KLM kortingscode en kortingen

Korting bij KLM België in juli 2020

Fikse kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken

Toon aanbieding

Europa citytrip retour in juli al vanaf € 99 bij KLM

Toon aanbieding

Word Flying Blue deelnemer en profiteer van veel aanbiedingen bij KLM

Toon aanbieding

Nieuw! KLM Package Deals tot 30% korting!

Toon aanbieding
Online check-in

De KLM check in biedt reizigers de mogelijkheid om van te voren online in te checken. Zo hoef je op het vliegveld niet in de rij te staan en ben je vooraf verzekerd van jouw gewenste stoel. Vervolgens kun je op het vliegveld gebruikmaken van de baggage drop of. Online inchecken kan vanaf 30 uur voor vertrek van je vlucht.

KLM werelddeal weken

Naast de doorlopende promoties en kortingen die KLM jou biedt, hebben zij ook twee keer per jaar de zogeheten KLM werelddeal weken waar de kortingen en promoties gedurende twee of drie weken extra hoog zijn. Vaak is dit in januari en september.

Geen boekingskosten

Bij KLM betaal je geen boekingskosten bovenop jouw reis. De prijzen die te zien zijn op de website zijn ook echt de prijzen die jij betaalt. Dit zijn dus all-in ticketprijzen.

Black Friday

Naast de KLM werelddeal weken is 29 november ook een belangrijke datum voor KLM promoties en kortingen. Dan is het namelijk Black Friday en vallen de kortingen ook uit de lucht vallen. Het perfecte moment dus om jouw volgende vakantie te boeken.

Beste KLM kortingscodes en promoties

KLM kortingen Korting Geldig tot
Fikse kortingen tijdens de KLM Werelddeal Weken -10% 01/08/2020
Europa citytrip retour in juli al vanaf € 99 bij KLM € 99 01/08/2020
Word Flying Blue deelnemer en profiteer van veel aanbiedingen bij KLM -20% 01/08/2020
Nieuw! KLM Package Deals tot 30% korting! -30% 01/08/2020
€ 150 kortingscode bij KLM op package deals -€ 150 verlopen

€ 150 kortingscode bij KLM op package deals

Boek jouw volgende vakantie nu extra voordelig want bij KLM boek je nu met maar liefst € 150 korting op jouw pakket met deze kortingscode. Denk aan bestemmingen als Montreal, Miami, Bali of New York. Happy Black Friday!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Naar Lima vanaf € 610 bij KLM

Wil jij met eigen ogen de Machu Picchu zien? Het is nu heel voordelig om bij KLM je vlucht naar Lima te boeken. Plan vandaag nog je trip naar Peru, want je boekt je vlucht momentele al vanaf € 610. Wie neem jij mee op deze mooie vakantie?

Sluiten

Toon aanbieding

Naar Panama vanaf € 546 bij KLM

Heb je altijd al eens naar Panama willen gaan? Dan is dit je kans, want op de website van KLM kun je nu al vanaf € 546 naar deze prachtige stad vliegen. Geniet van de Zuid-Amerikaanse cultuur en het heerlijke eten en profiteer van deze goedkope vlucht.

Sluiten

Toon aanbieding

KLM 100 jaar: vanaf € 418 naar Miami

Profiteer nu van de laagste prijzen bij KLM. Ze bestaan namelijk 100 jaar en vieren dit jubileum graag met jou met verschillende verjaardagsdeals. Boek jouw volgende trip dus extra voordelig. Je vliegt al naar Miami vanaf € 418.

Sluiten

Toon aanbieding

KLM 100 jaar: naar Krakau vanaf € 140

Wil jij graag naar Krakau? Dan is dit je kans. KLM bestaat inmiddels 100 jaar en zij vieren graag verjaardagsdeals met jou. Zo vlieg je nu al naar Krakau voor maar € 140. Neem een kijkje en sla je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops