NMBS Internationaal kortingscode en kortingen

Korting bij NMBS Internationaal België in augustus 2019

Reis voor slechts € 9 tussen Brussel-Zuid en Lille Europe met NMBS

Toon aanbieding

Tot € 90 korting op jouw reis naar Londen met NMBS

Toon aanbieding

Voor € 25 naar Amsterdam en Parijs met NMBS

Toon aanbieding

Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in augustus

Toon aanbieding

Vanaf € 40 naar het zuiden van Frankrijk met NMBS

Toon aanbieding

Promoties

De NMBS promo code biedt jou als treinreiziger de mogelijkheid om de kostprijs van jouw online treinkaartje te beperken. Zo kan je goedkoop doorheen het land reizen en bijvoorbeeld op stedentrip gaan naar steden zoals Brugge, Gent, Leuven of Hasselt. De NMBS heeft ook het hele jaar door speciale tarieven en aanbiedingen om leuke citytrips te ondernemen en weekendjes weg te gaan. Dankzij Solden profiteer je altijd van een NMBS korting. Tijdens de solden periode in 2017 kun je genieten van heel veel korting. Houd daarom de website van solden.be goed in de gate, zodat je altijd op de hoogte bent van alle deals en kortingen.

NMBS passes en abonnementen

Voor mensen die regelmatig met de trein reizen kan het interessant zijn om een treinabonnement af te sluiten. Erg populair bij studenten is de campuskaart, waarmee studenten op kot 2 of 3 keer per week hetzelfde traject kunnen afleggen (van hun thuisstad naar hun studentenstad en terug). De trajectkaart is ideaal voor pendelaars om elke dag van de week hetzelfde traject af te leggen. Met een Go Pass 10 of Rail Pass krijg je dan weer 10 enkele ritten, die je mag afleggen tussen elk Belgisch station van jouw keuze. NMBS abonnementen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met De Lijn, TEC en MIVB.

NMBS treinplanner

Reizers kunnen niet meer de NMBS routeplanner, die je de uurregeling toont van treinen tussen twee locaties, Deze railtime wordt in real time bijgehouden, dus mocht er ergens een storing of vertragingen zijn, kan je meteen de verandering in de dienstregeling bekijken.

Beste NMBS Internationaal kortingscodes en promoties

NMBS Internationaal kortingen Korting Geldig tot
Reis voor slechts € 9 tussen Brussel-Zuid en Lille Europe met NMBS € 9 25/08/2019
Tot € 90 korting op jouw reis naar Londen met NMBS -€ 90 25/08/2019
Voor € 25 naar Amsterdam en Parijs met NMBS € 25 01/10/2019
Tot 60% korting bij NMBS op het boeken van een last minute in augustus -60% 01/10/2019
Vanaf € 40 naar het zuiden van Frankrijk met NMBS € 40 01/10/2019

Eurostar Promo: Tot € 90 korting bij NMBS

Lees meer

Wil je binnenkort een dagje shoppen in Londen? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Eurostar heen en weer! Bij NMBS hoef je daarvoor ook nog eens niet te veel te betalen, want daar kun je momenteel tot wel € 90 besparen met de Eurostar Promo.

Sluiten

Toon aanbieding

10% korting op de Interrail Global Pass bij NMBS

Lees meer

Heb je altijd al een Interrail reis willen maken? Dan is dit het perfecte moment, want op de website van NMBS staat momenteel een mooie korting voor je klaar. Je profiteert op dit moment van 10% korting op de Interrail Global Pass waarmee je 31 verschillende landen kunt bezoeken!
Reisperiode 16 september t/m 15 december 2019

Sluiten

Toon aanbieding

Interrail ticket vanaf € 168 bij NMBS

Lees meer

Wil je dit jaar interrailen door Europa? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van NMBS, want daar koop je al een interrail ticket vanaf € 168. Met deze global pass kun je reizen naar 31 verschillende landen. Dat belooft een reis te worden om nooit te vergeten!

Sluiten

Toon aanbieding

Naar Bordeaux vanaf € 55 bij NMBS

Lees meer

Heb je altijd al eens naar Bordeaux willen gaan, maar niet te veel willen betalen voor de reis? Dan is nu het perfecte moment, want met NMBS koop je al je treinkaartje naar Bordeaux vanaf € 55! Gezellig met z'n twee of met het hele gezin?

Sluiten

Toon aanbieding

NMBS prijzen treintickets vanaf € 15

Lees meer

Wil jij binnenkort een weekendje weg of op vakantie? Waarom zou je dan niet met de trein gaan? Met NMBS ben je zo in de leukste bestemmingen zoals Londen of Parijs. Bekijk hier de NMBS prijzen voor treintickets:
Naar Bordeaux vanaf € 40
Naar Marseille vanaf € 40
Naar Parijs vanaf € 15
Naar Londen vanaf € 39
Naar Amsterdam vanaf € 19,90
Naar Disneyland Paris vanaf € 25

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops