Orange promoties en acties

orange.be

Bij Orange vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van mobiele telefonie, internet en televisie. Ontdek de beste deals en profiteer van snelle en betrouwbare service.

Orange abonnementen en gsm deals

Nieuwe smartphones bij je voordelige Orange abonnementen vanaf €9

Toon aanbieding

Ultra snel internet voor maar € 20 per maand met Orange Flybox

Toon aanbieding

Orange Koala: veel bellen en surfen voor maar € 20 per maand

Toon aanbieding

Onbeperkt data en bellen voor slechts €30 met Orange abonnementen

Toon aanbieding

Go Intense Orange abonnement: onbeperkt bellen en sms'en voor €21

Toon aanbieding

Orange korting: 50% tijdens de eerste 3 maanden

Toon aanbieding

Orange acties: go plus abonnement aan 50% korting

Toon aanbieding

Orange abonnementen aan €10 korting

Toon aanbieding

Orange promoties abonnement: koop een smartphone al voor €1

Toon aanbieding

Orange tv: abonnement nu voor €8,50

Toon aanbieding

Internationale Tarieven

Blijf verbonden op vakantie. Voor wie vaak de grens oversteekt zijn er voordelige bundels bij Orange om maandelijks betaalbaar van- en naar het buitenland te bellen. Binnen de Europese Unie gelden uiteraard dezelfde voorwaarden als binnen Belgie.

Promoties

Op zoek naar de laatste deals en beste kortingen voor een Orange Abonnement? De beste prijzen vind je altijd overzichtelijk bij Solden.be. Zo zie je altijd direct wat je kunt besparen!

Personal Check Up

Met Personal Check Up kan je op elk moment, in je Klantenzone, nagaan of je tariefplan nog steeds het beste tariefplan voor jou is. Daarnaast beloond Orange je dat je ze hebt gekozen als mobiele provider met het Orange Thank You-getrouwheidsprogramma. Met dit programma bedanken ze je voor je trouw door je het hele jaar door te verwennen met cadeautjes!

Mobiel internet

Heb je toch niet voldoende aan het surfvolume van je abonnement? Dan kan je er extra aankopen. Wanneer je surfvolume op is, wordt je internettoegang geblokkeerd tot je volgende factuurperiode begint. Zo zorg je ervoor dat je niet hoeft te schrikken van hoge rekeningen aan het eind van de maand.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Orange abonnementen promoties: Moederdag Sale: Tot 40% korting op diverse producten! Korting al afgetrokken
40% Orange abonnementen promoties: Tot 40% korting op Valentijnscadeaus Korting al afgetrokken
80% Orange abonnementen promoties: Tot 80% korting op wintersolden Korting al afgetrokken
80% Orange abonnementen promoties: Mis het niet Tot 80% korting op Cyber Monday bij Orange Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Zo - Za: 24/7
Je kunt de klantendienst van Orange abonnement bereiken via Telefoon: 02 745 95 00
De Orange herlaadkaart geeft fikse kortingen op je tariefplan. De kaart is zowel online op de website van Orange als in een Orange-shop te verkrijgen.
De Orange simkaart is niet alleen bij de officiële Orange-winkels en webshop te verkrijgen, maar wordt ook door andere retailers zoals Vanden Borre aangeboden.
Orange heeft met haar Orange Cloud een gratis online opslagruimte voor je foto- en videomateriaal en andere bestanden afkomstig van Facebook, Twitter en Dropbox.
Klik op klantenzone en meld je aan met je emailadres en wachtwoord. Je kan je ook aanmelden met ItsMe.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.5 ster / 93 stemmen

Orange

Orange is een wereldwijd telecom bedrijf met ruim 5,5 miljoen klanten. Ze zijn één van de belangrijkste spelers in de Belgische en Luxemburgse telecommunicatiemarkt. Bij Orange kan je terecht voor mobiele prepaid aanbiedingen en abonnementen. Daarnaast is Orange ook een convergente operator die televisie en internet aanbiedt via het kabelnetwerk in België. Voor bedrijven is Orange een leider in het aanbieden van telefonie, breedbandinternet, em geïntegreerde communicatieoplossingen.

Ze beschikken over 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie, en blijven continu investeren in innovatie. Ze zijn nummer 1 in de 4G netwerk infrastructuur. Zo weet je dat je altijd goede snelheid en bereik zult hebben!

Abonnements keuze

Orange heeft zes simpele keuzes voor je abonnement, alle met andere accenten maar telkens met onbeperkt sms'en:

Kolibri

Deze is geschikt voor mensen die weinig internetten. Je krijgt 100 MB download limiet en kan 1,5 uur bellen naar alle netwerken. Je kan al een Kolibri abonnement afsluiten vanaf € 8 per maand! Je kan je abonnement eenvoudig aanpassen afhankelijk van je behoeftes.

Dolfijn

Je ontvangt 1,5 GB. Je kan bovendien 2,5 uur bellen naar alle netwerken en je krijgt toegang tot maar liefst 16 GB orange cloud ruimte.

Koala

Dit plan is inclusief 4 GB data limiet, 5 uur bellen naar alle netwerken + onbeperkt bellen naar andere Orange BE klanten.

Panter

Je datalimiet wordt verhoogd naar 8GB en je belt gratis naar ALLE netwerken.

Arend (Premium)

Bedoeld voor zij die alleen het allerbeste willen. Onbeperkte mobiele data, onbeperkt sms'en en bellen naar alle netwerken, iCoyote en 64 GB (500 GB voor Premium) ruimte op de Orange Cloud.

Smartphone

Combineer je abonnement met een gsm voor nog meer voordeel. Je kan bij Orange kiezen uit een groot aanbod van verschillende smartphones waar je uit kan kiezen. Kies uit bijvoorbeeld: iPhone XS, iPhone SE, Samsung Galaxy 9, Sony Xperia M4 Aqua, Huawei P8 Lite, en nog veel meer. Voor een klein extra bedrag per maand heb jij er een telefoon bij!

Overal internet

Met Orange kan je makkelijk overal waar je wilt internetten. Ideaal voor het surfen op je tablet of smartphone, overal in Europa, of om gewoon thuis op de bank internettoegang te hebben. Orange maakt het eenvoudig voor jou om nooit meer naar een wifi signaal te hoeven zoeken. Je krijgt een simkaart met een maandelijks surfvolume, die je zonder haken en ogen in heel Europa kan gebruiken. Ook beschikbaar met leuke gadgets als een mobiel wifi hotspot voor de auto, met 10 wifi aansluitingen tegelijk. Handig voor onderweg!

Meer webshops