MENU

NMBS promo code en kortingen

Korting bij NMBS in juni 2017 voor België

Vanaf € 49 naar Zuid-Frankrijk met NMBS

Toon aanbieding

InterCity promo! Meerdere bestemmingen voor € 19 bij NMBS

Toon aanbieding

Vanaf € 40 naar het zuiden van Frankrijk met NMBS

Toon aanbieding

60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in juni

Toon aanbieding

Trein voor € 25 naar Amsterdam en Parijs met NMBS

Toon aanbieding

NMBS

NMBS.be is de officiële website van de NMBS, de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen. Met de trein kan je comfortabel en makkelijk heel België doorkruizen. Op de website van de NMBS kun je eenvoudig uitzoeken wanneer een bepaalde trein precies rijdt die je nodig hebt en vooral welke stations deze allemaal aandoet. Het is op de website van de NMBS perfect mogelijk om jouw treinreis te plannen waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Belangrijk om weten is ook dat je op de website van de NMBS steeds op de hoogte wordt gehouden van eventuele storingen zodat je hierop kunt anticiperen.

Promoties

De NMBS promo code biedt jou als treinreiziger de mogelijkheid om de kostprijs van jouw online treinkaartje te beperken. Zo kan je goedkoop doorheen het land reizen en bijvoorbeeld op stedentrip gaan naar steden zoals Brugge, Gent, Leuven of Hasselt. De NMBS heeft ook het hele jaar door speciale tarieven en aanbiedingen om leuke citytrips te ondernemen en weekendjes weg te gaan. Dankzij Solden profiteer je altijd van een NMBS korting. Tijdens de solden periode in 2017 kun je genieten van heel veel korting. Houd daarom de website van solden.be goed in de gate, zodat je altijd op de hoogte bent van alle deals en kortingen.

NMBS Tickets

Op de website heb je tal van mogelijkheden om online je tickets te kopen, 24/27 en 7 dagen op 7. Het standaardbiljet is de meest flexibele formule die je simpelweg van Station A naar Station B brengt. In het weekend is dit ticket het weekendbiljet en kan je van vrijdagavond t/m zondagnacht voor een erg voordelige prijs heen en weer reizen tussen twee locaties. Jongeren (onder 26) en senioren krijgen ook speciale tarieven, respectievelijk de Go Pass 1 (ook verkrijgbaar als een tienrittenkaart) en het seniorenbiljet. Reis je een of meerdere kinderen? Ga dan voor het Biljet Kind of het Biljet Grote Gezinnen. Ook kan je online reeds de toeslagen kopen voor je reis naar de luchthaven van Brussel (Diablo toeslag) en Charleroi.

Heb je besloten welk ticket je wil? Betaal je ticket dan met een van de betalingsmogelijkheden en druk het simpelweg af. Zo ben je klaar om op reis te gaan. Je mag je ticket ook op je smartphone of laptop aan de conducteur tonen. Er is ook de optie voor een sms ticket, dat je dus altijd en overal kan bestellen.

NMBS passes en abonnementen

Voor mensen die regelmatig met de trein reizen kan het interessant zijn om een treinabonnement af te sluiten. Erg populair bij studenten is de campuskaart, waarmee studenten op kot 2 of 3 keer per week hetzelfde traject kunnen afleggen (van hun thuisstad naar hun studentenstad en terug). De trajectkaart is ideaal voor pendelaars om elke dag van de week hetzelfde traject af te leggen. Met een Go Pass 10 of Rail Pass krijg je dan weer 10 enkele ritten, die je mag afleggen tussen elk Belgisch station van jouw keuze. NMBS abonnementen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met De Lijn, TEC en MIVB.

NMBS treinplanner

Reizers kunnen niet meer de NMBS routeplanner, die je de uurregeling toont van treinen tussen twee locaties, Deze railtime wordt in real time bijgehouden, dus mocht er ergens een storing of vertragingen zijn, kan je meteen de verandering in de dienstregeling bekijken.

NMBS Europe

NMBS Europe is het internationaal programma van de Belgische Spoorwegen. NMBS werkt namelijk samen met verschillende partners zoals Thalys en Eurostar om te zorgen dat je vanuit een Belgisch station naar keuze naar steden zoals Rijsel, Londen, Parijs of Amsterdam kan reizen. Dit gebeurt meestal via Brussel, Antwerpen of Liege.

Boek nu een Thalys ticket naar Parijs voor maar € 29 met NMBS

Toon aanbieding

Ga met de Thalys naar de Franse alpen voor maar € 79

Toon aanbieding

Boek nu een ticket naar Parijs met Thalys voor maar € 25

Toon aanbieding

Begin 2017 met een leuke dagtrip of vakantie

Toon aanbieding

Slechts € 10 voor een heen- en terug ticket met de NMBS naar iedere Belgische bestemming

Toon aanbieding