DeMorgen kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij DeMorgen België in mei 2021

Extra kortingen voor abonnees in de online shop van DeMorgen in mei

Toon aanbieding

Elke dag + Digitaal DeMorgen voor maar € 17,50 per maand

Toon aanbieding

50% korting op Weekend + Digitaal DeMorgen

Toon aanbieding

Digiflex bij DeMorgen: toegang tot alle artikels op de website voor €8,33 per maand

Toon aanbieding

Actie bij DeMorgen: tot €200 korting op een iPhone of iPad bij een abonnement

Toon aanbieding
Black Friday Sale

Het mooiste moment van het jaar voor shoppers is natuurlijk Black Friday! Je krijgt ook bij in de webshop van De Morgen op die dag flink wat korting. Zet een flinke stip in je agenda zodat je niet te laat bent voor deze toffe Black Friday sale met geweldige aanbiedingen op diverse producten.

Studentenabonnement Klikstarter

De krant lezen is belangrijk, maar voor veel studenten niet te betalen. Bij de Morgen houden we rekening met de toekomst door een speciaal studentenabonnement aan te bieden: Klikstarter. Studenten kunnen daardoor de krant al lezen voor minder dan 10 euro per maand! Met het studentenabonnement heb je altijd toegang tot alle artikels op de site en nieuwsapp.

Digiflex

Bij De Morgen kun je kiezen voor Digiflex. Daarmee kun je altijd onbeperkt de krant online lezen. Je kunt dus overal en altijd lezen wat er gaande is in de wereld. Handig voor als je onderweg bent. Digiflex kost maar 10 euro per 4 weken en kun je stopzetten wanneer je wilt.

Verschillende abonnementsvormen

Lees je graag online de krant maar vind je het ook fijn om in het weekend eens door een echte krant te bladeren? Of lees je liever elke dag de papieren krant? Bij De Morgen kun je het abonnement uitkiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen: Compleet, Weekend + Digitaal, Digitaal en Digiflex.

Veel voordeel bij 2 jarig abonnement

Lees je graag elke dag De Morgen en is de krant echt een vast onderdeel van je leven? Dan kan het geen kwaad om een abonnement voor 2 jaar af te sluiten. Zo hoef je niet gauw bang te zijn dat je zonder nieuws komt te zitten en je krijgt nog een fikse korting ook! Twee vliegen in één klap dus.

Beste DeMorgen kortingscodes en promoties

DeMorgen kortingen Korting Geldig tot
Extra kortingen voor abonnees in de online shop van DeMorgen in mei -10% 01/06/2021
Elke dag + Digitaal DeMorgen voor maar € 17,50 per maand € 17,50 01/06/2021
50% korting op Weekend + Digitaal DeMorgen -50% 01/06/2021
Digiflex bij DeMorgen: toegang tot alle artikels op de website voor €8,33 per maand €8,33 01/06/2021
Actie bij DeMorgen: tot €200 korting op een iPhone of iPad bij een abonnement €200 01/06/2021

Tijdelijk aanbod bij DeMorgen: 30% korting en gratis magazinepakket

Type abonnement: compleet of weekend + digitaal
Inhoud magazinepakket: HUMO, Goed Gevoel en vtwonen
Duur abonnement: 12 of 24 maanden

Sluiten

Toon aanbieding

Bespaar € 190 met De morgen + tablet

Hou je van om de krant te lezen in de ochtend? Is je tablet aan vernieuwing toe? Of heb je nog geen tablet? Nu bij Demorgen bespaar je € 190 op een bundel De Morgen + Samsung Tablet A10.5. Wees er dus snel bij en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek het leven met een tablet!

Sluiten

Toon aanbieding

Bespaar € 364 met De morgen + smartphone

Hou je van om de krant te lezen in de ochtend? Is je telefoon aan vernieuwing toe? Nu bij Demorgen bespaar je € 364 op een bundel De Morgen + Samsung Galaxy s10+. Wees er dus snel bij en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Sluiten

Toon aanbieding

20% korting op Digitaal DeMorgen

Wil jij graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Neem dan snel een abonnement bij DeMorgen, want je profiteert nu met 20% korting op je digitaal abonnement. Neem snel een kijkje en ontdek welk abonnement bij jou past. Blijf altijd op de hoogte van de actualiteiten en word abonnee!

Sluiten

Toon aanbieding

2 jaar lang 20% korting op je abonnement van DeMorgen

Wil jij graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Neem dan een abonnement bij DeMorgen. Dat doe je tijdelijk extra voordelig want je profiteert 2 jaar lang van 20% korting. Neem snel een kijkje en ontdek welk abonnement bij jou past.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops