De Morgen abonnement promos België

demorgen.be

Korting bij De Morgen abonnement online & solden - maart 2023

Extra kortingen voor abonnees in de online shop van De Morgen in maart

Toon aanbieding

Elke dag + Digitaal De Morgen voor maar € 17,50 per maand

Toon aanbieding

50% korting op Weekend + Digitaal De Morgen

Toon aanbieding

De Morgen aanbiedingen: in maart een abonnement al voor €7,95

Toon aanbieding

De Morgen aanbiedingen: leerkrachten genieten van extra kortingen

Toon aanbieding

Neem een De Morgen abonnement voor 4 weken voor slechts €6

Toon aanbieding

De Morgen abonnement actie: luister de krant voor 3 maanden al vanaf €1

Toon aanbieding

Black Friday Sale

Het mooiste moment van het jaar voor shoppers is natuurlijk Black Friday! Je krijgt ook bij in de webshop van De Morgen op die dag flink wat korting. Zet een flinke stip in je agenda zodat je niet te laat bent voor deze toffe Black Friday sale met geweldige aanbiedingen op diverse producten.

Studentenabonnement Klikstarter

De krant lezen is belangrijk, maar voor veel studenten niet te betalen. Bij de Morgen houden we rekening met de toekomst door een speciaal studentenabonnement aan te bieden: Klikstarter. Studenten kunnen daardoor de krant al lezen voor minder dan 10 euro per maand! Met het studentenabonnement heb je altijd toegang tot alle artikels op de site en nieuwsapp.

Digiflex

Bij De Morgen kun je kiezen voor Digiflex. Daarmee kun je altijd onbeperkt de krant online lezen. Je kunt dus overal en altijd lezen wat er gaande is in de wereld. Handig voor als je onderweg bent. Digiflex kost maar 10 euro per 4 weken en kun je stopzetten wanneer je wilt.

Verschillende abonnementsvormen

Lees je graag online de krant maar vind je het ook fijn om in het weekend eens door een echte krant te bladeren? Of lees je liever elke dag de papieren krant? Bij De Morgen kun je het abonnement uitkiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen: Compleet, Weekend + Digitaal, Digitaal en Digiflex.

Veel voordeel bij 2 jarig abonnement

Lees je graag elke dag De Morgen en is de krant echt een vast onderdeel van je leven? Dan kan het geen kwaad om een abonnement voor 2 jaar af te sluiten. Zo hoef je niet gauw bang te zijn dat je zonder nieuws komt te zitten en je krijgt nog een fikse korting ook! Twee vliegen in één klap dus.

De Morgen abonnement actie: nu 4 weken voor slechts €4

Abonnement: Stopt vanzelf
Geldig: Van tijdelijke duur
Minimum aankoop: 4 weken
Toon aanbieding

De Morgen abonnement solden: 4 weken nu voor slechts €6

Abonnement: Stopt automatisch
Minimum aankoop: Geen
Kortingscode: Niet van toepassing
Toon aanbieding

De Morgen abonnement solden: 4 weken nu voor slechts €6

Duur: 4 weken
Abonnement: Stopt automatisch
Toon aanbieding

De Morgen abonnement actie: digitaal abonnement voor 8 weken voor slechts €6

Abonnement: Enkel digitaal
Actie: Abonnement stopt automatisch
Prijs: €6
Toon aanbieding

De Morgen abonnement stopt automatisch na 4 weken

Prijs: €6
Duur: 4 weken
Actie: Van tijdelijke duur
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 7 kortingen op solden.be.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Je kunt de klantendienst van DeMorgen bereiken via Service number: 02 / 454.22.11, Email: info@demorgen.be, Address: Brusselsesteenweg 347, 1730 Asse (Kobbegem)
Bij DeMorgen kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Belfius DirectNet, KBC / CBC Online, Home'Pay
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
4.1 ster / 51 stemmen

De Morgen

In deze tijd is het prettig om elke dag van het nieuws op de hoogte gehouden te worden. Maar dan wel op een manier die bij jou past. DeMorgen is een flexibele krant die ook online ijzersterk materiaal biedt. Deze krant die inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat verzorgt voor jou al het nieuws dat belangrijk is, en wat voor jou interessant is om te lezen. Feitelijk, objectief en waar nodig met duiding van uitstekende redacteuren. Zodat jij een goede basis hebt om je mening te vormen en uitstekend op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen in de wereld.

Uitstekend op de hoogte

Als abonnee van deze mooie krant wordt uitstekend op de hoogte gehouden van binnenlands nieuws, buitenlands nieuws en natuurlijk ook het sportnieuws. Verder lees je in deze krant artikelen over onder andere financiën, muziek, ecologie, tech, magazine en cultuur & media. Maar ook opiniestukken ontbreken niet in deze veelzijdige krant die eigenlijk voor iedereen wel iets interessants te bieden heeft.

Geen betaalmuur

Misschien is dit je wel eens overkomen: Je ziet op social media een link naar een interessant artikel. Maar zodra je op de link hebt geklikt zie je dat je geen toestemming hebt om het artikel te lezen. Een betaalmuur noemen ze dat. Die betaalmuren bestaan omdat de schrijvers van artikelen natuurlijk ook gewoon betaald moeten worden. Logisch, maar zo'n betaalmuur is wel heel vervelend als je het artikel wilt lezen. Door abonnee te worden van hef je alle betaalmuren in een keer op en kun je dus echt alle artikelen altijd lezen.

Exclusieve kortingen

Bovendien profiteer je als abonnee ook nog eens van exclusieve kortingen in de officiële webshop demorgen.be. In deze webshop komen wekelijke nieuwe aanbiedingen voorbij die je heel voordelig op de kop kunt tikken. Wanneer je enkel in het weekend een krant leest, neem je uiteraard het weekend abonnement. Als je ook doordeweeks tijd hebt om de krant te lezen bij het ontbijt of in de trein, neem dan het abonnement waarbij je elke dag weer een nieuw exemplaar ontvangt. En ook online krijg je dus altijd toegang tot de krant. Voor de mensen die het prettig vinden om het nieuws op hun telefoon, tablet of computer tot zich te nemen. Vanaf 5 uur in de ochtend kun je als abonnee bijvoorbeeld de digitale krant downloaden op je device. Zodat je deze de hele dag door tevoorschijn kunt halen als je even tijd hebt om te lezen.

Extra content

De digitale editie van de krant heeft ook nog wat extra mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld video's bekijken, podcasts beluisteren of fotoreportages zien in prachtige kwaliteit. Als abonnee heb je de digitale versies altijd tot je beschikking. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen: Compleet - Dan krijg je de krant elke dag op papier. Weekend- Dan krijg je de krant elke zaterdag op papier. Elke dag digitaal - Dan krijg je geen papieren krant maar heb je online toegang tot alle editites. En tot slot kun je kiezen voor Digiflex - daarmee wordt elke betaalmuur online voor je opgeven en heb je dus toegang tot alle artikelen. Wil je een abonnement afsluiten, gebruik dan de kortingscode van demorgen.be.

Meer webshops