Base promoties en kortingen

Korting & Solden bij Base België in mei 2021

€ 50 korting op je telefoon bij Base

Toon aanbieding

Gratis 6 GB met herladen bij Base

Toon aanbieding

€ 10 korting bij Base in mei!

Toon aanbieding

Beste Base kortingscodes en promoties

Base kortingen Korting Geldig tot
€ 50 korting op je telefoon bij Base -€ 50 01/06/2021
Gratis 6 GB met herladen bij Base Gratis 01/06/2021
€ 10 korting bij Base in mei! -€ 10 01/06/2021
4G internet nu inbegrepen bij elk tariefplannen van Base 10% verlopen
Base check abonnementen extra voordelig door de webdeals in mei! 10% verlopen

4G internet nu inbegrepen bij elk tariefplannen van Base

3G internet op uw gsm was al snel. Nu is er nog sneller internet, namelijk 4G. Vanaf nu profiteert u als klant van Base van razendsnel internet. 4G is inbegrepen bij elk tariefplan dat Base aanbiedt!

Sluiten

Toon aanbieding

Base check abonnementen extra voordelig door de webdeals in mei!

Bij Base kunt u terecht voor mobiele telefonie. Momenteel zijn er speciale webdeals, ook wel Base check abonnementen genoemd. Dankzij het Base Check abonnement kunt u vanaf 12 euro per maand zoveel surfen en muziek luisteren op uw gsm als u wilt. Wanneer u kiest voor een abonnement vanaf 22 euro per maand kunt u bovendien inclusief gebruik van Spotify erbij krijgen. Het idee van het abonnement is dat u zoveel kunt u surfen en muziek luisteren altijd en overal! Erg handig als u dus niet zonder muziek en internet op uw mobiel kunt. Bekijk direct het gehele aanbod op de website van Base.

Sluiten

Toon aanbieding

Bestel online en bespaar €10

Bepaal op de website van Base welke tarieven jij wilt en bespaar €10,-! in de online shop van Base heb je keuze uit een breed assortiment tariefplannen, dus je vindt zeker een plan dat aansluit bij jouw wensen. Ook handig: er is geen vaste contractduur! Stel dus nu jouw tarief samen in de shop van Base!

Sluiten

Toon aanbieding

Een abonnement bij Base voor maar €1,- plus €15,- beltegoed erbij!

Wil jij een abonnement bij Base activeren? Dit kan met deze code voor €1,- en je krijgt ook nog eens €15,- tegoed erbij! Wees er wel snel bij, want het is nog maar één dag geldig.  Vul de code in bij het bestellen en jij kunt binnen no time weer bellen en sms'en met je vrienden en familie met een splinternieuw Base abonnement.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

All unlimited voor €60 p./maand en €10 korting

Base biedt nu een all unlimited abonnement aan voor maar €60,- per maand en €10,- korting! Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen én sms'en naar ALLE Belgische netwerken. Ook kun je onbeperkt op internet surfen in België. Je kunt je nummer behouden! Kijk voor alle informatie op de aanbieding.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops