Parship kortingscodes België

parship.be
4.3 ster / 86 stemmen

Parship gratis registratie en aanbieding

Gratis aanmelding bij Parship.be

Toon aanbieding

Gratis online daten in België bij Parship

Toon aanbieding

Serieuze relatie of afspraakjes met Parship vanaf € 24,90

Toon aanbieding

De single coach van Parship geeft jou Advies en tips over dating en relaties

Toon aanbieding

Premium lidmaatschap al vanaf €24,90 per maand bij Parship

Toon aanbieding

Parship: laat je profielcheck opmaken door een expert voor €49

Toon aanbieding

Parship analyse van uw partnerschaps-persoonlijkheid aan €129

Toon aanbieding

Profielcheck voor slechts €49 bij Parship

Toon aanbieding

Goede balans tussen mannen en vrouwen

Helemaal gelijk is het nog niet, maar dat is ook bijna onmogelijk. Feit is dat de verhouding tussen mannen en vrouwen op Parship nagenoeg gelijk is en veel beter dan op andere datingsites. Dat er ietsje meer vrouwen dan mannen op de site zitten wordt verklaard door de serieuze insteek van de website.

Slagingskans van meer dan 30%

Parship is een serieuze datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een vast relatie. Maar liefst 1 op de 3 mensen vindt op Parship daadwerkelijk een relatie. Met een succespercentage van 38% is het bewijs dat het matchingprincipe om leden van Parship aan elkaar voor te stellen al werkt sinds de start van de datingsite op 14 februari 2003.

Voor langdurige relaties

Parship is er voor die mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. Omdat dit duidelijk is als je je aanmeldt voor de website is de kans groter dat je iemand treft die hier ook naar op zoek is. Anders dan bij andere datingsites zijn zowel jij als je match dus op zoek naar iets fundamenteels. De meeste leden van Parship zijn tussen de 30 en 55 jaar.

Veilig en anoniem

Als lid van Parship bepaal je helemaal zelf wie jouw foto’s te zien krijgt. Je zult dus niet ineens jouw privé foto’s zomaar op andere sites zien staan. Veiligheid en anonimiteit staan bij Parship voorop. De site is lid van Thuiswinkel.org en je gegevens worden op de site beveiligd met het Verisign SSL-certificaat. Daarnaast worden de profielen op Parship met de hand gecontroleerd.

Tijdens Black Friday maak je bij Parship een gratis profiel aan

Profiel maken: Met je emailadres
Black Friday: 26/11
Actie: Tijdelijk
Toon aanbieding

Meld je gratis aan op Parship voor Valentijn

Voor: Dames en heren
Extra: Betrouwbaar en veilig
Modelijk: Meld je aan met Facebook
Toon aanbieding

Gratis een serieuze relatie vinden bij Parship

Bij Parship vindt maar liefst 38% zijn match. Bij Parship zijn vele vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Je kunt je nu gratis aanmelden voor Parship en je kansen op ware liefde vergroten! Haast je dus snel naar de website.
Toon aanbieding

Vind deze Valentijn ware liefde bij Parship

Ben jij nog op zoek naar een leuke persoon om Valentijn mee te vieren, en misschien wel de rest van je leven? Bij Parship vind je talloze leuke singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 8 kortingen online.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Onder elke deal ziet u de voorwaarden en instructies voor het inwisselen van de voucher of de actie.
Bij Parship kun je via de volgende wijzen betalen: PayPal
Parship pakt romantiek op een wat andere manier dan gebruikelijk aan. Doormiddel van een gratis Parship persoonlijkheidstest worden geschikte partners met elkaar gekoppeld.

Vind een serieuze relatie bij Parship

Parship.be is meer dan zomaar een datingsite. Het is een online relatieplatform dat zich richt op intelligente singles die op zoek zijn naar serieuze en langdurige relaties. De meeste singles zijn hoogopgeleid en 30+, waardoor het een perfecte omgeving is om gelijkgezinden te vinden. Ook is de man-vrouw verhouding vrijwel 50 - 50, zodat het nog simpeler wordt een leuke partner te vinden. Parship is op Europees vlak een van de meest populaire dating platforms om een relatie te vinden.

Ga op zoek naar ware liefde

Bij Parship wordt je niet zomaar bij elkaar gebracht. Er wordt gekeken naar gegevens en persoonlijkheidskenmerken, zodat de kans op een match aanzienlijk groter is. Na het inschrijven doet elke deelnemer mee aan een persoonlijkheidstest en deze test is de basis van de partnervoorstellen. De test duurt ongeveer 20 minuten. Er wordt gekeken naar je persoonlijkheid, je gewoonten en voorkeuren, je interesses en hobby's en je communicatie. Zo vind je snel je date en kun je snel een leuk afspraakje plannen.

Aanmelden voor Parship.be

Bij Parship is het aanmeldingsproces snel en volledig gratis. Je vult enkele persoonlijke gegevens in, je bevestigt je aanmelding, en klaar. Ook kun je je aanmelden met Facebook bij Parship. Hierna kan je vrij op verkenning gaan en je profiel aanpassen met foto's en een beschrijving van jezelf. Je krijgt direct partnervoorstellen en deze personen kun je ijsbrekers en leuke berichtjes sturen. Ook kan je altijd reageren op tekstberichten die andere gebruikers aan jou sturen.

Premium-lidmaatschap

Voor de volledige Parship-ervaring, kan je best een premium-lidmaatschap aanvragen. Dit neem je voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 6, 12 of 24 maanden. Tijdens deze tijd kan je genieten van alle functies van de website. Zo kan je onbeperkt berichten sturen en de bezoekers van je profiel zien. Ook krijg je een lokale zoekfunctie om vrijgezellen bij je in de buurt te vinden en een uitgebreid persoonlijkheidsrapport. Zo kun je makkelijk daten in Gent, daten in Antwerpen en meer plaatsen. Daarnaast is er een contact garantie inbegrepen in de prijs.

Relatie advies van Parship

Parship.be is begaan bij het dating gebeuren van haar leden, en dus helpen ze je graag op weg. Je vindt op de website tal van blogs vol met goede dating tips en andere advies. Zo kun je je gesprek open met een goede ijsbreker, vind je vele tips voor je afspraakje, hoe om te gaan met een latrelatie en informatie over verliefdheid. Onder begeleiding van een coach word je begeleid vanaf het moment dat je jouw profiel samenstelt totdat je van plan bent op date te gaan. Succes verzekerd!

Prijzen van online daten bij Parship

Inschrijven en een basisprofiel bij www.Parship.be is volledig gratis. Voor een premium-lidmaatschap betaal je afhankelijk van het aantal maanden dat je jezelf inschrijft. Hoe langer je een lidmaatschap neemt, hoe minder je maandelijks betaalt. Een premium-lidmaatschap heb je al vanaf € 24,90 per maand.

Meer webshops

Last Update: 28.06.2022