NMBS kortingscode en kortingen

Korting bij NMBS België in april 2020

Skivakantie: Vanaf € 55 bij NMBS

Toon aanbieding

Amsterdam en Parijs: Vanaf € 25 bij NMBS

Toon aanbieding

Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in april

Toon aanbieding

Zuiden van Frankrijk: Vanaf € 40 bij NMBS

Toon aanbieding

Promoties

De NMBS kortingscode biedt jou als treinreiziger de mogelijkheid om de kostprijs van jouw online treinkaartje te beperken. Zo kan je goedkoop doorheen het land reizen en bijvoorbeeld op stedentrip gaan naar steden zoals Brugge, Gent, Leuven of Hasselt. De NMBS heeft ook het hele jaar door speciale tarieven en aanbiedingen om leuke citytrips te ondernemen en weekendjes weg te gaan. Dankzij Solden profiteer je altijd van een NMBS korting. Tijdens de solden periode in 2017 kun je genieten van heel veel korting. Houd daarom de website van solden.be goed in de gate, zodat je altijd op de hoogte bent van alle deals en kortingen.

NMBS passes en abonnementen

Voor mensen die regelmatig met de trein reizen kan het interessant zijn om een treinabonnement af te sluiten. Erg populair bij studenten is de campuskaart, waarmee studenten op kot 2 of 3 keer per week hetzelfde traject kunnen afleggen (van hun thuisstad naar hun studentenstad en terug). De trajectkaart is ideaal voor pendelaars om elke dag van de week hetzelfde traject af te leggen. Met een Go Pass 10 of Rail Pass krijg je dan weer 10 enkele ritten, die je mag afleggen tussen elk Belgisch station van jouw keuze. NMBS abonnementen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met De Lijn, TEC en MIVB.

NMBS treinplanner

Reizers kunnen niet meer de NMBS routeplanner, die je de uurregeling toont van treinen tussen twee locaties, Deze railtime wordt in real time bijgehouden, dus mocht er ergens een storing of vertragingen zijn, kan je meteen de verandering in de dienstregeling bekijken.

Black Friday

Op vrijdag 29 november 2019 profiteer je van bijzondere kortingen dankzij Black Friday. In de webshop van NMBS zul je hoge kortingen op reizen en treintickets scoren. Houd de website dus goed in de gaten tijdens deze week, want zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Beste NMBS kortingscodes en promoties

NMBS kortingen Korting Geldig tot
Skivakantie: Vanaf € 55 bij NMBS € 55 18/04/2020
Amsterdam en Parijs: Vanaf € 25 bij NMBS € 25 01/06/2020
Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in april -60% 01/06/2020
Zuiden van Frankrijk: Vanaf € 40 bij NMBS € 40 01/06/2020
Black Friday: slechts 9,90 voor je trip naar Rotterdam met NMBS 9,90 verlopen

Black Friday: slechts 9,90 voor je trip naar Rotterdam met NMBS

Boek jouw trip naar Rotterdam nu extra voordelig met NMBS want het is vandaag Black Friday en dat vieren ze graag samen met jou! Boek voor slechts € 9,90!

Sluiten

Toon aanbieding

Vanaf € 19,90 naar Keulen met ICE bij NMBS

Ben je nog nooit naar Keulen geweest en is dit een stad die je altijd al eens had willen zien? Neem dan gauw een kijkje op de website van NMBS. Daar boek je nu heel voordelig je treinreis met de ICE vanaf € 19,90. Misschien is het extra leuk om in Keulen ook een kerstmarkt te bezoeken wanneer je gaat!

Sluiten

Toon aanbieding

Eurostar promo: tickets vanaf € 34 bij NMBS

Wil je al een tijdje een bezoek brengen aan Londen? Neem dan gauw een kijkje op de website van NMBS. Met de Eurostar kun je namelijk heel snel en voordelig van België naar Londen. Alleen vandaag nog kun je profiteren van de speciale Eurostar-promo: tickets vanaf € 34!

Sluiten

Toon aanbieding

Reis tussen Brussel en Parijs vanaf € 19 via NMBS

Met IZY reis je tussen Brussel en Parijs voor lage prijzen. De prijzen gaan al vanaf € 19. Bekijk snel de mogelijkheden op de website van NMBS Internationaal en boek snel je trip.

Sluiten

Toon aanbieding

11 topbestemmingen vanaf € 19 bij NMBS

NMBS heeft nu een exclusieve Thalys aanbieding waarbij jij naar 11 topbestemmingen kunt reizen met voordelige tarieven. Ga bijvoorbeeld al vanaf € 19 naar Keulen, Düsseldorf of Dortmund. Wil je naar Parijs, Rotterdam of Amsterdam dan betaal je slechts € 25,50. Bekijk nu de mogelijkheden en geniet van de aanbieding!
Reizen van 01/10/2019 tot en met 14/12/2019

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops