoel te geven.

Kwaliteit in eigen handen

Verisure ontwikkelt zijn eigen producten en diensten en wordt daarbij ondersteund door een eigen innovatiecentrum. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam beschikt over veel kennis op het vlak van internet, databanken en systeemontwikkeling. Het innovatiecentrum is gevestigd in Malmö en Linköping. Het is een zeer internationaal team met medewerkers uit heel Europa, dit maakt het zo'n sterk en innovatief centrum.

Het aanbod van Verisure

Je kunt bij Verisure alles vinden om je huis niet alleen veiliger te maken, maar ook te zorgen dat je zaken als de temperatuur en licht op afstand kan instellen. Je hebt de keuze uit de volgende categorieën:

  • Alarmsystemen

  • Inbraakbeveiliging

  • Brand

  • SOS

  • Energie

  • Klimaat

Alarmsysteem

Alarmsystemen geven je bijvoorbeeld de mogelijkheid om mensen te herkennen door middel van beeld of geluid. Ze hebben een inbraakalarm, brandalarm en een SOS-alarm voor noodsituaties. Daarnaast kun je met de SmartPlug bijvoorbeeld via een app elektrische toestellen besturen zoals de TV of stereo. Dit kan je een hoop energie besparen jaarlijks. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten met ieder zo zijn eigen specificaties.

Brandsysteem

Brandsystemen zijn niet alleen aangesloten op bijvoorbeeld je eigen gsm, maar ook op een alarmcentrale, wat meer zekerheid biedt. Wanneer er rook waargenomen wordt stuurt hij een signaal naar de centrale, maar ook naar andere melders in andere kamers. Tevens worden foto's gemaakt en doorgestuurd naar de meldkamer. Je wordt ook via je gsm op de hoogte gehouden.

SOS systeem

Het SOS systeem geeft je de mogelijkheid de deur te openen, maar ook een noodsignaal uit te sturen. Je legt het bijvoorbeeld naast je bed zodat je er ieder moment bij kan mocht er iets gebeuren. Als je hulp nodig hebt houdt je simpelweg beide knop drie seconden ingedrukt. Er gaat meteen een bericht naar de meldkamer en je kunt aangeven wat er aan de hand is.

SmartPlug

Het vierde systeem dat je aan kunt schaffen heet de SmartPlug en geeft je de optie om de verlichting binnen je huis te regelen. Je kunt alle elektrische toestellen uitschakelen om stroom te besparen, maar bijvoorbeeld ook het licht programmeren voor wanneer je op vakantie bent.

Waterdetector

Je kunt waterschade voorkomen met de Verisure waterdetector. Het heeft de mogelijkheid om water op te sporen in bijvoorbeeld de wasmachine, vaatwasser of onder de gootsteen. Via je app kun je een melding krijgen mocht er iets aan de hand zijn.

Solden gaat voor veiligheid

Solden wil natuurlijk net zo graag als jij dat je goed beveiligd bent. Tegelijkertijd wil jij natuurlijk niet teveel betalen. Solden zorgt ervoor dat wanneer er promoties of kortingen lopen, die op deze pagina komen te staan. Wees slim en houdt de pagina met regelmaat in de gaten zodat je niets misloopt.