Quick Parking Zaventem kortingscodes België

quickparking.com

Parkeer gemakkelijk en voordelig op de luchthaven met Quick Parking. Reserveer online en geniet van veilige parkeerplaatsen dichtbij de terminal.

Korting bij Quick Parking Zaventem online & solden - maart 2024

Op vliegvakantie? 8 dagen parkeren voor maar € 55,83 bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

€ 21 korting voor een dag parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Quick Parking: Voordelig parkeren op de luchthaven van Zaventem

Toon aanbieding

Luxe shuttlebus brengt je gratis naar de terminal bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Slechts € 4 per dag na 20 dagen parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: parkeren vanaf €8,40 per dag bij de luchthaven

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: 15 dagen parkeren voor slechts €77,63

Toon aanbieding

Annuleer je boeking nu Gratis bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem promo: in maart geniet je van de voordeligste prijzen

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem actie: prijs heeft inclusief luchthaven toeslagen

Toon aanbieding

Parkeer bij Quick Parking Zaventem aan €3,57 per dag

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem actie: parkeer over heel Europa aan schappelijke prijzen

Toon aanbieding

Bij Quick Parking Zaventem geniet je van altijd veilig parkeren

Toon aanbieding

Quick Parking Schiphol: parkeer voor €37

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode? 

1. Je bent op de website quickparking.com op zoek naar een Quick Parking op de luchthaven van Zaventem en je wilt weten waar je je kortingscode kunt verzilveren?    

2. Voordat je je kortingscode kunt invullen, dien je eerst drie stappen te voltooien. De eerste stap ga je snel voorbij door de "Aankomst parkeerplaats" datum en "Retour van luchthaven" in te vullen.

3. Nadat dat verwerkt is, kom je bij stap twee, je Autogegevens. Hier vul je je Kenteken, merk/model, kleur en GSM-nummer in. Dan klik je vervolgens op "Ga verder naar reisgegevens". 

hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode.jpg.jpg

4. Je bent nu bij stap drie. Scrol langzaam naar beneden en dan zie je op een vakje genaamd, 'kortingcode'. Vul hier je code in. 

5. Aan de rechterkant lees je alle informatie over de valet parkeerservice en hoe je goedkoop, snel en veilig kunt parkeren bij de luchthaven. Als je uitgelezen bent klik je op "Ga verder".  

6. Je ziet je besteloverzicht in stap vier. Controleer of alles klopt en vul dan je betaalwijze in. Je keuze bestaat uit: betalen op parking, iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Bancontact en Carte Bancaire. Als het totaalbedrag klopt en je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden eindig je met het klikken op 'bevestigen'. Na het bevestigen, ontvang je direct een e-mailbevestiging met een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving.  

Klantenservice

Omdat Quick Parking Zaventem 24/7 geopend is, geldt dit ook voor de klantenservice. Je kunt ze dus op ieder moment van de dag bereiken. Heb je enige vertraging? Geen probleem, dan kun je dit gemakkelijk telefonisch even laten weten.

Promoties

Bij Quick Parking Zaventem zorgen ze altijd al voor een lage prijs en krijg je hier veel voor terug. Toch is het nog leuker om regelmatig kortingscodes en promoties aan te bieden aan hun klanten. Bekijk deze pagina voor de meest recente aanbiedingen.

Gratis annuleren

Maak je geen zorgen want bij Quick Parking Zaventem kun je jouw reservering tot 20 minuten van te voren nog gratis annuleren. Houd er rekening mee dat wanneer dit daarna gebeurt, je het volledige bedrag betaalt.

Black Friday

Op 26 november is het weer Black Friday. Ga jij binnenkort nog op reis? Houd op deze dag dan de pagina van Solden.be goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de kortingscodes en promoties van Quick Parking Zaventem. Mis het niet!

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Quick Parking Zaventem kortingscode: Tot 40% korting op parkeren voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Quick Parking Zaventem kortingscode: Tot 80% korting op parkeren Korting al afgetrokken
80% Quick Parking Zaventem kortingscode: Tot 80% korting op parkeertarieven bij Quick Parking Zaventem Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Kortingen en promoties worden op de website van Quick Parking Zaventem aangeboden. Verder worden ook alle kortingen op Solden.be aangeboden.
Momenteel zijn er 14 kortingen op solden.be die je nu kan gebruiken.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Quick Parking Zaventem is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend
Je kunt Quick Parking Zaventem op telefoon nummer +31(0)207179700 of e-mail info@quickparking.com 24/7 bereiken
Je kunt gemakkelijk een e-mail sturen om je reservering te annuleren. Zorg ervoor dat dit uiterlijk 20 minuten van te voren gebeurt
Het adres is Quick Parking Zaventem Vilvoordelaan 122
Je wordt met een shuttle bus gratis gebracht naar het vliegveld
Je kan tegen een laag tarief je auto in de buurt van een vliegveld parkeren. Quick Parking belooft beveiligde parkeerplaatsen, zowel voor korte als lange parkeerders, en vervoert je gratis per shuttlebus vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld.
De verschillende parkeerlocaties van Luchthaven Zaventem zijn normaalgesproken allemaal ook zonder reservering vooraf te gebruiken. Garantie op een plek is er echter niet, en de kosten zullen zonder reservering vaak een fractie duurder uitvallen.
Hoeveel je kwijt bent aan parkeerkosten bij Zaventem verschilt per parkeerplaats. Voor langparkeerders is de P4 of een hotelparkeerplaats in de buurt aan te raden, dit kost per week zo'n 40 à 50 euro.
Je kan ervoor kiezen dat je auto overdekt word.
Herbert

Herbert

Editor

4.5 ster / 135 stemmen

Parking Zaventem

Parkeren is op de luchthaven van Zaventem niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer je nog nooit een bezoek hebt gebracht aan de toch wel niet onaanzienlijke luchthaven. Dat het ook anders kan, bewijst de website quickparking.com. Deze website stelt je namelijk de zogenaamde Quick Parking Zaventem voor. Quick Parking Zaventem is een parkeerplaats die bekend staat om haar veiligheid, maar ook om haar lage kostprijs. Daarnaast rijdt er iedere vijf minuten een luxe shuttlebus die je naar deze parkeerplaats brengt. Kwaliteit en comfort is dus verzekerd. De Quick Parking Zaventem promocode voorziet je ook nog eens van de mogelijkheid om het prijskaartje van jouw parkeerplaats te verlagen. Aarzel dus niet en ontdek snel de vele voordelen van de Quick Parking Zaventem.

Locaties

Quick Parking Zaventem is een van meerdere parkeerplaatsen die Quick Parking onder zich heeft. Ze zitten namelijk op verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan de volgenden:

  • Quick Parking Charleroi

  • Quick Parking Eindhoven

  • Quick Parking Schiphol

  • Quick Parking Orly

  • Quick Parking Rotterdam

Reserveringskosten

Parkingzaventem.be vraagt geen reserveringskosten. Daarnaast kun je zelfs tot 20 minuten vooraf gratis annuleren. Mocht je daarna annuleren, betaal je wel het volledige bedrag.