CampusShop kortingscodes België

campusshop.be

Korting bij CampusShop online & solden - november 2023

Nooit zonder laptop voor €29,99 per 2 jaar bij CampusShop

Toon aanbieding

CampusShop refurbished laptops: koop al vanaf €329

Toon aanbieding

CampusShop korting: ontdek hier de beste deals en bespaar tot €100

Toon aanbieding

Gratis levering bij CampusShop

Toon aanbieding

Snelle Studenten Service gratis bij CampusShop in november

Toon aanbieding

CampusShop korting: ontdek al de aanbiedingen

Toon aanbieding

Gratis verzending

Bij CampusShop geniet je altijd van gratis verzending bij een bestelling van minimaal € 25. Dat betekent dat je hier veelal gebruik van kunt maken. Mocht je bestelbedrag toch onder de € 25 zijn, betaal je een kleine bijdrage van € 4,95.

Keuzehulp

Vind je het lastig om een goede keuze te maken voor jouw nieuwe laptop? CampusShop filtert niet alleen de laptops die geschikt zijn voor jouw studie, maar helpt je ook in de keuze naar het beste formaat of merk. Door een aantal vragen in te vullen, maken ze jouw zoektocht nog makkelijker.

Promoties

CampusShop heeft regelmatig promoties en solden.be zal jou ten alle tijden op de hoogte stellen van de huidige kortingen en promoties. Houd deze pagina dus goed in de gaten en zorg ervoor dat jij je voordeel pakt.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

Fri Tijdens Singles day geniet je van extra hoge CampusShop kortingen KORTING AL VERREKEND 2023

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 6 kortingen op solden.be.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op hier op solden worden deze aangeboden.
Je kan mailen naar: service@campusshop.nl, bellen naar: 078-155737 of neem contact op via sociale media.
Je kan betalen met bancontact, mastercard en visa
Krijgt tot 80% korting op de laaste Black Friday aanbieding van CampusShop
Herbert

Herbert

Editor

4.6 ster / 63 stemmen

CampusShop

De website van CampusShop helpt jou bij de zoektocht naar een laptop die geschikt is voor jouw opleiding. Daarnaast houden ze je op de hoogte van de huidige laptopdeals om ervoor te zorgen dat je niet onterecht te veel hoeft te betalen. Vind nu eenvoudig de laptop die perfect bij jouw studie past. Denk aan merken als:

  • HP

  • Apple

  • Lenovo

  • ASUS

Studenten Service

Bij CampusShop blijft het niet alleen bij de aanschaf van je nieuwe laptop. Je krijgt hier namelijk twee jaar lang de gratis Snelle Studenten Service. Dit komt nog bovenop de fabrieksgarantie. Wanneer jouw laptop defect is, wordt deze de volgende werkdag opgehaald en binnen vijf werkdagen is hij gerepareerd. Mocht je nooit zonder laptop willen zitten, kun je, voor een kleine bijdrage van € 29,99 per twee jaar, kiezen voor de Premium Studenten Service. Hier krijg je namelijk kosteloos een leenlaptop. Bij de Pro Studenten Service wordt je laptop zelfs al binnen twee werkdagen gemaakt, vaak bij jouw thuis of op locatie. Dit kost jou slechts € 89,99 per twee jaar.

Geschikt voor jouw studie

Bij CampusShop weten ze precies aan welke eisen een laptop moet voldoen voor jouw studie. Zo schaf je nooit een verkeerde laptop aan. Omdat je in de webshop kunt zoeken op opleiding, krijg je alleen de laptops te zien die aan de eisen voldoen. Dit is mogelijk omdat CampusShop samenwerkt met verschillende universiteiten en hogescholen.

Software

Naast de laptops, kun je bij CampusShop ook terecht voor verschillende software en wat praktische producten. Denk bijvoorbeeld aan het Microsoft Office pakket, een Antivirus of rekenmachines. Zo zorgen ze ervoor dat jij geheel voorbereid naar je opleiding kunt.

Nieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van de huidige laptopdeals? Dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief die je per mail regelmatig zult ontvangen. Naast de nieuwsbrief hebben ze ook een folder, die je kunt inzien op de website. Ook daar staan alle huidige deals in. Op die manier ben jij altijd op de hoogte.

Solden.be en CampusShop

Niet alleen de nieuwsbrief houdt jou op de hoogte van de huidige promoties en kortingscodes. Ook solden.be zorgt ervoor dat je geen korting misloopt. Op deze pagina zullen de huidige promoties en kortingscodes staan die je kunt gebruiken in de webshop van CampusShop. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Meer webshops