Thalys promoties en aanbiedingen

Korting & Solden bij Thalys België in mei 2021

Tot 60% korting op een last minute reis met Thalys in mei

Toon aanbieding

Unieke voordelen met Thalys ThePass

Toon aanbieding

Vanaf € 40 met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Toon aanbieding

Voor € 19 met de Thalys naar Duitsland

Toon aanbieding

Aanbieding Thalys: weekendje Parijs voor €45

Toon aanbieding

Low cost met Thalys: vanaf €10 reizen tussen Brussel en Parijs

Toon aanbieding

Met de Thalys naar Amsterdam vanaf slechts €29 p.p.

Toon aanbieding
Promoties

Wij weten als geen ander dat reizen met de trein niet altijd goedkoop is. Daarom helpen we je graag een eindje op weg door regelmatig acties en promoties op Solden.be te plaatsen waardoor je verzekerd bent van de meest recente kortingen. Dat maakt een reis toch een stuk plezieriger!

Ecovergelijker

In vergelijking met het vliegtuig of de auto bespaar je met de Thalys erg veel uitstoot van CO2. Je kunt op de website kijken bij de Ecovergelijker hoeveel het exact verschilt.

Black Friday

Er zullen rond 26 november 2021 geen zwarte stipjes meer missen op Thalys zijn radar, want op deze datum zal het hele radarsysteem overspoelen met zwarte stipjes en in een grote megastip veranderen, Black Friday! Houd die datum goed in de gaten, want je profiteert op reuze kortingen naar alle bestemmingen.

Gratis Wifi

Je gaat met de Thalys naar Parijs of Zuid-Frankrijk, weet je wat er veranderd is? Er is nu gratis Wifi in alle coupes en reisklassen. Reizigers van de Thalys zijn nu natuurlijk altijd bereikbaar en kunnen vanaf genieten van het 3G/4G netwerk. Wifi is ideaal om tijdens je reis te hebben, denk aan mailen, whatsappen of aan je blog werken, terwijl de uren wegtikken. Je kunt makkelijk je social media bijhouden of een hotel boeken.

Beste Thalys kortingscodes en promoties

Thalys kortingen Korting Geldig tot
Tot 60% korting op een last minute reis met Thalys in mei -60% 01/06/2021
Unieke voordelen met Thalys ThePass voordelen 01/06/2021
Vanaf € 40 met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk Vanaf € 40 01/06/2021
Voor € 19 met de Thalys naar Duitsland Korting 01/06/2021
Aanbieding Thalys: weekendje Parijs voor €45 €45 01/06/2021

Vanaf € 29 naar Amsterdam met Thalys

Bekend als je tweede thuis, is Amsterdam. Nu bij de Thalys ben je al in Amsterdam vanaf € 29. Dus wees er snel bij en geniet van een leuke stedentrip tussen de mooie kanalen. Sla je slag en verbreed je kennis!

Sluiten

Toon aanbieding

Düsseldorf: Vanaf € 19 bij Thalys

Ben je op zoek naar een vakantie naar Duitsland? Wat dacht je van de trein naar Düsseldorf? Je profiteert nu al op een vakantie met de Thalys al vanaf € 19, dus wees er snel bij en boek vandaag al je vakantie.

Sluiten

Toon aanbieding

Kindertarief: Vanaf € 15 bij Thalys

Wil je met de Thalys reizen, met je kinderen? Dat kan zeker, je profiteert nu ook op een kindertarief vanaf € 15 naar al onze bestemmingen. Wees er dus snel bij en veras je kinderen!

Sluiten

Toon aanbieding

Op skivakantie met Thalys vanaf € 55

Jouw wintersport hoeft helemaal niet duur te zijn. Met Thalys vertrek jij al vanaf € 55! Binnen enkele uren en zonder over te stappen sta jij in de sneeuw. Kies voor een skivakantie op de mooiste pistes van de zuidelijke Alpen en profiteer van de lage prijzen!
Geldig van 21-12-2019 tot 18-04-2020

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 10% korting op jouw pendelbus via Thalys

Kies voor gemak op jouw skivakantie en reserveer jouw shuttlebus online via Altibus. Zij bieden reserveringen van bustickets naar 85 skigebieden in de Alpen en de Pyreneeën en wanneer jij nu via Thalys reserveert, ontvang je tot wel 10% korting. Profiteer nu!
Geldig Voor Thalysreizigers

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops