MENU

Foodbag Couponcode en kortingen

Korting bij Foodbag in juni 2017 voor België

€ 10 Foodbag kortingscode voor je eerste bestelling!

Gebruik kortingscode
Nieuw

Gratis pan t.w.v. € 59 bij Foodbag

Toon aanbieding

Koop nu een cadeaubon van Foodbag

Toon aanbieding

Foodbag heeft nu ook boxen voor singles

Toon aanbieding

Bespaar kosten en tijd met de voordelige recepten van Foodbag

Toon aanbieding

Voordelige Foodbag pakketten wekelijks thuisgeleverd in juni

Toon aanbieding

Gezonde maaltijdboxen bij Foodbag

Heerlijk koken zonder stress, verse ingrediënten bij jou thuis geleverd, geen uren in de winkelen lopen kuieren en twijfelen, en toch gezond en (h)eerlijk koken. Dat is allemaal realiseerbaar bij Foodbag.be. Hoe werkt het? Wekelijks worden voor jou lekkere en gezonde recepten ontwikkeld door de experts van Foodbag. In jouw box vind je alle verse ingrediënten, toffe receptenkaarten en handige tips om je maaltijd te bereiden en wat erbij te serveren. Elke maandag wordt jouw foodbag thuis of op werk geleverd. Maak in een handomdraai zelf heerlijke gerechten klaar en smul als een keizer(in). Je hoeft geen topchef te zijn voor deze culinaire hoofdstandjes. De recepten zijn altijd toegankelijk en lekker.

Promoties

Bekijk regelmatig de laatste aanbiedingen en kortingsacties voor Foodbag.be op onze website. Solden.be heeft namelijk regelmatig een exclusieve couponcode om jouw foodbag extra goedkoop te bestellen. Zo kan je 5 of meer euro uitsparen op je box naar keuze. Ideaal om kennis te maken met het assortiment.

Ontdek de boxen

Bij Foodbag heb je verschillende opties om uit te kiezen. De menu's van iedere week vind je op je op de website. Van terugkerende gerechten is er geen sprake, Foodbag doet er alles aan om te blijven innoveren en jou steeds iets nieuws te geven.

De box Foodbag Plat du jour is een gezinsgerichte formule met drie unieke gerechten, smakelijk voor het hele gezin. De recepten zijn kindvriendelijk, ideaal dus voor mama, papa en kinderen. De box bevat een mix van vlees, vis en veggie en heeft telkens een Belgische insteek.

De Foodbag Original is de klassieker uit het gamma, perfect voor koppels en samenhokkende vrienden of huisgenoten die niet van lang in de winkel willen spenderen en toch lekker willen eten. De box bevat 4 inspirerende recepten, is beschikbaar voor 2 tot 5 personen is bestaat steeds uit 2 vlees, 2 vis en 1 veggie gerecht. Zo eet je gevarieerd en gezond. Er is ook de optie voor een 'busy day' optie, waarbij je een 5de optioneel gerecht krijgt.

De derde optie is de Foodbag fruit, vol met supergezond fruit. Deze is erg goedkoop en ideaal als extra optie bij je Original of Plat du Jour foodbag. Zo kun je dagelijks een stuk fruit meenemen naar je werk of kun je een gezonde fruitsalade maken.

Abonnement

Je hebt altijd de mogelijkheid eerst een losse box te bestellen zonder abonnement, om het concept uit te proberen. Ben je overtuigd van de magie van Foodbag? Dan kan een abonnement afsluiten voor gemak en om altijd zeker te zijn van jouw recepten. Betaling gebeurt automatisch via je VISA of Mastercard, er is dus geen gedoe met overschrijvingen. Tot 5 dagen voor levering kan je steeds wijzingen aanbrengen aan je abonnement.

Ga je op reis? Geen probleem, in je persoonlijk account zet je jouw abonnement simpelweg op pauze. Je kan je abonnement ook ten alle tijden volledig stopzetten.

Gratis verzending Foodbag

Bestel gemakkelijk & veilig online en geniet snel van je eerste Foodbag. De verzending is steeds volledig gratis. Ben je tijdens de levering niet thuis? Geen probleem, de Foodbag koerier geeft je pakketje af bij de buren en steekt een briefje bij jou in de bus. Zo weet je waar je jouw box kan afhalen.

€ 15 korting op je eerste box bij Foodbag

Toon aanbieding

Als nieuwe klant ontvang je € 15 korting bij Foodbag

Toon aanbieding

Gratis Belgisch biertje in je Foodbag van volgende week

Toon aanbieding

Gratis kookboek bij je bestelling bij Foodbag

Toon aanbieding

Gratis tweedelige bamboe spatelset bij Foodbag

Toon aanbieding