Test Aankoop welkomstgeschenk en abonnement

test-aankoop.be

Op de website van Testaankoop vind je betrouwbare en onafhankelijke informatie over diverse producten en diensten. Daarnaast kun je lid worden en profiteren van exclusieve voordelen en advies om verstandige aankoopbeslissingen te maken.

Korting bij Testaankoop online & solden - april 2024

2 maanden abonnement: Vanaf €2 bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Welkomstgeschenk: ontvang een Gratis gadget bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Bespaar tot €1254 per jaar met Test Aankoop

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: kies zelf je welkomstgeschenk

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: ontvang 12 praktische gidsen per jaar

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: voor slechts €2 toegang tot alle diensten + gratis geschenk

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: ontvang een Gratis soundbar als welkomstgeschenk

Toon aanbieding

Ontvang nu bij Test Aankoop een Gratis tablet bij je aankoop

Toon aanbieding

Test Aankoop promo: ontvang nu een smartwatch helemaal Gratis

Toon aanbieding

Juridisch advies

Heb je een conflict met een bedrijf? Met de steun van Testaankoop krijgt je klacht extra kracht, wat gemiddeld resulteert in een versnelde reactie van het merk binnen 4 dagen. Als dit nog niet voldoende is, staan er honderd advocaten klaar om je te ondersteunen bij het behartigen van je rechten.

Exclusieve kortingen

Als lid van Testaankoop profiteer je van exclusieve kortingen op een breed scala aan producten, variërend van vakanties en stedentrips tot shopping, financiën en cadeaukaarten.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Test Aankoop welkomstgeschenk: Tot 40% korting op Valentijnsdagcadeaus Korting al afgetrokken
80% Test Aankoop welkomstgeschenk: Tot 80% korting op wintersolden. Korting al afgetrokken
80% Test Aankoop welkomstgeschenk: Tot 80% korting tijdens de Cyber Monday sale van Test Aankoop Korting al afgetrokken
€2 Test Aankoop actie Singles day: €2 toegang tot alle diensten + gratis geschenk KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Je kunt de klantendienst van Testaankoop bereiken via Klantenservice: 02 542 32 32
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00
Na de proefperiode van €2 voor 2 maanden, ontvang je nog steeds 50% korting in je eerste jaar. Je betaalt dan €11,95.
Je kan dit telefonisch doen of via mail 15 werkdagen voor het einde van elke maandelijkse vervaldag.
Sanne

Hallo! Sanne hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.3 ster / 21 stemmen

Testaankoop

Testaankoop is dé organisatie die steeds klaarstaat om consumenten bij te staan, te adviseren, samen te brengen en te verdedigen. Als je twijfelt over een aankoop kan je hier terecht voor informatie. Als je een klacht hebt over een product kan je dit laten weten aan Testaankoop en zij zullen het nodige doen om je verder te helpen. Deze onafhankelijke organisatie is er dus volledig op gericht om jou bij helpen bij alles wat komt kijken bij het aanschaffen van je product of dienst. Met hun kennis van de markt doen ze er alles aan om de positie van de consument te vertegenwoordigen en te blijven verbeteren!

Wat doen ze?

Wil je graag een nieuwe wasmachine of een ander toestel aankopen maar weet je niet zeker hoe je deze beslissing het best maakt? Het is natuurlijk vaak een grote aankoop en de foute keuze kan je een hoop geld kosten. Hierbij kan Testaankoop je helpen. Door op de website naar 'vergelijk en kies' te navigeren kan je de aanbevelingen van Testaankoop zien. Je ziet er meteen alle wasmachines op een rijtje met de beoordeling van Testaankoop erbij. Je kan er filteren op de prijs of bepaalde kwaliteiten die het toestel moet hebben of je kan ook meteen bekijken welk toestel als beste uit de test kwam. Dit geldt niet enkel voor huishoudelektro maar ook voor andere rubrieken zoals hightech toestellen, voeding, gezondheidsproducten en dergelijke. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt kan je ook zien waar je dit product het voordeligst aankoopt.

Ook voor verzekeringen, energie en leningen kan je bij Testaankoop rekenen op hun expertise en advies. Ze laten je weten welke leveranciers je het beste tarief kan geven voor wat jij nodig hebt. Verder vindt er ook allerhande tips om de beste keuze te maken. Alle informatie die je nodig hebt verzameld op één plaats, handig toch!

Onder het motto 'samen sta je sterker' organiseert Testaankoop ook allerhande acties om het de consument makkelijker te maken. Dit gaat van petities om samen te strijden voor eerlijke praktijken tot groepsaankopen van zonnepanelen. Al deze acties zijn voornamelijk bedoeld om de consument bij te staan en samen te strijden tegen de macht die leveranciers wel eens misbruiken.

Heb je een product aangekocht en werkt dit niet zoals het hoort? Is een toestel kapot en wil de leverancier de garantievoorwaarden niet nakomen? Foute leveringen of is er fraude gepleegd? Heb je gewoon een klacht over een product die je graag wil delen met anderen? Dit kan bij Testaankoop. Een heel team staat meteen achter je om tot een oplossing te komen. Je kan er juridisch advies krijgen en de organisatie heeft 50 advocaten met ervaring in consumentenzaken om jou bij te staan. Je kan zelfs deze advocaten laten optreden in jouw plaats zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Kortom: Testaankoop zorgt ervoor dat je de strijd nooit alleen hoeft aan te gaan!

Abonnement

Voor bepaalde diensten die Testaankoop je te bieden heeft is het vereist dat je abonnee wordt. Als abonnee krijg je toegang tot meer vergelijkingen, diensten en nuttige informatie. Zo kan je zien welke producten Testaankoop je afraadt en kan je de resultaten van de labo tests bekijken. Met het abonnement ontvang je ook maandelijks de magazines van Testaankoop!

Het abonnement is enorm voordelig en met Solden.be blijf je zeker en vast op de hoogte van de acties of kortingen die ze te bieden hebben. Je kan het Testaankoop abonnement uitproberen voor een duur van twee maanden voor maar € 2!