Alibaba kortingscodes België

alibaba.com

Korting bij Alibaba online & solden - september 2023

Duizenden sale items bij Alibaba in september

Toon aanbieding

Groothandelprijzen bij Alibaba Belgique!

Toon aanbieding

Direct in contact met professionele producenten bij Alibaba

Toon aanbieding

Alibaba: Gratis verzending van een gigantisch aanbod aan goederen

Toon aanbieding

Alibaba belgie: wekelijkse kortingen tot 30%

Toon aanbieding

Koop Alibaba elektronica producten al voor €1

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

60% Geniet nu al van solden Alibaba België: korting van 60% 30-06-2021
50% Korting Alibabi België: tijdens de solden bespaar je 50% 31-07-2021
10% 10% korting Alibaba bij weekly deals 24-11-2020
€80,80 Voordelig op Alibaba: Xiaomi M365 PRO vanaf €80,80 01-02-2023
Deal 15% korting voor nieuwe klanten van Alibaba! 10-08-2014

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 6 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
Je kunt de klantendienst contacteren via de live chat functie op de website Alibaba.com.
Eerst zoek je op Alibaba.com het product dat je wil aankopen. Vervolgens contacteer je een specifieke aanbieder om te onderhandelen over de productdetails, de prijs, de leveringstermijn en dergelijke. Nadat de bestelling is bevestigd, kun je een "Trade Assurance Order" opstellen. Dit is een gratis dienst van Alibaba bedoeld om garanties vast te leggen, mochten er zich problemen voordoen met de levering.
Er zijn verschillende leveringstermijnen. Bij 'express' mag je rekenen op 15 dagen, 'luchtvracht' 30 dagen, 'transport over land' 60 dagen en verzending vanuit een 'overzeese opslagplaats' 10 dagen.
Alibaba behandelt enkel klachten die te maken hebben met het niet-leveren van goederen na betaling of het niet betalen van goederen door de koper. Klachten met betrekking tot productkwaliteit, schade en dergelijke worden uitsluitend behandeld via een 'Trade Assurance Order'. Deze overeenkomst sluit je op voorhand af met de leverancier.
De termijn varieert afhankelijk van de betalingsmethode van 3 tot 15 werkdagen.
Volgende betalingsmogelijkheden worden geaccepteerd: kredietkaarten, TT, online bankieren, Western Union, Pay Later en Boleto.
Herbert

Herbert

Editor

3.8 ster / 20 stemmen

Alibaba

Alibaba is één van de grootste Chinese online warenhuizen. Het is in 1999 opgezet door een leraar Engels en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste online community's ter wereld. Je kunt hier voor alles terecht. Alibaba.com geeft kleinere webshops wereldwijd de mogelijkheid om met iedereen rond de wereld handel te bedrijven. Dit betekent dat jij voor werkelijk alles terecht kunt op Alibaba Belgium! Het online warenhuis heeft meer dan twee miljoen online shops met wie ze samenwerken en wiens producten jij kunt kopen! Zo zijn er meer dan 180 textielproducten en meer dan 150 soorten kruiden en specerijen die je online kunt kopen.

Promoties

Met de aanbiedingen en kortingscodes voor Alibaba op Solden kun je heel goedkoop online shoppen. Het enige dat je hoeft te doen is deze webshop pagina goed in de gaten houden. Hier worden namelijk regelmatig voordelige acties geplaatst, die soms maar heel korte tijd online blijven.

Categorieën

Bij Alibaba kan je vrijwel alles kopen wat je je kan voorstellen. De categorieën zijn in het Engels maar wijzen zichzelf uit. Er is een categorie voor elektronica, mode, schoenen, enzovoort.

Gratis verzending Alibaba

Op Alibaba.com vind je verschillende leveranciers met verschillende manieren van bezorgen. De verzendkosten verschillen dus erg. De ene keer betaal je niks, de andere keer een bedrag dat gebaseerd is op je bestelling.