Brussels Airlines kortingscode en promoties

Korting bij Brussels Airlines België in juli 2020

Brussels Airlines promoties: vliegen op Frankrijk vanaf €69

Toon aanbieding

Promoties voor voordelige vluchten bij Brussels Airlines in juli

Toon aanbieding

8 Europese bestemmingen in de aanbieding bij Brussels Airlines

Toon aanbieding

Vluchten vanaf € 39 naar topbestemmingen in Europa met Brussels Airlines

Toon aanbieding

Brussels Airlines: enkele vlucht naar Nice voor slechts €64,78

Toon aanbieding

Brussels Airlines: vlieg naar Zuid-Europa vanaf €69

Toon aanbieding
Promoties

Dankzij de low fare finder vind je altijd de beste promoties naar unieke locaties. Je kan al op en af naar Bologna or Porto voor slechts € 69, inclusief alle taksen en toeslagen. Naar het Bruisende New York vlieg je soms voor een bodemprijs van nauwelijks € 400. Houd ook zeker de last minutes in de gaten, want hier kan je voor een korte tijd echte koopjes doen. Op Solden plaatsen we ook steeds de beste deals van het moment,

Online check-in

Brussels Airlines check in zorgt ervoor dat jouw reis telkens weer soepel verloopt. Met de online check in verlies je geen tijd op de luchthaven en kan je thuis inchecken. De Brussels Airlines online check in kun je al vanaf 24 uur voor je vertrek doen. Zo kan je, nadat je jou bagage hebt afgegeven, meteen naar de security met je instapkaart die je thuis uitgeprint hebt. Bovendien is het volledig gratis. Het is ook altijd mogelijk om op de luchthaven in te checken aan de check-in balie.

Loyaliteitsprogramma

Brussels Airlines biedt ook een loyaliteitsprogramma aan. Als member kun je punten sparen op vluchten en maak je kans op extra voordelen en een hogere status. Ook kun je jouw vlucht betalen met een combinatie van je gespaarde punten en cash. Kies een programma dat bij jou past en start met sparen.

Black Friday

Kun jij ook niet wachten tot 29 november: Black Friday? Dat begrijpen ze bij Brussels Airlines maar al te goed. Tijdens dit grote prijzencircus kun je profiteren van kortingen en zeer lage prijzen van vliegtickets. Zo kun je vliegen naar diverse Europese steden zoals Boedapest, Milaan en Malaga voor bijna niets! Bij Brussels Airlines kun je ook vliegen naar Afrika, de VS, Canada, Azië en het Midden-Oosten.

Beste Brussels Airlines promo code en promoties

Brussels Airlines kortingen Korting Geldig tot
Brussels Airlines promoties: vliegen op Frankrijk vanaf €69 €69 31/08/2020
Promoties voor voordelige vluchten bij Brussels Airlines in juli Voordelige vluchten 01/08/2020
8 Europese bestemmingen in de aanbieding bij Brussels Airlines -20% 01/08/2020
Vluchten vanaf € 39 naar topbestemmingen in Europa met Brussels Airlines € 39 01/08/2020
Brussels Airlines: enkele vlucht naar Nice voor slechts €64,78 €64,78 01/08/2020

Brussels Airlines: vliegen naar de States vanaf €299 H/T

geldig: tem 23/03/2020
bestemmingen: meer dan 50
zitplaats: op voorhand te kiezen

Sluiten

Toon aanbieding

Vanaf € 100 voor een vlucht cadeau bij Brussels Airlines

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Dan zit je bij op de website van Brussels Airines op het juiste adres, want je kunt al een vlucht heen en terug cadeau geven al vanaf € 100. 50 bestemmingen vanuit Brussels Airport en een keuze uit drie soorten bestemmingen. Al in al het perfecte geschenk voor de feestdagen!

Sluiten

Toon aanbieding

Retour naar Afrika vanaf € 371 bij Brussels Airlines

Heb jij je hart verloren aan Afrika en wil je graag nog eens terug? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Brussels Airlines, want daar profiteer je tijdens Black Friday van zeer goedkope vluchten. Zo vlieg je al retour naar Afrika vanaf € 371.

Sluiten

Toon aanbieding

Naar New York vanaf € 259 bij Brussels Airlines

Hoera! Ook op de website van Brussels Airlines vieren ze de komst van Black Friday. Je profiteert daar momenteel van zeer voordelige vluchten. Zo vlieg je al vanaf € 259 naar New York!

Sluiten

Toon aanbieding

Black Friday: vluchten vanaf € 29 bij Brussels Airlines

Boek jouw vakantie of trip nu met Brussels Airlines en geniet van lage prijzen vanwege Black Friday. Zij bieden namelijk tijdelijks maar liefst 500.000 tickets aan € 29!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops