Telenet promotities en aanbiedingen

Korting bij Telenet België in september 2020

€ 20 korting, 4 maanden gratis digicorder en gratis installatie bij Telenet

Toon aanbieding

€ 5 korting op je mobiel abonnement bij Telenet

Toon aanbieding

Voordeeltarief: internet + digitale tv vanaf € 45

Toon aanbieding

€ 50 korting op je all-in gezinsabonnement bij Telenet

Toon aanbieding
Stabiel internet

Telenet vindt stabiel internet heel belangrijk en bouwt daarom non‑stop aan het allerstrafste alles‑in‑één netwerk. Dankzij de Grote Netwerf kun je nu internetten met een snelheid tot 1 Gigabit per seconde. Bovendien worden de zendmasten continue verbeterd en komen er nieuwe masten bij, waardoor je ook onderweg stabiel internet hebt. Ook de wifi binnenshuis wordt niet vergeten. Je kunt deze razendsnel uitbreiden met wifiboosters.

Goede klantenservice

Heb je vragen omtrent de service van Telenet, dan kun je simpelweg een winkel van ze binnenstappen om je vraag daar te stellen. Je kunt de klantenservice ook bereiken via e-mail of telefoon. Zelfs per brief is de klantenservice bereikbaar. Bovendien kun je online een heleboel antwoorden op je vragen terugvinden. Bovendien kun je online ook terecht met je vragen bij de Netweters. Dit is het Help-mekaar-desk voor en door klanten van telenet.

Beter inzicht dankzij app

Telenet heeft een speciale app ontwikkelt waarmee je alles uit Telenet kunt halen. Door de applicatie op je telefoon te zetten kun je in een handomdraai je inzicht krijgen in al je belangrijke gegevens. Zo kun je je verbruik checken, je wifi optimaliseren, je aanrekeningen bekijken of antwoord zoeken op bepaalde vragen. Zo heb je al je gegevens altijd bij de hand. Wel zo makkelijk.

De beste klantervaring

Telenet blijft zich continu ontwikkelen om hun klanten innovatieve producten en diensten te kunnen leveren. Om ervoor te zorgen dat klanten zich zorgeloos kunnen ontspannen, kennis kunnen vergaren of met elkaar kunnen communiceren, biedt Telenet hoge datavolumes en entertainment- en businessoplossingen van de hoogste kwaliteit. Het Amazing Customer Experience programma meet en analyseert de ervaring van de klanten zodat er bij problemen supersnel verbetering kan plaatsvinden.

Beste Telenet kortingscodes en promoties

Telenet kortingen Korting Geldig tot
€ 20 korting, 4 maanden gratis digicorder en gratis installatie bij Telenet € 20 korting 01/11/2020
€ 5 korting op je mobiel abonnement bij Telenet -€ 5 01/11/2020
Voordeeltarief: internet + digitale tv vanaf € 45 € 45 01/11/2020
€ 50 korting op je all-in gezinsabonnement bij Telenet -€ 50 01/11/2020
6 maanden lang 10 euro korting op Basic Shake 10 e verlopen

Hoe gebruik ik een Telenet kortingscode?

1. Telenet biedt tv, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf gaat ontzettend met zijn tijd mee want je kunt met telenet je tv niet alleen met de afstandsbediening maar ook met google assistent bedienen! Je bestelt telenet nu met korting dankzij de kortingscode.

2. Ga naar de homepage van telenet en klik op ‘ontdek’ om jouw tv pakket te bestellen. Er zijn meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld ‘play’. Als je jouw pakket hebt gevonden klik je op ‘bestel’.

 

 

hoe gebruik ik een Telenet kortingscode.jpg

 

 

3. Vul al je gegevens in en scroll helemaal door naar beneden. Hier kun je jouw kortingscode invullen. Vergeet niet op ‘valideren’ te klikken. De korting wordt direct verrekend. Klik op bevestigen om je bestelling af te ronden.

6 maanden lang 10 euro korting op Basic Shake

Bent u van plan om een Basic Shake abonnement af te sluiten bij Telenet? Dan kunt u momenteel gebruikmaken van een interessante aanbieding. Telenet biedt haar klanten nu immers een korting aan van 10 euro per maand gedurende een termijn van 6 maanden. Ook bestaande klanten kunnen genieten van deze korting.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops