Brussels Airlines kortingscode en promoties

Korting bij Brussels Airlines België in december 2019

Vanaf € 100 voor een vlucht cadeau bij Brussels Airlines

Toon aanbieding

Promoties voor voordelige vluchten bij Brussels Airlines in december

Toon aanbieding

8 Europese bestemmingen in de aanbieding bij Brussels Airlines

Toon aanbieding

Vluchten vanaf € 39 naar topbestemmingen in Europa met Brussels Airlines

Toon aanbieding

Promoties

Dankzij de low fare finder vind je altijd de beste promoties naar unieke locaties. Je kan al op en af naar Bologna or Porto voor slechts € 69, inclusief alle taksen en toeslagen. Naar het Bruisende New York vlieg je soms voor een bodemprijs van nauwelijks € 400. Houd ook zeker de last minutes in de gaten, want hier kan je voor een korte tijd echte koopjes doen. Op Solden plaatsen we ook steeds de beste deals van het moment,

Online check-in

Brussels Airlines check in zorgt ervoor dat jouw reis telkens weer soepel verloopt. Met de online check in verlies je geen tijd op de luchthaven en kan je thuis inchecken. De Brussels Airlines online check in kun je al vanaf 24 uur voor je vertrek doen. Zo kan je, nadat je jou bagage hebt afgegeven, meteen naar de security met je instapkaart die je thuis uitgeprint hebt. Bovendien is het volledig gratis. Het is ook altijd mogelijk om op de luchthaven in te checken aan de check-in balie.

Loyaliteitsprogramma

Brussels Airlines biedt ook een loyaliteitsprogramma aan. Als member kun je punten sparen op vluchten en maak je kans op extra voordelen en een hogere status. Ook kun je jouw vlucht betalen met een combinatie van je gespaarde punten en cash. Kies een programma dat bij jou past en start met sparen.

Black Friday

Kun jij ook niet wachten tot 29 november: Black Friday? Dat begrijpen ze bij Brussels Airlines maar al te goed. Tijdens dit grote prijzencircus kun je profiteren van kortingen en zeer lage prijzen van vliegtickets. Zo kun je vliegen naar diverse Europese steden zoals Boedapest, Milaan en Malaga voor bijna niets! Bij Brussels Airlines kun je ook vliegen naar Afrika, de VS, Canada, Azië en het Midden-Oosten.

Beste Brussels Airlines promo code en promoties

Brussels Airlines kortingen Korting Geldig tot
Vanaf € 100 voor een vlucht cadeau bij Brussels Airlines € 100 31/12/2019
Promoties voor voordelige vluchten bij Brussels Airlines in december -20% 01/02/2020
8 Europese bestemmingen in de aanbieding bij Brussels Airlines -20% 01/02/2020
Vluchten vanaf € 39 naar topbestemmingen in Europa met Brussels Airlines € 39 01/02/2020
Retour naar Afrika vanaf € 371 bij Brussels Airlines € 371 verlopen

Retour naar Afrika vanaf € 371 bij Brussels Airlines

Lees meer

Heb jij je hart verloren aan Afrika en wil je graag nog eens terug? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van Brussels Airlines, want daar profiteer je tijdens Black Friday van zeer goedkope vluchten. Zo vlieg je al retour naar Afrika vanaf € 371.

Sluiten

Toon aanbieding

Naar New York vanaf € 259 bij Brussels Airlines

Lees meer

Hoera! Ook op de website van Brussels Airlines vieren ze de komst van Black Friday. Je profiteert daar momenteel van zeer voordelige vluchten. Zo vlieg je al vanaf € 259 naar New York!

Sluiten

Toon aanbieding

Black Friday: vluchten vanaf € 29 bij Brussels Airlines

Lees meer

Boek jouw vakantie of trip nu met Brussels Airlines en geniet van lage prijzen vanwege Black Friday. Zij bieden namelijk tijdelijks maar liefst 500.000 tickets aan € 29!

Sluiten

Toon aanbieding

Zagreb: Vanaf € 41 bij Brussels Airlines

Lees meer

Is het weer tijd om een mini vakantie te boeken? Wat dacht je van Zagreb? Op de website van Brussels Airlines boek je al je vakantie naar Kroatië al vanaf € 41. Dus wees er snel bij en boek alvast je vakantie en pak je rust.

Sluiten

Toon aanbieding

Via Brussels Airlines naar Oslo vanaf € 29

Lees meer

Heb jij de prachtige stad Oslo al eens bezocht? Wanneer je nu jouw trip boekt via Brussels Airlines geniet je van lage prijzen. Zo vlieg je al vanaf € 29 naar Oslo. Grijp je kans!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops