Eliza was here kortingscode en kortingen

Korting bij Eliza was here België in april 2020

Eliza was here: culinair reizen vanaf €135

Toon aanbieding

Gratis omruilgarantie bij Eliza was here: omboeken zonder kosten

Toon aanbieding

Vroegboekkorting op zonvakanties bij Eliza was here

Toon aanbieding

Beste deals altijd zichtbaar in de nieuwsbrief van Eliza was here

Toon aanbieding

Leuke themareizen in april bij Eliza was here

Toon aanbieding

Promoties

Op dit deel van de website vind je de beste promoties van het moment. Dit zijn reizen naar warme locaties die nu extra voordelig geprijsd zijn, meestal met vele tientallen euro's korting. Hou Solden.be in de gaten voor de meest actuele kortingscodes en promoties.

Exclusief Eliza

Verscholen onder de tab "Exclusief Eliza" vind je haar persoonlijke bijbel vol met unieke accommodaties en exclusieve adresjes die alleen via Elizawashere te boeken zijn. Deze ontdekkingen hebben iets speciaals te bieden en hebben allemaal gemeen dat je met open armen ontvangen zal worden. Deze keuzes zijn haar eigen favorieten en goed te combineren met culinaire reizen, huwelijksreizen, en kindvriendelijke vakanties.

Black Friday

Het is bijna Black Friday! Noteer de datum 29 november 2019 goed in je agenda, want dit jaar zal Eliza was here weer meedoen met het grote spektakel. Had je enige twijfels, ga dan op die datum terug naar deze website en boek dan je vakantie of weekendtrip met reuze kortingen.

Rondreis Pakket

Vind je het lastig om een bestemming te kiezen? Dan heeft Eliza de perfecte oplossing voor je, de rondreis. Eliza was here heeft deze categorie speciaal ontworpen voor mensen die niet tot een beslissing kunnen komen. Op de site kun je uit twee, drie of meer bestemmingen of accommodaties met elkaar combineren. Op deze pagina geeft Eliza je de optie om je wensen naar hun op te sturen. Vervolgens gaan ze voor je aan de slag en sturen ze je een offerte terug met je volledige rondreis. Zo hak je die knoop wel door!

Beste Eliza was here kortingscodes en promoties

Eliza was here kortingen Korting Geldig tot
Eliza was here: culinair reizen vanaf €135 €135 30/04/2020
Gratis omruilgarantie bij Eliza was here: omboeken zonder kosten Gratis 12/04/2020
Vroegboekkorting op zonvakanties bij Eliza was here Vroegboekkorting 01/06/2020
Beste deals altijd zichtbaar in de nieuwsbrief van Eliza was here Beste 01/06/2020
Leuke themareizen in april bij Eliza was here Themareizen 01/06/2020

Hoe gebruik ik een Eliza was here kortingscode?

1. Lijkt het jou ook niet heerlijk om er even lekker tussenuit te gaan, wat zon te pakken en te genieten van eens een andere omgeving? Grijp dan je kans en boek bij Eliza was here met een kortingscode. Zoek je vakantie en de datum waarop je wilt gaan uit en klik op ‘boeken’.

 

2. Je komt nu uit bij de 1e van 4 stappen in totaal. Bij stap 1 is het de bedoeling dat je de gegevens van de reizigers die op vakantie gaan invult. Doe dit heel nauwkeurig. Controleer nadat je alles bij stap 1 hebt ingevuld alles een keer goed en ga dan door naar stap 2.

3. Bij stap 2 kun je jouw voorkeuren voor de reis aangeven. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je een koffer in wil checken en of je een annuleringsverzekering wilt afsluiten. Klik jouw voorkeuren aan en ga dan door naar stap 3.

4. Stap 3 is het betaaloverzicht. Dit is waar je jouw actiecode moet invoeren. Dat kan in het vakje dat je vindt onder de ‘aanvullende bijkomende kosten’. Vul je code in.

 

Elizawashere (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1).png

 

5. Klik na het invullen van de code op ‘controleer actiecode’, je ziet dat de prijs van je reis dan automatisch wordt aangepast. Ga nu door naar stap 4 waar je jouw boeking kunt afronden.

Eliza was here: exclusief Ibiza vanaf €120 per persoon

Periode: maart tem oktober
Minimum duur: 4 dagen
Type verblijf: villa, hotel, appartement, aparthotel

Sluiten

Toon aanbieding

Eliza was here: 4 dagen paasvakantie vanaf €135

prijs: per persoon
landen: Zuid-Europa
periode: Pasen

Sluiten

Toon aanbieding

Elisa Was Here 5 populairste bestemmingen

Rhodos - Caesars Gardens Hotel & Spa Kreta - Villas Delight Algarve - Fazenda Grande Ibiza - Las Mimosas Kreta - Pearls of Crete

Sluiten

Toon aanbieding

Portugal vanaf € 115 bij Eliza was here

Portugal ahhh lekker vis eten en zonnen bij het strand. Ooit gedroomd om naar Portugal te gaan, dan is vandaag de dag. Tijd om er even tussen uit te gaan? Je profiteert nu op een paar nachten al vanaf € 115. Pak je tas en lets go!

Sluiten

Toon aanbieding

Sicilië vanaf € 105 bij Eliza was here

Sicilië is echt een droom paradijs! Ben je er ooit geweest? Nee, neem dan even snel een blik op de website van Eliza was here, je geniet al van een leuke vakantie al vanaf € 115. Genoeg reden om er snel bij te zijn dus!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops