KLM kortingscode en kortingen

Korting bij KLM België in oktober 2019

Fikse kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken

Toon aanbieding

Europa citytrip retour in oktober al vanaf € 99 bij KLM

Toon aanbieding

Word Flying Blue deelnemer en profiteer van veel aanbiedingen bij KLM

Toon aanbieding

Nieuw! KLM Package Deals tot 30% korting!

Toon aanbieding

Online check-in

De KLM check in biedt reizigers de mogelijkheid om van te voren online in te checken. Zo hoef je op het vliegveld niet in de rij te staan en ben je vooraf verzekerd van jouw gewenste stoel. Vervolgens kun je op het vliegveld gebruikmaken van de baggage drop of. Online inchecken kan vanaf 30 uur voor vertrek van je vlucht.

KLM werelddeal weken

Naast de doorlopende promoties en kortingen die KLM jou biedt, hebben zij ook twee keer per jaar de zogeheten KLM werelddeal weken waar de kortingen en promoties gedurende twee of drie weken extra hoog zijn. Vaak is dit in januari en september.

Geen boekingskosten

Bij KLM betaal je geen boekingskosten bovenop jouw reis. De prijzen die te zien zijn op de website zijn ook echt de prijzen die jij betaalt. Dit zijn dus all-in ticketprijzen.

Black Friday

Naast de KLM werelddeal weken is 29 november ook een belangrijke datum voor KLM promoties en kortingen. Dan is het namelijk Black Friday en vallen de kortingen ook uit de lucht vallen. Het perfecte moment dus om jouw volgende vakantie te boeken.

Beste KLM kortingscodes en promoties

KLM kortingen Korting Geldig tot
Fikse kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken -10% 01/12/2019
Europa citytrip retour in oktober al vanaf € 99 bij KLM € 99 01/12/2019
Word Flying Blue deelnemer en profiteer van veel aanbiedingen bij KLM -20% 01/12/2019
Nieuw! KLM Package Deals tot 30% korting! -30% 01/12/2019
KLM 100 jaar: vanaf € 418 naar Miami € 418 verlopen

KLM 100 jaar: vanaf € 418 naar Miami

Lees meer

Profiteer nu van de laagste prijzen bij KLM. Ze bestaan namelijk 100 jaar en vieren dit jubileum graag met jou met verschillende verjaardagsdeals. Boek jouw volgende trip dus extra voordelig. Je vliegt al naar Miami vanaf € 418.

Sluiten

Toon aanbieding

KLM 100 jaar: naar Krakau vanaf € 140

Lees meer

Wil jij graag naar Krakau? Dan is dit je kans. KLM bestaat inmiddels 100 jaar en zij vieren graag verjaardagsdeals met jou. Zo vlieg je nu al naar Krakau voor maar € 140. Neem een kijkje en sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

KLM 100 jaar: Las Vegas vanaf € 528

Lees meer

Omdat KLM 100 jaar bestaat en hun jubileum graag met jou viert, vlieg je nu extra voordelig naar Las Vegas. Boek jouw tickets al vanaf € 528. Bekijk de mogelijkheden op de website bij verjaardagsdeals en pak je kans!

Sluiten

Toon aanbieding

KLM 100 jaar: kortingen op verjaardagsdeals

Lees meer

KLM viert zijn 100e verjaardag graag samen met jou. Bekijk de verjaardagsdeals en geniet van flinke kortingen op jouw volgende reis. Vlieg jij binnenkort naar Curacao, Las Vegas of Miami? Neem dan snel een kijkje en profiteer van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Naar Dar es Salaam vanaf € 485 bij KLM

Lees meer

De tijd van de voordelige vliegtickets is weer aangebroken bij KLM. Wil jij graag naar Tanzania, maar daar niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen? Neem dan gauw een kijkje op de website van KLM, want daar boek je momenteel je vliegtickets naar Sar Es Salaam vanaf € 485.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops