Mijn Magazines promos België

abonnementen.be

Ontdek een breed scala aan abonnementen voor verschillende diensten en producten in België. Van tijdschriften en kranten tot streamingdiensten en fitnessabonnementen.

Korting bij Mijn Magazines online & solden - april 2024

Tijdelijke Mijn Magazines korting van 50% op Knack

Toon aanbieding

Tot 40% korting op bladen bij Mijn Magazines

Toon aanbieding

Mijn Magazines: hoge kortingen op diverse magazines

Toon aanbieding

Mijn Magazines: Trends aan 38% korting op de digitale + papieren versie

Toon aanbieding

Mijn Magazines Feeling aan 22% korting en gratis geschenk

Toon aanbieding

Voordeel Mijn Magazines Libelle: bespaar 8%

Toon aanbieding

Korting Mijn Magazines Knack: bespaar nu 39% op digitaal abonnement

Toon aanbieding

Ontvang een gratis geschenk bij de aankoop bij Mijn Magazines

Toon aanbieding

Promo Mijn Magazines: Flair abonnement aan 18% korting

Toon aanbieding

Mijn Magazines abonnement vanaf €13,50 per maand

Toon aanbieding

Mijn Magazines actie: ontvang een Gratis geschenk bij je abonnement

Toon aanbieding

Mijn Magazines korting van 51% op de digitale versie van Trends

Toon aanbieding

Mijn Magazines korting van 36% op Knack papier + digitaal

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Abonnementen.be kortingscode?

1. Wat is er fijner dan even lekker ontspannen door een tijdschrift heen bladeren? Als voorbeeld voor het toevoegen van een kortingscode gebruiken we het magazine Libelle. De Libelle is zo’n tijdschrift waar je even heerlijk in op kunt gaan. Met goede verhalen, de laatste mode, goede columns en tips voor in de keuken. Een abonnement op dit mooie tijdschrift kun je nu afsluiten met korting, dankzij de kortingscode.

2. Op de website van Libelle kies je in het menuonderdeel ABO & SHOP voor Libelle abonnement. Een nieuwe pagina opent waar je het voor jou beste abonnement kunt kiezen. Klik op ‘bestel nu’ om je keuze vast te leggen. Je winkelmandje opent vanzelf.

 

hoe gebruik ik een Libelle kortingscode.jpg

 

3. Je ziet nu je bestelling staan. Rechtsonder, boven het totaalbedrag kun je je kortingscode invullen. Deze wordt direct met het totaalbedrag verrekend.

Gratis verzending

Abonnementen.be werkt volledig online en heeft dus niks te maken met bezorgkosten. Het magazine waar je je op abonneert wordt bezorgd via het desbetreffende bedrijf. Mogelijke verzendkosten zijn dus afhankelijk van welk magazine je in huis wil halen. Door je te abonneren op een digitaal magazine omzeil je natuurlijk deze kosten.

Promoties

Op de webshop pagina van Abonnementen.be staan vaak super voordelige aanbiedingen en kortingscodes. Houd deze pagina dus goed in de gaten om voordelig uit te komen als je een abonnement neemt via Abonnementen. Zo kan je tot wel 50% korting krijgen op een abonnement voor je favoriete blad. Omdat de prijs van een vast abonnement sowieso al voordeliger is dan de prijs van losse magazines, krijg je zo de kans om dubbel uit te sparen.

Elke week een nieuw magazine

Kies er zelf voor of je een papieren of digitale versie van je magazine wilt ontvangen. Of waarom niet allebei? Lees je nog graag een fysiek exemplaar van je favoriete magazine, dan wordt deze bij jouw thuis afgeleverd elke week opnieuw. Je kan ook meteen online beginnen lezen.

Elke dag nieuwe artikels online

Kan je niet wachten op je papieren exemplaar, neem dan alvast eens een kijkje online. Met het digitale abonnement van je magazine kan je de nieuwste artikels ontdekken. Je vindt een heleboel nieuwe materialen die je niet in de papieren versie zal vinden.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Mijn Magazines promo: Tot 40% korting op Valentijnscadeaus Korting al afgetrokken
80% Mijn Magazines promo: Tot 80% korting op winterproducten Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
De openingsuren zijn maandag-vrijdag: 09:00-17:00
Je kunt de klantendienst bereiken via Service number: 078 353313., Addres: Meiboomlaan 33 in 8800 Roeselare
Je kan via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, Overboeking
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: Bpost
Dit kan je doen door contact op te nemen met de klantendienst. Let op, sommige magazines hebben een minimum duur. Wanneer je dus een abonnement aanschaft, neem eerst een kijkje of er een minimumduur is.
Nadat het bestelproces is afgerond, kan je meteen beginnen met online lezen. Je krijgt de toegang na de betaling.
Li

Hallo! Li hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 83 stemmen

Abonnementen.be

Ondanks de digitale revolutie blijft de magazine bestaan. Gelukkig maar, want het is en blijft een prachtig medium. Via de webshop Abonnementen.be kun je gemakkelijk en snel abonnementen nemen op verschillende leuke tijdschriften. Hoe fijn is het om super snel en makkelijk een breed overzicht van het aanbod magazines te hebben? Met een abonnement ben je zeker dat je nooit een nummer mist omdat je niet in de winkel geraakt, je krijgt altijd een goede prijs die veel lager ligt dan de magazines apart kopen, en de bladen worden bovendien gratis bij je thuis geleverd. M.a.w. geen gedoe met naar de krantenwinkel of supermarkt rijden om je magazine aan te schaffen. Je krijgt het iedere week thuis aan een lagere prijs. Waar wacht je nog op? Op Abonnementen.be ontdek je de mogelijkheden.

Actualiteit

Dankzij Abonnementen.be ben je altijd op de hoogte van wat er gaande is in de wereld. Hun sectie Actualiteit bevat echte begrippen zoals Knack, MO* en 360.

Business

Volg je graag de zakenwereld en economie op de voet? Dan je zeker iets met Trends (Family Business) of Inside Beleggen.

Lifestyle

Op vlak van Lifestyle en wonen kan je bij Abonnementen.be terecht voor Nest, 'Ik ga Bouwen & Renoveren', Bodytalk, Royals en Royals Extra.

Cultuur

Ook hier komen Knack en MO* weer terug, want deze magazines hebben natuurlijk ook een sterk cultuur segment. Verder vind je hier het bekende blad G-Geschiedenis, een begrip voor zij die historische ontdekkingen van nabij volgen.

Vrije tijd

De boog kan niet altijd gespannen staan, en je leest immers vaak voor je plezier. In de Vrije Tijd categorie vind je die magazines die leuk zijn om gewoon te lezen ter ontspanning. Denk aan Sport/Voetbalmagazine, Plus Magazine en Pluspuzzels. Voor de allerkleinsten is er Pompoen en Pippo.

Vakbladen

Vakbladen zijn bedoeld voor experts in de industrie. Denk aan Fiscoloog en Balans voor financiële experts, Artsenkrant voor dokters van alle soorten, Grafisch Nieuws en Data News voor zij die in de ICT-sector zitten.

Digitaal

De technologische vooruitgang wacht op niemand en de media en entertainmentindustrie volgen deze op de voet. Wat betekent dat? Veel magazines worden tegenwoordig ook digitaal uit gegeven. Denk bijvoorbeeld aan Knack Digitaal, Trends Digitaal, Sport/Voetbalmagazine Digitaal of Krant van West-Vlaanderen Digitaal. Al het leesplezier van de papieren versies, maar dan gewoon lekker op je smartphone, tablet of laptop. Handig om altijd en overal digitaal te lezen.

Meer webshops