Eliza was here kortingscode en solden kortingen

Korting bij Eliza was here België in januari 2020

Tot 10% korting op zonvakanties bij Eliza was here

Toon aanbieding

Beste deals altijd zichtbaar in de nieuwsbrief van Eliza was here

Toon aanbieding

Leuke themareizen in januari bij Eliza was here

Toon aanbieding

Promoties

Op dit deel van de website vind je de beste promoties van het moment. Dit zijn reizen naar warme locaties die nu extra voordelig geprijsd zijn, meestal met vele tientallen euro's korting. Hou Solden.be in de gaten voor de meest actuele kortingscodes en promoties.

Exclusief Eliza

Verscholen onder de tab "Exclusief Eliza" vind je haar persoonlijke bijbel vol met unieke accommodaties en exclusieve adresjes die alleen via Elizawashere te boeken zijn. Deze ontdekkingen hebben iets speciaals te bieden en hebben allemaal gemeen dat je met open armen ontvangen zal worden. Deze keuzes zijn haar eigen favorieten en goed te combineren met culinaire reizen, huwelijksreizen, en kindvriendelijke vakanties.

Black Friday

Het is bijna Black Friday! Noteer de datum 29 november 2019 goed in je agenda, want dit jaar zal Eliza was here weer meedoen met het grote spektakel. Had je enige twijfels, ga dan op die datum terug naar deze website en boek dan je vakantie of weekendtrip met reuze kortingen.

Rondreis Pakket

Vind je het lastig om een bestemming te kiezen? Dan heeft Eliza de perfecte oplossing voor je, de rondreis. Eliza was here heeft deze categorie speciaal ontworpen voor mensen die niet tot een beslissing kunnen komen. Op de site kun je uit twee, drie of meer bestemmingen of accommodaties met elkaar combineren. Op deze pagina geeft Eliza je de optie om je wensen naar hun op te sturen. Vervolgens gaan ze voor je aan de slag en sturen ze je een offerte terug met je volledige rondreis. Zo hak je die knoop wel door!

Beste Eliza was here kortingscodes en promoties

Eliza was here kortingen Korting Geldig tot
Tot 10% korting op zonvakanties bij Eliza was here -10% 01/03/2020
Beste deals altijd zichtbaar in de nieuwsbrief van Eliza was here Beste 01/03/2020
Leuke themareizen in januari bij Eliza was here Themareizen 01/03/2020
Portugal vanaf € 115 bij Eliza was here € 115 verlopen
Sicilië vanaf € 105 bij Eliza was here Vanaf € 105 verlopen

Portugal vanaf € 115 bij Eliza was here

Lees meer

Portugal ahhh lekker vis eten en zonnen bij het strand. Ooit gedroomd om naar Portugal te gaan, dan is vandaag de dag. Tijd om er even tussen uit te gaan? Je profiteert nu op een paar nachten al vanaf € 115. Pak je tas en lets go!

Sluiten

Toon aanbieding

Sicilië vanaf € 105 bij Eliza was here

Lees meer

Sicilië is echt een droom paradijs! Ben je er ooit geweest? Nee, neem dan even snel een blik op de website van Eliza was here, je geniet al van een leuke vakantie al vanaf € 115. Genoeg reden om er snel bij te zijn dus!

Sluiten

Toon aanbieding

Last minutes vanaf € 125 bij Eliza was here

Lees meer

Het is 2020, dus tijd voor de zomervakantie plannen! Ideeën nodig? Bij Eliza was here weten ze precies, waar je naar toe moet, want je profiteert nu al op de beste last minute vakanties al vanaf € 125. Dus wees er snel bij en pak je voordeel.

Sluiten

Toon aanbieding

Kreta vanaf € 425 bij Eliza was here

Lees meer

Regen is weer de trend in België? Tijd om er even uit te glippen, je boekt al een paar dagen naar het altijd zonnige Griekse Kreta voor maar € 425. Genoeg keus wees er dus snel bij en sla vandaag je slag!

Sluiten

Toon aanbieding

Toscane: Vanaf € 135 bij Eliza was here

Lees meer

Is het weer tijd om er even tussen uit te knijpen? Dan is er niks beters dan even naar Eliza was here te luisteren wat de beste plekken zijn. je overnacht nu al een paar nachten in Toscane al vanaf € 135. Dus wees er snel bij en geniet van je vakantie in Italië.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops