Quick Parking Zaventem kortingscode en kortingen

quickparking.com
4.5 ster / 127 stemmen

Korting & Solden bij Quick Parking Zaventem België in september 2021

Op vliegvakantie? 8 dagen parkeren voor maar € 55,83 bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

€ 21 korting op een dag parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Luxe shuttlebus brengt je gratis naar de terminal bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Slechts € 4 per dag na 20 dagen parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: parkeren vanaf €8,40 per dag bij de luchthaven

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: 15 dagen parkeren voor slechts €77,63

Toon aanbieding

Annuleer je boeking nu Gratis bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Beste Parking Zaventem promocode en promoties

Quick Parking Zaventem kortingen Korting Geldig tot
Op vliegvakantie? 8 dagen parkeren voor maar € 55,83 bij Quick Parking Zaventem maar € 55,83 01/11/2021
€ 21 korting op een dag parkeren bij Quick Parking Zaventem € 21 korting 01/11/2021
Luxe shuttlebus brengt je gratis naar de terminal bij Quick Parking Zaventem gratis 01/11/2021
Slechts € 4 per dag na 20 dagen parkeren bij Quick Parking Zaventem Slechts € 4 01/11/2021
Quick Parking Zaventem: parkeren vanaf €8,40 per dag bij de luchthaven €8,40 01/11/2021

Hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode? 

1. Je bent op de website quickparking.com op zoek naar een Quick Parking op de luchthaven van Zaventem en je wilt weten waar je je kortingscode kunt verzilveren?    

2. Voordat je je kortingscode kunt invullen, dien je eerst drie stappen te voltooien. De eerste stap ga je snel voorbij door de "Aankomst parkeerplaats" datum en "Retour van luchthaven" in te vullen.

3. Nadat dat verwerkt is, kom je bij stap twee, je Autogegevens. Hier vul je je Kenteken, merk/model, kleur en GSM-nummer in. Dan klik je vervolgens op "Ga verder naar reisgegevens". 

hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode.jpg.jpg

4. Je bent nu bij stap drie. Scrol langzaam naar beneden en dan zie je op een vakje genaamd, 'kortingcode'. Vul hier je code in. 

5. Aan de rechterkant lees je alle informatie over de valet parkeerservice en hoe je goedkoop, snel en veilig kunt parkeren bij de luchthaven. Als je uitgelezen bent klik je op "Ga verder".  

6. Je ziet je besteloverzicht in stap vier. Controleer of alles klopt en vul dan je betaalwijze in. Je keuze bestaat uit: betalen op parking, iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Bancontact en Carte Bancaire. Als het totaalbedrag klopt en je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden eindig je met het klikken op 'bevestigen'. Na het bevestigen, ontvang je direct een e-mailbevestiging met een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving.  

Klantenservice

Omdat Quick Parking Zaventem 24/7 geopend is, geldt dit ook voor de klantenservice. Je kunt ze dus op ieder moment van de dag bereiken. Heb je enige vertraging? Geen probleem, dan kun je dit gemakkelijk telefonisch even laten weten.

Promoties

Bij Quick Parking Zaventem zorgen ze altijd al voor een lage prijs en krijg je hier veel voor terug. Toch is het nog leuker om regelmatig kortingscodes en promoties aan te bieden aan hun klanten. Bekijk deze pagina voor de meest recente aanbiedingen.

Gratis annuleren

Maak je geen zorgen want bij Quick Parking Zaventem kun je jouw reservering tot 20 minuten van te voren nog gratis annuleren. Houd er rekening mee dat wanneer dit daarna gebeurt, je het volledige bedrag betaalt.

Black Friday

Op 26 november is het weer Black Friday. Ga jij binnenkort nog op reis? Houd op deze dag dan de pagina van Solden.be goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de kortingscodes en promoties van Quick Parking Zaventem. Mis het niet!

Quick Parking Zaventem: boek voor dagen in september voor €79,95

Minimum aankoop: Geen
Aantal dagen: 8
Waar: Zaventem luchthaven

Sluiten

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem kortingscode: boek een coronatest met de code

Waar: Schiphol
Kortingscode: Gebruik de code bij je boeking van een parkeerplaats
Actie: Maak online een afpraak

Sluiten

Gebruik kortingscode

Zomer 2021 Quick Parking Zaventem: boek een parkeerplaats voor €8,40

Prijs: Per dag
Extra: Veilige parking en shuttle naar luchthaven
Luchthaven: Zaventem

Sluiten

Toon aanbieding

Nieuw: Valet service bij Parking Zaventem voor slechts € 39,50

Parking Zaventem biedt nu zelfs een Valet service aan waarbij iemand jouw auto ophaalt op het vliegveld en hem weer terugbrengt wanneer jij thuiskomt. Dat is pas handig. En dat voor slechts € 39,50. Dat scheelt jou een hoop tijd!

Sluiten

Toon aanbieding

Zeer voordelig je auto parkeren op Parking Zaventem

Ga je binnenkort op vakantie en vlieg je vanaf het vliegveld Zaventem? Dan is het natuurlijk handig om je auto daar achter te kunnen laten. Bij Parking Zaventem kun je dat nu heel voordelig doen!

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Kortingen en promoties worden op de website van Quick Parking Zaventem aangeboden. Verder worden ook alle kortingen op Solden.be aangeboden.
Momenteel zijn er 7 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Quick Parking Zaventem is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend
Je kunt Quick Parking Zaventem op telefoon nummer +31(0)207179700 of e-mail info@quickparking.com 24/7 bereiken
Je kunt gemakkelijk een e-mail sturen om je reservering te annuleren. Zorg ervoor dat dit uiterlijk 20 minuten van te voren gebeurt
Het adres is Budasteenweg 42, 1830 Machelen
Je wordt met een shuttle bus gratis gebracht naar het vliegveld
Je kan tegen een laag tarief je auto in de buurt van een vliegveld parkeren. Quick Parking belooft beveiligde parkeerplaatsen, zowel voor korte als lange parkeerders, en vervoert je gratis per shuttlebus vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld.
De verschillende parkeerlocaties van Luchthaven Zaventem zijn normaalgesproken allemaal ook zonder reservering vooraf te gebruiken. Garantie op een plek is er echter niet, en de kosten zullen zonder reservering vaak een fractie duurder uitvallen.
Hoeveel je kwijt bent aan parkeerkosten bij Zaventem verschilt per parkeerplaats. Voor langparkeerders is de P4 of een hotelparkeerplaats in de buurt aan te raden, dit kost per week zo'n 40 à 50 euro.
Je kan ervoor kiezen dat je auto overdekt word.

Parking Zaventem

Parkeren is op de luchthaven van Zaventem niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer je nog nooit een bezoek hebt gebracht aan de toch wel niet onaanzienlijke luchthaven. Dat het ook anders kan, bewijst de website quickparking.com. Deze website stelt je namelijk de zogenaamde Quick Parking Zaventem voor. Quick Parking Zaventem is een parkeerplaats die bekend staat om haar veiligheid, maar ook om haar lage kostprijs. Daarnaast rijdt er iedere vijf minuten een luxe shuttlebus die je naar deze parkeerplaats brengt. Kwaliteit en comfort is dus verzekerd. De Quick Parking Zaventem promocode voorziet je ook nog eens van de mogelijkheid om het prijskaartje van jouw parkeerplaats te verlagen. Aarzel dus niet en ontdek snel de vele voordelen van de Quick Parking Zaventem.

Locaties

Quick Parking Zaventem is een van meerdere parkeerplaatsen die Quick Parking onder zich heeft. Ze zitten namelijk op verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan de volgenden:

  • Quick Parking Charleroi

  • Quick Parking Eindhoven

  • Quick Parking Schiphol

  • Quick Parking Orly

  • Quick Parking Rotterdam

Reserveringskosten

Parkingzaventem.be vraagt geen reserveringskosten. Daarnaast kun je zelfs tot 20 minuten vooraf gratis annuleren. Mocht je daarna annuleren, betaal je wel het volledige bedrag.