Dag Allemaal kortingscode en kortingen

abonnement.dagallemaal.b...
3.9 ster / 12 stemmen

Korting & Solden bij Dag Allemaal België in september 2021

Gratis smartphone of ander toestel bij je abonnement in september

Toon aanbieding

Lees een heel jaar Dag Allemaal digitaal vanaf slechts € 8,50

Toon aanbieding

€30 korting op je abonnement van Dag Allemaal

Toon aanbieding

Exclusief studentenaanbod Dag Allemaal: 26% korting op je abonnement

Toon aanbieding

Abonnement Dag Allemaal: krijg nu tijdelijk 20% korting

Toon aanbieding

Dag Allemaal actie: 2 jaar abonnement aan 10% korting

Toon aanbieding

Dag Allemaal korting van 30% voor leerkrachten

Toon aanbieding

Beste Dag Allemaal kortingscodes en promoties

Dag Allemaal kortingen Korting Geldig tot
Gratis smartphone of ander toestel bij je abonnement in september Gratis 01/11/2021
Lees een heel jaar Dag Allemaal digitaal vanaf slechts € 8,50 Sale 01/11/2021
€30 korting op je abonnement van Dag Allemaal €30 01/11/2021
Exclusief studentenaanbod Dag Allemaal: 26% korting op je abonnement 26% 01/11/2021
Abonnement Dag Allemaal: krijg nu tijdelijk 20% korting 20% 01/11/2021

Wekelijks op de hoogte

De Dag Allemaal verschijnt elke dinsdag en houdt je op de hoogte van de levens van Vlaamse sterren en het laatste showbizznieuws. In het magazine vind je diepte interviews, de laatste roddels, een uitgebreide tv-gids en aan de kleinste wordt ook gedacht met een uitneembare Dag Kids bijlage.

Gratis digitale versie

De digitale versie kun je altijd en overal lezen dankzij de handige app. Elke dinsdag vanaf 5 uur kun je hem al downloaden. Lees de Dag Allemaal in de trein of tijdens de pauze van je werk. En dat allemaal zonder de papieren versie met je mee te slepen!

Uitgebreide tv-gids

Blijf op de hoogte van de televisieweek met de uitgebreide tv-gids in de Dag Allemaal. Je wordt op de hoogte gebracht van interessante interviews, mooie films en de laatste gebeurtenissen in de soapwereld met de handige soapwijzer. De gids is uitneembaar, dus je kunt hem gewoon op je salontafel leggen.

Uitneembare Dag Kids bijlage

Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Je vindt namelijk in iedere editie van de Dag Allemaal een uitneembare Dag Kids bijlage. Deze bijlage zit vol met spelletjes en puzzels met hun favoriete Studio 100 karakters zoals K3, Ghost Rockers, Bumba en Kabouter Plop.

Exclusieve abonneevoordelen

Als abonnee van Dag Allemaal kun je profiteren van tal van lezerskortingen. Daarnaast zijn er heel veel give-aways en ga je voor je het weet naar een exclusieve filmpremiere. Maar er zijn ook vaak kaarten te winnen naar leuke events en mooie concerten of maak kans op een meet & greet met je favoriete ster.

Dag Allemaal actie: je geniet van 20% korting voor de solden

Actie: Op de abonnementen
Verloopt: Eind juli
Abonnementen: Digitaal en op papier

Sluiten

Toon aanbieding

Ontvang een gratis pannenset bij Dag Allemaal abonnement

Abonnement: 24 maanden
Prijs: €12,95 per maand
Pannen: 3-delige pannenset

Sluiten

Toon aanbieding

Dag Allemaal korting: bespaar €93 met het 3 jaar abonnement

Duur: 3 jaar
Abonnement: Elke dinsdag in huis
Prijs: €10,35/maand

Sluiten

Toon aanbieding

Dag Allemaal promo: krijg een Samsung Galaxy A20 bij je abonnement voor slechts €9 extra

Abonnement: 36 maanden
Prijs: €12,50 per maand en eenmalig €9
Smartphone Samsung Galaxy A20

