Quick Parking Zaventem kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij Quick Parking Zaventem België in mei 2021

Op vliegvakantie? 8 dagen parkeren voor maar € 55,83 bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

€ 21 korting op een dag parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Luxe shuttlebus brengt je gratis naar de terminal bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Slechts € 4 per dag na 20 dagen parkeren bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: parkeren vanaf €8,40 per dag bij de luchthaven

Toon aanbieding

Quick Parking Zaventem: 15 dagen parkeren voor slechts €77,63

Toon aanbieding

Annuleer je boeking nu Gratis bij Quick Parking Zaventem

Toon aanbieding
Klantenservice

Omdat Quick Parking Zaventem 24/7 geopend is, geldt dit ook voor de klantenservice. Je kunt ze dus op ieder moment van de dag bereiken. Heb je enige vertraging? Geen probleem, dan kun je dit gemakkelijk telefonisch even laten weten.

Promoties

Bij Quick Parking Zaventem zorgen ze altijd al voor een lage prijs en krijg je hier veel voor terug. Toch is het nog leuker om regelmatig kortingscodes en promoties aan te bieden aan hun klanten. Bekijk deze pagina voor de meest recente aanbiedingen.

Gratis annuleren

Maak je geen zorgen want bij Quick Parking Zaventem kun je jouw reservering tot 20 minuten van te voren nog gratis annuleren. Houd er rekening mee dat wanneer dit daarna gebeurt, je het volledige bedrag betaalt.

Black Friday

Op 26 november is het weer Black Friday. Ga jij binnenkort nog op reis? Houd op deze dag dan de pagina van Solden.be goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de kortingscodes en promoties van Quick Parking Zaventem. Mis het niet!

Beste Parking Zaventem promocode en promoties

Quick Parking Zaventem kortingen Korting Geldig tot
Op vliegvakantie? 8 dagen parkeren voor maar € 55,83 bij Quick Parking Zaventem maar € 55,83 01/06/2021
€ 21 korting op een dag parkeren bij Quick Parking Zaventem € 21 korting 01/06/2021
Luxe shuttlebus brengt je gratis naar de terminal bij Quick Parking Zaventem gratis 01/06/2021
Slechts € 4 per dag na 20 dagen parkeren bij Quick Parking Zaventem Slechts € 4 01/06/2021
Quick Parking Zaventem: parkeren vanaf €8,40 per dag bij de luchthaven €8,40 01/06/2021

Hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode? 

1. Je bent op de website quickparking.com op zoek naar een Quick Parking op de luchthaven van Zaventem en je wilt weten waar je je kortingscode kunt verzilveren?    

2. Voordat je je kortingscode kunt invullen, dien je eerst drie stappen te voltooien. De eerste stap ga je snel voorbij door de "Aankomst parkeerplaats" datum en "Retour van luchthaven" in te vullen.

3. Nadat dat verwerkt is, kom je bij stap twee, je Autogegevens. Hier vul je je Kenteken, merk/model, kleur en GSM-nummer in. Dan klik je vervolgens op "Ga verder naar reisgegevens". 

hoe gebruik ik een Quick Parking Zaventem kortingscode.jpg.jpg

4. Je bent nu bij stap drie. Scrol langzaam naar beneden en dan zie je op een vakje genaamd, 'kortingcode'. Vul hier je code in. 

5. Aan de rechterkant lees je alle informatie over de valet parkeerservice en hoe je goedkoop, snel en veilig kunt parkeren bij de luchthaven. Als je uitgelezen bent klik je op "Ga verder".  

6. Je ziet je besteloverzicht in stap vier. Controleer of alles klopt en vul dan je betaalwijze in. Je keuze bestaat uit: betalen op parking, iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Bancontact en Carte Bancaire. Als het totaalbedrag klopt en je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden eindig je met het klikken op 'bevestigen'. Na het bevestigen, ontvang je direct een e-mailbevestiging met een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving.  

Nieuw: Valet service bij Parking Zaventem voor slechts € 39,50

Parking Zaventem biedt nu zelfs een Valet service aan waarbij iemand jouw auto ophaalt op het vliegveld en hem weer terugbrengt wanneer jij thuiskomt. Dat is pas handig. En dat voor slechts € 39,50. Dat scheelt jou een hoop tijd!

Sluiten

Toon aanbieding

Zeer voordelig je auto parkeren op Parking Zaventem

Ga je binnenkort op vakantie en vlieg je vanaf het vliegveld Zaventem? Dan is het natuurlijk handig om je auto daar achter te kunnen laten. Bij Parking Zaventem kun je dat nu heel voordelig doen!

Sluiten

Toon aanbieding

8 dagen ticket vanaf € 48 bij Parking Zaventem

Ooit gehoord van Parking Zaventem? Wanneer je op vakantie bent voor 8 dagen dan staat daar je auto veilig in een van de parkeerplaatsen, en dat voor maar € 48. Ga naar de webshop en boek je parkeer ticket en reis zonder zorgen of stress.

Sluiten

Toon aanbieding

4 Dagen ticket Vanaf € 28 bij Parking Zaventem

Ga je binnenkort de zon opzoeken voor 4 dagen? Bij Parking Zaventem weet je 100% zeker dat jouw auto veilig is, tijdens je op vakantie bent. Je zit bij Parking Zaventem nergens aan vast, gratis annuleren kan altijd. Neem snel een kijkje en plan jouw bezoek, want je profiteert nu al vanaf € 28 voor een 4 dagen ticket.

Sluiten

Toon aanbieding

Dagticket vanaf € 19,50 bij Parking Zaventem

Moet je binnenkort naar vliegveld Zaventem en hou je niet om met openbaarvervoer of taxi te reizen? Je kunt nu heel voordelig je auto een dag laten staan bij Parking Zaventem. Je profiteert nu al vanaf € 19,50 voor een dagticket.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops