Flair kortingscode en aanbiedingen

flair.be

Abonnement Flair met cadeau

Gratis welkomstcadeau bij een Flair abonnement

Toon aanbieding

De beste deals wekelijks in de Flair

Toon aanbieding

16 nummers Flair nu aan voordeelprijs: €50 en gratis geschenk

Toon aanbieding

Korting Flair abonnement: geniet bij elke editie van verschillende hoge kortingen

Toon aanbieding

Flair abonnement korting: geldig voor leerkrachten

Toon aanbieding

Flair abonnement promo: nu een abonnement voor €50

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

gratis Flair abonnement actie: ontvang een gratis tapasschotel bij je abonnement 21-05-2023
gratis Flair abonnement actie: ontvang gratis sfeerlichtjes bij je abonnement 30-09-2022
€13,50 Flair abonnement voor slechts €13,50 + gratis sfeervolle lampjes 31-08-2022
gratis Flair abonnement actie: ontvang een gratis lamp bij aankoop van een abonnement 31-03-2022
gratis Ontvang bij een Flair abonnement een gratis fles champagne tijdens de feestdagen 02-01-2022

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 6 kortingen op solden.be.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Je kan mailen naar: info@abonnementen.be of bellen naar: 078/35 33 13.
Je kan kijken op de website of ze volgen op sociale media: facebook, instagram, pinterest, twitter en youtube.
Regelmatig kan je meedoen met wedstrijden. Deze kan je op de website zelf vinden.
De shopping day in het Wijnegem shopping center vindt plaats eind oktober. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.
De horoscoop staat elke week in het magazine. Je kan ze ook online op de website vinden, hiervoor moet je wel aangemeld zijn.
Je kan je abonnement stopzetten door de klantendienst te bellen. Je hebt hiervoor ook je abonnementsnummer nodig.
Herbert

Herbert

Editor

4.5 ster / 83 stemmen

Flair abonnement

De Flair is jouw wekelijkse magazine op het gebied van design, mode en ontspanning. Elke editie staat vol met artikelen over betaalbare mode, de laatste beautytips, heerlijke recepten en interviews met bekende Belgen. Maar, vooral jij staat centraal bij de Flair! Elke week vind je interviews in de Flair met lezeressen over met welk budget zij de week doorkomen, persoonlijke ervaringen op het gebied van liefde en nog veel meer. Zo is de Flair al jarenlang een van de populairste magazines voor jou!

Themanummers en meer

De Flair staat elke week vol met de laatste nieuwtjes, tips en informatie over mode, design en meer. Het tijdschrift is in 1980 opgericht en komt in zowel Vlaanderen, WalloniΓ« als Nederland uit. Elke regio heeft haar eigen editie. Ook vind je in de Flair het leuke stripje Claire.

Voor de jonge vrouw van Vlaanderen

De Flair is voornamelijk bedoeld voor jonge vrouwen tussen de 15 en 34 jaar, met als interesses mode, beauty gezondheid, seksualiteit, relaties en psychologie. Met een wekelijkse oplage van ongeveer 175.000 exemplaren en een bereik van 700.000 lezers is de Flair ook een van de meest gelezen magazines van de Benelux. Meer dan eens vind je bij de Flair extra pagina's in de vorm van een extra boekje, een speciale uitgave of de laatste kortingen en aanbiedingen. Deze zogenoemde Flairpockets zijn altijd een groot feest voor elke lezer en maken de Flair dan ook een erg gewild blad.

Flair online

Naast het tijdschrift heeft Flair ook een zeer populaire website. Hier staan dezelfde onderwerpen centraal als in het magazine - ook hier komen mode, beauty en seksualiteit vaak terug. Ook is er een levendige online community die via het forum en de social media pagina's van Flair met elkaar communiceert.

Kortingscodes en meer

Ben je op zoek naar de laatste deals voor mode en meer? Bij Flair vind je niet alleen geweldige inspiratie om je te kleden voor het komende seizoen, je bespaart vaak ook heel veel met de kortingscodes en -acties die het magazine bevat. Daarnaast is er bijna elke week een mooie prijsvraag in de Flair, waarbij je kans maakt op filmkaartjes, uitjes en meer!

Echte verhalen

Bij Flair zijn niet alleen de redacteurs aan het woord, ook juist mensen zoals jij en ik komen zeer vaak langs. Jonge vrouwen vertellen hun verhaal, vaak persoonlijk en over een onderwerp dat iedereen raakt.

Proefabonnement

Ben je enthousiast wil je wel eens een abonnement van de Flair proberen? Dan is een proefabonnement absoluut iets voor jou! Zo betaal je zeer weinig voor een korte periode, zodat je precies kunt bepalen of je een vast abonnement wil! Ook is de Flair een leuk cadeau om te geven met verjaardagen, diploma uitreikingen en andere momenten! Ook ontvang je een welkomstcadeau bij aanmelding voor een abonnement.

Solden.be & Flair magazine

Wil jij voordelig een abonnement afsluiten bij de Flair? Of ontvang je graag een leuk welkomstcadeau? Houd dan Solden.be in de gaten. Wij zetten de beste deals, goedkoopste abonnementen en de beste cadeaus op een rij!