Sluiten

Toon aanbieding

Dag Allemaal korting: nu -27% op je abonnement

Abonnement: 1, 2 en 3 jaar
Prijzen: Vanaf €9,50
Betaling: Maandelijks

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

7 kortingen worden momenteel aangeboden op solden.be waarvan je nu gebruik kunt maken.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe editie van Dag Allemaal. Je krijgt de papieren versie thuis geleverd door een rondeman of de post. Of je kunt het magazine ophalen in je krantenwinkel naar keuze. De leveringskeuze maak je bij het afsluiten van je abonnement.
Je abonnement kan betaald worden via domiciliëring of overschrijving en dit per 3 maanden. Of je kunt ervoor kiezen om online te betalen met VISA, Mastercard, ING, KBC, Belfius, Maestro, Bancontact of de Bancontact-app.
Je kunt de digitale versie lezen via de app of de website.
Je kunt de klantendienst telefonisch bereiken via het nummer +32 (0)2 454 25 93. Dit van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8.00u en 18.00u en zaterdag van 8.00u tot 13.00u.
Neem hiervoor contact op met de klantendienst of vul het contactformulier in op de webshop.

Houd je van showbizz? Dan is Dag Allemaal hét tijdschrift voor jou. In dit leuke magazine vind je alles over het leven van de Vlaamse sterren. Het blad kan elke dinsdag bij je door de brievenbus komen als je een abonnement afsluit. Een moment waar je je echt op kunt verheugen, want als de Dag Allemaal eenmaal binnen is, kun je er lekker mee wegduiken in bad, bed of languit op de zetel. Even lekker genieten. En je kinderen? Die genieten lekker mee dankzij de uitneembare bijlage 'Dag Kids'.

Uitneembare Dag Kids bijlage

Dag allemaal komt met een uitneembare Dag Kids bijlage. De (klein)kinderen kunnen aan de slag met leuke spelletjes en puzzels met hun favoriete Studio-100 figuren. Dat geeft jou de gelegenheid rustig de Dag Allemaal door te nemen en je onder te dompelen in de meest smeuïge verhalen.

Digitaal lezen

Dag Allemaal is ook digitaal te lezen, op de telefoon of op de tablet bijvoorbeeld. Handig als je onderweg bent met de bus of trein, of wanneer je echtgenoot het tijdschrift voor je neus heeft weggekaapt. De digitale versie van Dag Allemaal heb je altijd binnen handbereik dankzij de app die je kunt downloaden op je eigen device.

Uitgebreide TV gids

Die ene goede film op tv nooit meer missen? En op welke dag werd die toffe serie nu ook alweer uitgezonden. De uitgebreide TV gids in Dag Allemaal zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je favoriete programma's op tv worden uitgezonden. Bovendien krijg je alle informatie over de programma's die je nodig hebt om je te bepalen of je iets wel of niet gaat kijken. Zo kun je de hele week televisie alvast inplannen en hoef je nooit meer iets te missen.

Goedkoop abonnement

Een abonnement op Dag Allemaal is helemaal niet duur. En als je nu voor 3 jaar abonnee wordt, krijg je maar liefst 20% korting. Je bespaart daarmee maar liefst 90 euro! Wil je liever een wat korter durend abonnement, dan kun je er ook voor kiezen om een 2-jarig abonnement af te nemen waarbij je 10% korting krijgt, of een abonnement voor 1 jaar te kiezen.

Voordelen voor abonnees

Ben je abonnee geworden van Dag Allemaal dan kun je gebruik maken van allerlei leuke voordelen. Wat dacht je van het bijwonen van een exclusieve filmpremiere? Of wil je liever kans maken op een meet & greet met je favoriete ster? Je maakt bovendien kans op tickets voor goede concerten en grote evenementen. Je krijgt daarnaast ook nog korting op lezersacties. Dat is wel heel veel moois voor een kleine prijs.

Dag Allemaal heeft maar liefst meer dan 1 miljoen lezers. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met de Dag Allemaal in huis ben je altijd op de hoogte van de nieuwste feitjes over de Vlaamse sterren. Het lezen van dit tijdschrift zorgt ervoor dat je even niet aan je werk of dat vervelende schoonmaakklusje hoeft te denken. Ontspan met Dag Allemaal in papieren vorm of digitaal en geniet van een heerlijk momentje voor jezelf.

Meer webshops

Last Update: 24.09.2021