Meetic kortingscodes België

meetic.be

Ontmoet nieuwe mensen in België en vind de perfecte partner met Meetic. Registreer je gratis en ontdek duizenden profielen.

Korting bij Meetic online & solden - april 2024

Membership account vanaf €15 bij Meetic

Toon aanbieding

Meld je gratis aan in april bij Meetic

Toon aanbieding

100% gecontroleerde date profielen bij Meetic

Toon aanbieding

Meetic: kies nu de leeftijd van de singles vanaf 30 jaar

Toon aanbieding

Meetic promo: neem Gratis deel aan een tal van evenementen

Toon aanbieding

Bij Meetic vind je profielen die echt bij je passen

Toon aanbieding

Gegarandeerd veilig daten bij Meetic

Toon aanbieding

Meetic actie: daten voor hetero en homoseksuelen kan nu Gratis

Toon aanbieding

Betaalmiddelen

Wanneer je je abonneert op het datingplatform, heb je de keuze tussen verschillende betaalmethoden. Om de prijs van het abonnement te kennen, moet u eerst de duur van het laatste kiezen. U kunt dan betalen via overschrijving, creditcard en Paypal.

Gratis test

Om het vinden van liefde gemakkelijker te maken, krijg je de kans om een ​​gratis persoonlijkheidstest af te leggen. Er worden je verschillende vragen gesteld om jezelf te leren kennen en het algoritme van de site in staat te stellen je profielen te vinden van singles die je leuk zou vinden.

Evenement

Om de singles van Meetic te ontmoeten, kun je ook deelnemen aan verschillende evenementen! Het is de perfecte manier om een ​​gesprek te beginnen, tijdens een borrel of een themafeest. De meeste van deze evenementen zijn gratis beschikbaar voor leden van de site!

Datingcoach

Heb je advies nodig over hoe je de singles om je heen kunt verleiden? De site biedt je een datingcoach die je helpt de eerste stap te zetten, terwijl hij je aanmoedigt voor vele toekomstige ontmoetingen. Deze dienst is gratis!

Veilig daten

Meetic is een website waar je serieuze singels vindt op zoek naar een relatie. Meetic garandeert dan ook dat wanneer je ervoor kiest via hun platform op zoek te gaan naar de liefde, je dit ook op een veilige manier zal kunnen doen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

gratis Maak bij Meetic tijdens Singles day een gratis account aan KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Stuur een mailtje via de website van Meetic of neem contact op met het telefoonnummer +31 (0) 208 084 784.
Je moet meerderjarig zijn om een profiel te maken.
Maak een account aan via de website en bevestig dit account via je mail. Daarna an je je altijd bij Meetic inloggen.
Je kan je profiel verwijderen via de instellingen.
Inschrijven is gratis. Je registreert je met o.a. geboortedatum, postcode, gebruikersnaam en wachtwoord. Je profiel wordt nadien openbaar gemaakt en gedeeld met andere leden.
Je kan profiteren van bijkomende functies zoals versturen en ontvangen van e-mails.
Ja, je kunt je abonnement binnen 14 kalenderdagen gratis opzeggen, zonder opgave van reden. Dit moet per post gebeuren.
Je kan dit opzeggen ten minste 48 uur voor de vervaldatum van je huidige abonnement.
Je kan gebruik maken van de chat functie wanneer je iemand leuk vindt. Daarnaast kan je ook een videogesprek met hen doen.
Li

Hallo! Li hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.3 ster / 89 stemmen

Over Meetic

Ben jij op zoek naar een partner voor het leven? Alleen weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan bij Meetic. Op deze datingsite zijn vele vrijgezellen mensen die op zoek zijn naar hun levenspartner. Iedereen met een account heeft aangegeven wat zijn of haar interesses zijn en ook naar wat voor persoon ze op zoek zijn. Zo geeft Meetic jou direct een overzicht over wie er bij jou past.

Veilig Daten

Bij Meetic vinden ze het belangrijk dat er gedacht wordt aan jouw veiligheid. Daarom worden jouw persoonsgegevens nooit doorgegeven aan andere members van de site en kun alleen jij beslissen met wie je jouw gegevens deelt. Ook worden profielfoto's gecontroleerd voordat deze online worden geplaatst op de site. Verder wordt er gekeken of de gegevens in het profiel, de foto en de beschrijving overeenkomen. Wanneer dit niet het geval is worden deze profielen systematisch aangepast. Op deze manier ben jij er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat de persoon met wie je in contact bent ook daadwerkelijk de persoon is die jij verwacht.

Houd zelf de controle

Niets is zo belangrijk als het zelf bepalen met wie je contact hebt en wat andere mensen over jouw te weten kunnen komen. Hiervoor heeft Meetic 3 functies ter beschikking gesteld. Zo kun je mensen op de ''Zwarte lijst'' zetten en op deze manier voorkomen dat die persoon met jouw contact kan opnemen. Ook kun je met de modus ''Afwezig'' surfen op Meetic zonder gestoord te worden. De laatste functie heeft te maken met de contactfilter, waarmee je kunt kiezen wie jou kunnen contacteren. Dit betekent dat alleen de mensen die voldoen aan de door jou opgestelde criteria, contact met je kunnen leggen. Zo bepaal je onder meer de lengte, leeftijd, afkomst, opleidingsniveau, plaats, interesses, hobby's en meer van jouw partner.

Voordelen Membership Meetic

Met een membership van Meetic is het een stuk makkelijker om nieuwe personen te vinden, contact te leggen en meer. Zo kun je onder andere:

 • Zien wie er in jou is geïnteresseerd

 • Krijg je volledige toegang tot alle functies van de mobiele apps

 • Ontvang je speciale kortingen voor Meetic events

 • Ervaar je de site zonder advertenties

Dating internationaal

Twijfel je nog of Meetic de datingsite is die jou aan je ideale partner gaat helpen? Verdiep je dan in enkele succesverhalen, die beschikbaar zijn op de website. Daarnaast is beschikbaar in niet alleen België, maar ook in onder meer:

 • Frankrijk

 • Nederland

 • Duitsland

 • Oostenrijk

 • Zwitserland

 • Engeland

 • Spanje

Op deze manier kun je zelfs wanneer je in het buitenland woont, genieten van alles wat Meetic te bieden heeft.

Solden.be en Meetic

Wil jij gebruik maken van alles wat Meetic te bieden heeft? Dan is het handig wanneer je deze pagina regelmatig in de gaten houdt. Hier worden namelijk alle kortingscodes en acties van Meetic op één pagina weergegeven. Op deze manier ben je er zeker van dat je voordelig geniet van de datingsite van Meetic.

Meer webshops