Test Aankoop welkomstgeschenk en kortingen

test-aankoop.be
4.4 ster / 20 stemmen

Korting & Solden bij Test Aankoop België in september 2021

2 maanden abonnement: Vanaf € 2 bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Welkomstgeschenk: gratis koffiecupmachine bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Tot 10% korting in september bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Bespaar tot €1254 per jaar met Test Aankoop

Toon aanbieding

Beste Test Aankoop kortingscodes en promoties

Test Aankoop kortingen Korting Geldig tot
2 maanden abonnement: Vanaf € 2 bij Test Aankoop € 2 01/11/2021
Welkomstgeschenk: gratis koffiecupmachine bij Test Aankoop koffiecupmachine 01/11/2021
Tot 10% korting in september bij Test Aankoop -10% 01/11/2021
Bespaar tot €1254 per jaar met Test Aankoop €1254 01/11/2021
Test Aankoop: krijg 50% korting + gratis welkomstgeschenk 50% verlopen

Test Aankoop: krijg 50% korting + gratis welkomstgeschenk

Lidmaatschap: 1 jaar
Annuleren: maandelijks opzegbaar
Cadeau: zolang de voorraad strekt

Sluiten

Toon aanbieding

Test Aankoop: gratis cadeau + 50% korting op elk jaarabonnement

Duur abonnement: 12 dagen
Voordeel: toegang tot koopwijzers, klachtenbox en groepsacties

Sluiten

Toon aanbieding

Test Aankoop: profiteer van 50% korting voor elk nieuw lid

Gratis: welkomstgeschenk (Dolce Gusto koffiemachine)
Geldig: op een jaarabonnement
Aanbod: tijdens het eerste jaar

Sluiten

Toon aanbieding

Actie bij Test Aankoop: alles van Test Aankoop voor slechts €2

Periode: voordeeltarief geldig gedurende 2 maanden
Inhoud: maandelijks 2 magazines in de bus + digitale toegang
Gratis geschenk: Android tablet met toetsenbord

Sluiten

Toon aanbieding

Aanbieding Test Aankoop: abonnement voor slechts €2 en gratis cadeau

Duurtijd: 2 maanden
Inhoud: digitale toegang, 2-maandelijks magazine en Android tablet cadeau
Na de promotie: 50% korting op het eerste jaar - maandelijks opzegbaar

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Je kunt de klantendienst van Test Aankoop bereiken via Klantenservice: 02 542 32 32
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00

Test Aankoop

Test Aankoop is dé organisatie die steeds klaarstaat om consumenten bij te staan, te adviseren, samen te brengen en te verdedigen. Als je twijfelt over een aankoop kan je hier terecht voor informatie. Als je een klacht hebt over een product kan je dit laten weten aan Test Aankoop en zij zullen het nodige doen om je verder te helpen. Deze onafhankelijke organisatie is er dus volledig op gericht om jou bij helpen bij alles wat komt kijken bij het aanschaffen van je product of dienst. Met hun kennis van de markt doen ze er alles aan om de positie van de consument te vertegenwoordigen en te blijven verbeteren!

Wat doen ze?

Wil je graag een nieuwe wasmachine of een ander toestel aankopen maar weet je niet zeker hoe je deze beslissing het best maakt? Het is natuurlijk vaak een grote aankoop en de foute keuze kan je een hoop geld kosten. Hierbij kan Test Aankoop je helpen. Door op de website naar 'vergelijk en kies' te navigeren kan je de aanbevelingen van Test aankoop zien. Je ziet er meteen alle wasmachines op een rijtje met de beoordeling van Test aankoop erbij. Je kan er filteren op de prijs of bepaalde kwaliteiten die het toestel moet hebben of je kan ook meteen bekijken welk toestel als beste uit de test kwam. Dit geldt niet enkel voor huishoudelektro maar ook voor andere rubrieken zoals hightech toestellen, voeding, gezondheidsproducten en dergelijke. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt kan je ook zien waar je dit product het voordeligst aankoopt.

Ook voor verzekeringen, energie en leningen kan je bij Test Aankoop rekenen op hun expertise en advies. Ze laten je weten welke leveranciers je het beste tarief kan geven voor wat jij nodig hebt. Verder vindt er ook allerhande tips om de beste keuze te maken. Alle informatie die je nodig hebt verzameld op één plaats, handig toch!

Onder het motto 'samen sta je sterker' organiseert Test Aankoop ook allerhande acties om het de consument makkelijker te maken. Dit gaat van petities om samen te strijden voor eerlijke praktijken tot groepsaankopen van zonnepanelen. Al deze acties zijn voornamelijk bedoeld om de consument bij te staan en samen te strijden tegen de macht die leveranciers wel eens misbruiken.

Heb je een product aangekocht en werkt dit niet zoals het hoort? Is een toestel kapot en wil de leverancier de garantievoorwaarden niet nakomen? Foute leveringen of is er fraude gepleegd? Heb je gewoon een klacht over een product die je graag wil delen met anderen? Dit kan bij Test Aankoop. Een heel team staat meteen achter je om tot een oplossing te komen. Je kan er juridisch advies krijgen en de organisatie heeft 50 advocaten met ervaring in consumentenzaken om jou bij te staan. Je kan zelfs deze advocaten laten optreden in jouw plaats zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Kortom: Test aankoop zorgt ervoor dat je de strijd nooit alleen hoeft aan te gaan!

Abonnement

Voor bepaalde diensten die Test aankoop je te bieden heeft is het vereist dat je abonnee wordt. Als abonnee krijg je toegang tot meer vergelijkingen, diensten en nuttige informatie. Zo kan je zien welke producten Test aankoop je afraadt en kan je de resultaten van de labo tests bekijken. Met het abonnement ontvang je ook maandelijks de magazines van Test aankoop!

Het abonnement is enorm voordelig en met Solden.be blijf je zeker en vast op de hoogte van de acties of kortingen die ze te bieden hebben. Je kan het Test aankoop abonnement uitproberen voor een duur van twee maanden voor maar € 2!