Flair kortingscode en aanbiedingen

flair.be

Een Belgische website met artikelen over mode, beauty, lifestyle en entertainment. Je vindt er inspiratie, tips en trends voor een trendy en stijlvol leven.

Abonnement Flair met cadeau

Flair abonnement kortingscode: Zomersolden - tot 80% korting op Flair - Shop slim!

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Flair abonnement actie: ontvang een Gratis horloge

Toon aanbieding

Flair abonnement korting van 18% in juli

Toon aanbieding

Gratis welkomstcadeau bij een Flair abonnement

Toon aanbieding

De beste deals wekelijks in de Flair

Toon aanbieding

16 nummers Flair nu aan voordeelprijs: €50 en gratis geschenk

Toon aanbieding

Korting Flair abonnement: geniet bij elke editie van verschillende hoge kortingen

Toon aanbieding

Flair abonnement korting: geldig voor leerkrachten

Toon aanbieding

Flair abonnement promo: nu een abonnement voor €50

Toon aanbieding

Flair abonnement actie: ontvang de papieren en digitale versie

Toon aanbieding

Flair abonnement actie: start je abonnement en begin meteen met lezen

Toon aanbieding

Flair abonnement korting: bespaar 11% op je abonnement

Toon aanbieding

Flair abonnement korting van 11% op papier & digitaal abonnement

Toon aanbieding

Flair abonnement korting van 18% op alle abonnementen

Toon aanbieding

Gemakkelijk in te vullen

Het invullen van de promocode is eenvoudig en snel. Vul je code in en geniet direct van korting.

Directe korting

Krijg onmiddellijk voordeel zodra je jouw promocode invult. Geen wachttijden, gewoon direct profiteren.

Gebruiksvriendelijke interface

De website heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het eenvoudig om je promocode in te vullen en van aanbiedingen te genieten.

Altijd actuele aanbiedingen

Mocht jouw promocode niet werken, dan biedt de website altijd een overzicht van actuele aanbiedingen. Blijf profiteren van de beste deals.

Trendy en Betaalbare Mode- en Beautytips

Flair biedt trendy en betaalbare mode- en beautytips die vrouwen helpen om er op hun best uit te zien zonder de bank te breken. Van budgetvriendelijke outfits tot eenvoudige make-uptutorials, Flair inspireert vrouwen om hun eigen stijl te omarmen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Flair abonnement kortingscode: Tot 40% korting op prachtige Moederdagcadeaus. Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Je kan mailen naar: info@abonnementen.be of bellen naar: 078/35 33 13.
Je kan kijken op de website of ze volgen op sociale media: facebook, instagram, pinterest, twitter en youtube.
Regelmatig kan je meedoen met wedstrijden. Deze kan je op de website zelf vinden.
De shopping day in het Wijnegem shopping center vindt plaats eind oktober. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.
De horoscoop staat elke week in het magazine. Je kan ze ook online op de website vinden, hiervoor moet je wel aangemeld zijn.
Je kan je abonnement stopzetten door de klantendienst te bellen. Je hebt hiervoor ook je abonnementsnummer nodig.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.5 ster / 83 stemmen

Flair abonnement

De Flair is jouw wekelijkse magazine op het gebied van design, mode en ontspanning. Elke editie staat vol met artikelen over betaalbare mode, de laatste beautytips, heerlijke recepten en interviews met bekende Belgen. Maar, vooral jij staat centraal bij de Flair! Elke week vind je interviews in de Flair met lezeressen over met welk budget zij de week doorkomen, persoonlijke ervaringen op het gebied van liefde en nog veel meer. Zo is de Flair al jarenlang een van de populairste magazines voor jou!

Themanummers en meer

De Flair staat elke week vol met de laatste nieuwtjes, tips en informatie over mode, design en meer. Het tijdschrift is in 1980 opgericht en komt in zowel Vlaanderen, Wallonië als Nederland uit. Elke regio heeft haar eigen editie. Ook vind je in de Flair het leuke stripje Claire.

Voor de jonge vrouw van Vlaanderen

De Flair is voornamelijk bedoeld voor jonge vrouwen tussen de 15 en 34 jaar, met als interesses mode, beauty gezondheid, seksualiteit, relaties en psychologie. Met een wekelijkse oplage van ongeveer 175.000 exemplaren en een bereik van 700.000 lezers is de Flair ook een van de meest gelezen magazines van de Benelux. Meer dan eens vind je bij de Flair extra pagina's in de vorm van een extra boekje, een speciale uitgave of de laatste kortingen en aanbiedingen. Deze zogenoemde Flairpockets zijn altijd een groot feest voor elke lezer en maken de Flair dan ook een erg gewild blad.

Flair online

Naast het tijdschrift heeft Flair ook een zeer populaire website. Hier staan dezelfde onderwerpen centraal als in het magazine - ook hier komen mode, beauty en seksualiteit vaak terug. Ook is er een levendige online community die via het forum en de social media pagina's van Flair met elkaar communiceert.

Kortingscodes en meer

Ben je op zoek naar de laatste deals voor mode en meer? Bij Flair vind je niet alleen geweldige inspiratie om je te kleden voor het komende seizoen, je bespaart vaak ook heel veel met de kortingscodes en -acties die het magazine bevat. Daarnaast is er bijna elke week een mooie prijsvraag in de Flair, waarbij je kans maakt op filmkaartjes, uitjes en meer!

Echte verhalen

Bij Flair zijn niet alleen de redacteurs aan het woord, ook juist mensen zoals jij en ik komen zeer vaak langs. Jonge vrouwen vertellen hun verhaal, vaak persoonlijk en over een onderwerp dat iedereen raakt.

Proefabonnement

Ben je enthousiast wil je wel eens een abonnement van de Flair proberen? Dan is een proefabonnement absoluut iets voor jou! Zo betaal je zeer weinig voor een korte periode, zodat je precies kunt bepalen of je een vast abonnement wil! Ook is de Flair een leuk cadeau om te geven met verjaardagen, diploma uitreikingen en andere momenten! Ook ontvang je een welkomstcadeau bij aanmelding voor een abonnement.

Solden.be & Flair magazine

Wil jij voordelig een abonnement afsluiten bij de Flair? Of ontvang je graag een leuk welkomstcadeau? Houd dan Solden.be in de gaten. Wij zetten de beste deals, goedkoopste abonnementen en de beste cadeaus op een rij!