Test Aankoop welkomstgeschenk en abonnement

test-aankoop.be

Korting bij Test Aankoop online & solden - september 2023

2 maanden abonnement: Vanaf €2 bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Welkomstgeschenk: ontvang een Gratis gadget bij Test Aankoop

Toon aanbieding

Bespaar tot €1254 per jaar met Test Aankoop

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: kies zelf je welkomstgeschenk

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: ontvang 12 praktische gidsen per jaar

Toon aanbieding

Test Aankoop actie: voor slechts €2 toegang tot alle diensten + gratis geschenk

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

gratis Test Aankoop actie: ontvang een gratis soundbar als welkomstgeschenk 31-05-2023
gratis Test Aankoop actie: ontvang een gratis Soundbar bij je aankoop 31-12-2022
gratis Test Aankoop actie: ontvang een gratis Huawei Band 6 bij je aankoop 31-12-2022
€2 Test Aankoop Singles day: €2 voor 2 maanden + welkomstgeschenk cadeau 14-11-2022
50% Test Aankoop: krijg 50% korting + gratis welkomstgeschenk 30-11-2020

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 6 kortingen online.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Je kunt de klantendienst van Test Aankoop bereiken via Klantenservice: 02 542 32 32
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00
Herbert

Herbert

Editor

4.3 ster / 21 stemmen

Test Aankoop

Test Aankoop is dΓ© organisatie die steeds klaarstaat om consumenten bij te staan, te adviseren, samen te brengen en te verdedigen. Als je twijfelt over een aankoop kan je hier terecht voor informatie. Als je een klacht hebt over een product kan je dit laten weten aan Test Aankoop en zij zullen het nodige doen om je verder te helpen. Deze onafhankelijke organisatie is er dus volledig op gericht om jou bij helpen bij alles wat komt kijken bij het aanschaffen van je product of dienst. Met hun kennis van de markt doen ze er alles aan om de positie van de consument te vertegenwoordigen en te blijven verbeteren!

Wat doen ze?

Wil je graag een nieuwe wasmachine of een ander toestel aankopen maar weet je niet zeker hoe je deze beslissing het best maakt? Het is natuurlijk vaak een grote aankoop en de foute keuze kan je een hoop geld kosten. Hierbij kan Test Aankoop je helpen. Door op de website naar 'vergelijk en kies' te navigeren kan je de aanbevelingen van Test aankoop zien. Je ziet er meteen alle wasmachines op een rijtje met de beoordeling van Test aankoop erbij. Je kan er filteren op de prijs of bepaalde kwaliteiten die het toestel moet hebben of je kan ook meteen bekijken welk toestel als beste uit de test kwam. Dit geldt niet enkel voor huishoudelektro maar ook voor andere rubrieken zoals hightech toestellen, voeding, gezondheidsproducten en dergelijke. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt kan je ook zien waar je dit product het voordeligst aankoopt.

Ook voor verzekeringen, energie en leningen kan je bij Test Aankoop rekenen op hun expertise en advies. Ze laten je weten welke leveranciers je het beste tarief kan geven voor wat jij nodig hebt. Verder vindt er ook allerhande tips om de beste keuze te maken. Alle informatie die je nodig hebt verzameld op één plaats, handig toch!

Onder het motto 'samen sta je sterker' organiseert Test Aankoop ook allerhande acties om het de consument makkelijker te maken. Dit gaat van petities om samen te strijden voor eerlijke praktijken tot groepsaankopen van zonnepanelen. Al deze acties zijn voornamelijk bedoeld om de consument bij te staan en samen te strijden tegen de macht die leveranciers wel eens misbruiken.

Heb je een product aangekocht en werkt dit niet zoals het hoort? Is een toestel kapot en wil de leverancier de garantievoorwaarden niet nakomen? Foute leveringen of is er fraude gepleegd? Heb je gewoon een klacht over een product die je graag wil delen met anderen? Dit kan bij Test Aankoop. Een heel team staat meteen achter je om tot een oplossing te komen. Je kan er juridisch advies krijgen en de organisatie heeft 50 advocaten met ervaring in consumentenzaken om jou bij te staan. Je kan zelfs deze advocaten laten optreden in jouw plaats zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Kortom: Test aankoop zorgt ervoor dat je de strijd nooit alleen hoeft aan te gaan!

Abonnement

Voor bepaalde diensten die Test aankoop je te bieden heeft is het vereist dat je abonnee wordt. Als abonnee krijg je toegang tot meer vergelijkingen, diensten en nuttige informatie. Zo kan je zien welke producten Test aankoop je afraadt en kan je de resultaten van de labo tests bekijken. Met het abonnement ontvang je ook maandelijks de magazines van Test aankoop!

Het abonnement is enorm voordelig en met Solden.be blijf je zeker en vast op de hoogte van de acties of kortingen die ze te bieden hebben. Je kan het Test aankoop abonnement uitproberen voor een duur van twee maanden voor maar € 2!