NMBS kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij NMBS België in mei 2021

Amsterdam en Parijs: Vanaf € 25 bij NMBS

Toon aanbieding

Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in mei

Toon aanbieding

Zuiden van Frankrijk: Vanaf € 40 bij NMBS

Toon aanbieding

Jongerenaanbod bij NMBS: slechts €9 voor reizen tussen Brussel en Frankrijk

Toon aanbieding

Promotie bij NMBS: in 1,5 uur met de trein naar Disneyland Parijs voor maar €25

Toon aanbieding

NMBS dienstregeling: €15 voor onbeperkt reizen met de trein

Toon aanbieding
Promoties

De NMBS kortingscode biedt jou als treinreiziger de mogelijkheid om de kostprijs van jouw online treinkaartje te beperken. Zo kan je goedkoop doorheen het land reizen en bijvoorbeeld op stedentrip gaan naar steden zoals Brugge, Gent, Leuven of Hasselt. De NMBS heeft ook het hele jaar door speciale tarieven en aanbiedingen om leuke citytrips te ondernemen en weekendjes weg te gaan. Dankzij Solden profiteer je altijd van een NMBS korting. Tijdens de solden periode in 2017 kun je genieten van heel veel korting. Houd daarom de website van solden.be goed in de gate, zodat je altijd op de hoogte bent van alle deals en kortingen.

NMBS passes en abonnementen

Voor mensen die regelmatig met de trein reizen kan het interessant zijn om een treinabonnement af te sluiten. Erg populair bij studenten is de campuskaart, waarmee studenten op kot 2 of 3 keer per week hetzelfde traject kunnen afleggen (van hun thuisstad naar hun studentenstad en terug). De trajectkaart is ideaal voor pendelaars om elke dag van de week hetzelfde traject af te leggen. Met een Go Pass 10 of Rail Pass krijg je dan weer 10 enkele ritten, die je mag afleggen tussen elk Belgisch station van jouw keuze. NMBS abonnementen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met De Lijn, TEC en MIVB.

NMBS treinplanner

Reizers kunnen niet meer de NMBS routeplanner, die je de uurregeling toont van treinen tussen twee locaties, Deze railtime wordt in real time bijgehouden, dus mocht er ergens een storing of vertragingen zijn, kan je meteen de verandering in de dienstregeling bekijken.

Black Friday

Op vrijdag 26 november 2021 profiteer je van bijzondere kortingen dankzij Black Friday. In de webshop van NMBS zul je hoge kortingen op reizen en treintickets scoren. Houd de website dus goed in de gaten tijdens deze week, want zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Beste NMBS kortingscodes en promoties

NMBS kortingen Korting Geldig tot
Amsterdam en Parijs: Vanaf € 25 bij NMBS € 25 01/06/2021
Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in mei -60% 01/06/2021
Zuiden van Frankrijk: Vanaf € 40 bij NMBS € 40 01/06/2021
Jongerenaanbod bij NMBS: slechts €9 voor reizen tussen Brussel en Frankrijk €9 01/06/2021
Promotie bij NMBS: in 1,5 uur met de trein naar Disneyland Parijs voor maar €25 €25 01/06/2021

Black Friday: slechts 9,90 voor je trip naar Rotterdam met NMBS

Boek jouw trip naar Rotterdam nu extra voordelig met NMBS want het is vandaag Black Friday en dat vieren ze graag samen met jou! Boek voor slechts € 9,90!

Sluiten

Toon aanbieding

Vanaf € 19,90 naar Keulen met ICE bij NMBS

Ben je nog nooit naar Keulen geweest en is dit een stad die je altijd al eens had willen zien? Neem dan gauw een kijkje op de website van NMBS. Daar boek je nu heel voordelig je treinreis met de ICE vanaf € 19,90. Misschien is het extra leuk om in Keulen ook een kerstmarkt te bezoeken wanneer je gaat!

Sluiten

Toon aanbieding

Eurostar promo: tickets vanaf € 34 bij NMBS

Wil je al een tijdje een bezoek brengen aan Londen? Neem dan gauw een kijkje op de website van NMBS. Met de Eurostar kun je namelijk heel snel en voordelig van België naar Londen. Alleen vandaag nog kun je profiteren van de speciale Eurostar-promo: tickets vanaf € 34!

Sluiten

Toon aanbieding

Skivakantie: Vanaf € 55 bij NMBS

Je boekt jouw wintersport al vanaf € 55 bij NMBS. De Thalys sneeuw tickets zijn geldig voor vertrek in de periode van 21 december 2019 tot en met 18 april 2020. Je kunt kiezen te reizen vanuit België of Nederland en hebt de keuze in standaard, comfort en premium tickets. Boek jouw reis nu!
Geldig van 21-12-2019 tot 18-04-2020

Sluiten

Toon aanbieding

Reis tussen Brussel en Parijs vanaf € 19 via NMBS

Met IZY reis je tussen Brussel en Parijs voor lage prijzen. De prijzen gaan al vanaf € 19. Bekijk snel de mogelijkheden op de website van NMBS Internationaal en boek snel je trip.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops