Thalys kortingscodes België

thalys.com

Reis comfortabel en snel met Thalys vanuit België naar verschillende Europese steden. Ontdek het gemak van deze hogesnelheidstrein en boek je tickets vandaag nog.

Korting bij Thalys online & solden - maart 2024

Nieuw

Thalys kortingscode van 10% op leuke attracties

Gebruik kortingscode R10 Populair 1
Nieuw

Thalys actie: reis naar Parijs voor de voordelige prijs van €29

Toon aanbieding

Thalys actie: boek een treinticket en hotel samen en geniet zo van voordelige prijzen

Toon aanbieding

Tot 60% korting op een last minute reis met Thalys in maart

Toon aanbieding

Unieke voordelen met Thalys ThePass

Toon aanbieding

Vanaf €40 met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Toon aanbieding

Voor €19 met de Thalys naar Duitsland

Toon aanbieding

Thalys Parijs aanbieding: weekendje voor €45

Toon aanbieding

Low cost met Thalys: vanaf €10 reizen tussen Brussel en Parijs

Toon aanbieding

Thalys Amsterdam: vanaf slechts €29 p.p.

Toon aanbieding

Thalys korting: kinderen, jongeren en senioren genieten nu van Voordelige tarieven

Toon aanbieding

Thalys promoties: reis in groep en geniet van de meest Voordelige tarieven

Toon aanbieding

Lid worden van My Thalys World geeft je toegang Tot extra voordelen

Toon aanbieding

Thalys actie: jongeren boeken tickets nu voor slechts €15

Toon aanbieding

Maak nu gebruik van Gratis wifi op alle Thalys treinen

Toon aanbieding

Thalys actie: reis nu naar Londen voor €44

Toon aanbieding

Promoties

Wij weten als geen ander dat reizen met de trein niet altijd goedkoop is. Daarom helpen we je graag een eindje op weg door regelmatig acties en promoties op Solden.be te plaatsen waardoor je verzekerd bent van de meest recente kortingen. Dat maakt een reis toch een stuk plezieriger!

Ecovergelijker

In vergelijking met het vliegtuig of de auto bespaar je met de Thalys erg veel uitstoot van CO2. Je kunt op de website kijken bij de Ecovergelijker hoeveel het exact verschilt.

Black Friday

Er zullen rond 26 november 2024 geen zwarte stipjes meer missen op Thalys zijn radar, want op deze datum zal het hele radarsysteem overspoelen met zwarte stipjes en in een grote megastip veranderen, Black Friday! Houd die datum goed in de gaten, want je profiteert op reuze kortingen naar alle bestemmingen.

Gratis Wifi

Je gaat met de Thalys naar Parijs of Zuid-Frankrijk, weet je wat er veranderd is? Er is nu gratis Wifi in alle coupes en reisklassen. Reizigers van de Thalys zijn nu natuurlijk altijd bereikbaar en kunnen vanaf genieten van het 3G/4G netwerk. Wifi is ideaal om tijdens je reis te hebben, denk aan mailen, whatsappen of aan je blog werken, terwijl de uren wegtikken. Je kunt makkelijk je social media bijhouden of een hotel boeken.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Thalys kortingscode: 20% - 40% korting op alle Thalys-producten voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken
80% Thalys kortingscode: Tot 80% korting op diverse producten tijdens wintersolden Korting al afgetrokken
80% Thalys kortingscode: Tot 80% korting op Thalys treintickets tijdens Cyber Monday Sale Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

We bieden 16 kortingen aan op solden.be voor jouw gebruik.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00
Je kunt de klantendienst bereiken via Klantenservice: +32 70 66 77 88, Adres: P.O. Box 14 B - 1050 Brussel 5
Je kunt via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro
Je mag zeker je huisdier meenemen, maar als andere medereizigers je huisdier niet accepteren dan kan de trein conducteur je een andere zitplaats toewijzen. Het is ook goed om te weten dat wanneer je hond minder dan zes kilo weegt dat hij gratis mee mag reizen als hij in een box van 45 x 30 x 25 cm reist. Honden die niet in een box zitten, hebben een vervoersbewijs nodig. Dit kaartje kost € 30 en de honden worden alleen in de rijtuigen toegelaten als ze aangelijnd en gemuilkorfd zijn en naast de eigenaar zitten. Deze ticket is alleen verkrijgbaar op het station. Blindengeleidehonden en hulphonden mogen altijd gratis mee. Gevaarlijke honden, wilde dieren en vogels moeten helaas thuisgelaten worden.
De Thalys heeft zeker lounges, maar die zijn alleen beschikbaar voor reizigers met een Premium ticket of TheCard-leden. Reizigers met deze passen kunnen gebruik maken van de lounges in Paris-Nord en Brussel- Zuid, Keulen, Essen, Düsseldorf, NS International Regus Express Lounges in Amsterdam, Rotterdam en Schiphol. De Lounges staan voor exclusiviteit, comfort e rust. Als je meer informatie of een routebeschrijving wil downloaden dan kan dat op hun website.
De treintickets zijn eigenlijk niet met ecocheques voorhanden, maar er bestaat een achterdeur. Treinreizigers kunnen via de websites van Euroreizen, Transeurope en Tui een kaart voor de Thalys kopen met hun ecocheques.
Reizigers die de Thalys in de richting Parijs pakken zullen als eindstation het drukke Gare du Nord hebben. Vanaf daar kunnen tal van metro's, bussen of andere treinen, waaronder de Eurostar, worden gepakt.
Je tickets kunnen per telefoon (+32 70 66 77 88), online op de website van de Thalys, bij een loket (in de meeste landen alleen bij een internationaal loket), en via reisbureaus gekocht worden.
De voornaamste tip bij het kopen van een ticket is: koop je tickets vroeg in. De prijzen van kaartjes zijn op z'n voordeligst wanneer je minimaal 45 dagen van tevoren je treinticket aanschaft.
De trein stopt in een zestal stations, inclusief begin en eindpunt. Deze zijn: Amsterdam Centraal Station, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal, Antwerpen-Centraal, Brussel-Zuid/Midi, en Paris-Nord.
Herbert

Herbert

Editor

4.6 ster / 86 stemmen

Thalys

De Thalys is onmiskenbaar de rode trein die onder meer Parijs verbindt met Brussel. Van Parijs naar Brussel kost het je slechts 1 uur en 22 minuten, je weet dus dat je altijd snel op je bestemming zult aankomen wanneer je reist met de Thalys. De Thalys is opgericht in 1996, met het idee om meerdere landen te laten genieten van een snelle verbinding en tot op heden zijn ze dan ook het enige internationale bedrijf dat daarin is geslaagd. Ze hebben al meer dan 100 miljoen vervoerde reizigers en proberen iedere dag weer ervoor te zorgen dat mensen met plezier gebruikmaken van hun service, voor een efficiënte en vlotte verbinding. Een ritje is dan ook altijd weer een ervaring, je zit in heerlijke comfortabele stoelen terwijl je rustig uit het raam kan turen en wegdromen.

Service is van hoog belang

Thalys probeert het voor zijn klanten altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Mensen zitten vaak lang in de trein en betalen daar een redelijk bedrag voor. Het heeft als beoogd doel om de impact op het milieu te minimaliseren en de toegevoegde waarde voor de klant te maximaliseren door bijvoorbeeld:

 • Aantrekkelijk design, comfort
 • Warm, meertalig onthaal
 • Maaltijden worden aangeboden en gratis internationale dagbladen
 • WIFI verbinding aan boord
 • The Card, waarmee reizigers Miles verzamelen om van tal van diensten te kunnen genieten
 • Efficiënte informatiedienst
 • Partnernetwerk dat helpt bij vervoer van deur tot deur
 • Gedigitaliseerd aanbod met terugbetalingen in de vorm van e-vouchers

IZY - Brussel Paris vanaf €10

IZY geeft je de mogelijkheid om wel erg goedkoop te reizen. In 2 uur en 30 minuten ben je al van Brussel naar Parijs. Met tarieven vanaf €10 is een traject tussen twee grote steden nog nooit zo goedkoop geweest. Met IZY kun je ook je eigen reis personaliseren. Neem bijvoorbeeld extra bagage mee of kies voor een XL-zitplaats.

Corporate Social Responsibility

Thalys is erg bezig om zo min mogelijk uitstoot van CO2 te produceren. Om zodoende het milieu, de reizigers en zijn markten te beschermen. De ambities van de Thalys kunnen verdeeld worden in drie onderdelen:

 • Het milieu: zo heeft het als doel zijn CO2-emissies terug te dringen met 40% tegen 2024 .

 • De reiziger: om duurzaam transport te promoten wil het zijn aanbod van diensten beter afstemmen op de behoeften van de klanten.

 • De gebieden: sluit samenwerkingsverbanden af om een zo best mogelijke impact te hebben om de markt.