Thalys kortingscodes België

thalys.com

Reis comfortabel en snel met Thalys vanuit België naar verschillende Europese steden. Ontdek het gemak van deze hogesnelheidstrein en boek je tickets vandaag nog.

Korting bij Thalys online & solden - juli 2024

Thalys kortingscode van 10% op leuke attracties

Gebruik kortingscode R10 Populair 1

Thalys kortingscode: Tot 80% korting op treintickets voor Europese verkenning.

Gebruik kortingscode ken

Tot 60% korting op een last minute reis met Thalys in juli

Toon aanbieding

Unieke voordelen met Thalys ThePass

Toon aanbieding

Vanaf €40 met de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk

Toon aanbieding

Voor €19 met de Thalys naar Duitsland

Toon aanbieding

Thalys Parijs aanbieding: weekendje voor €45

Toon aanbieding

Low cost met Thalys: vanaf €10 reizen tussen Brussel en Parijs

Toon aanbieding

Thalys Amsterdam: vanaf slechts €29 p.p.

Toon aanbieding

Thalys korting: kinderen, jongeren en senioren genieten nu van Voordelige tarieven

Toon aanbieding

Thalys promoties: reis in groep en geniet van de meest Voordelige tarieven

Toon aanbieding

Lid worden van My Thalys World geeft je toegang Tot extra voordelen

Toon aanbieding

Thalys actie: jongeren boeken tickets nu voor slechts €15

Toon aanbieding

Maak nu gebruik van Gratis wifi op alle Thalys treinen

Toon aanbieding

Thalys actie: reis nu naar Londen voor €44

Toon aanbieding

Thalys actie: reis nu voordelig naar Disneyland Parijs

Toon aanbieding

Snelheid en efficiëntie

Thalys biedt hoge snelheidstreinen die de reistijd tussen grote Europese steden aanzienlijk verkorten. Met snelheden tot 300 km/u kunnen passagiers snel en comfortabel reizen tussen bestemmingen zoals Parijs, Brussel, Amsterdam en Keulen.

Comfort en luxe aan boord

Thalys staat bekend om zijn comfortabele en goed uitgeruste treinen. Passagiers kunnen genieten van ruime zitplaatsen, gratis WiFi, en stroomvoorzieningen. Daarnaast biedt Thalys verschillende reisklassen, waaronder Standard, Comfort en Premium, met extra voorzieningen zoals maaltijden aan boord en toegang tot lounges.

Duurzaam reizen

Treinreizen met Thalys is een milieuvriendelijke keuze. Thalys treinen stoten aanzienlijk minder CO2 uit per passagier vergeleken met vliegen of autorijden, waardoor het een duurzame optie is voor bewuste reizigers die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Uitstekende connectiviteit en netwerken

Thalys biedt naadloze verbindingen tussen belangrijke Europese steden, met frequente en punctuele dienstregelingen. Dankzij de goede aansluitingen op andere openbaar vervoersmiddelen en Europese hogesnelheidsnetwerken, kunnen passagiers eenvoudig verder reizen naar andere bestemmingen.

Gebruiksvriendelijke boeking en klantenservice

Het boekingsproces bij Thalys is eenvoudig en efficiënt, zowel online als via de mobiele app. Thalys biedt ook uitstekende klantenservice, met ondersteuning beschikbaar voor vragen en hulp bij reserveringen. Daarnaast zijn er flexibele ticketopties en aantrekkelijke aanbiedingen voor zowel vroege boekingen als last-minute reizen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Thalys kortingscode: Tot 40% korting op Moederdag met Thalys - Boek nu! Korting al afgetrokken
40% Thalys kortingscode: 20% - 40% korting op alle Thalys-producten voor Valentijnsdag Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
De openingsuren zijn Maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00
Je kunt de klantendienst bereiken via Klantenservice: +32 70 66 77 88, Adres: P.O. Box 14 B - 1050 Brussel 5
Je kunt via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro
Je mag zeker je huisdier meenemen, maar als andere medereizigers je huisdier niet accepteren dan kan de trein conducteur je een andere zitplaats toewijzen. Het is ook goed om te weten dat wanneer je hond minder dan zes kilo weegt dat hij gratis mee mag reizen als hij in een box van 45 x 30 x 25 cm reist. Honden die niet in een box zitten, hebben een vervoersbewijs nodig. Dit kaartje kost € 30 en de honden worden alleen in de rijtuigen toegelaten als ze aangelijnd en gemuilkorfd zijn en naast de eigenaar zitten. Deze ticket is alleen verkrijgbaar op het station. Blindengeleidehonden en hulphonden mogen altijd gratis mee. Gevaarlijke honden, wilde dieren en vogels moeten helaas thuisgelaten worden.
De Thalys heeft zeker lounges, maar die zijn alleen beschikbaar voor reizigers met een Premium ticket of TheCard-leden. Reizigers met deze passen kunnen gebruik maken van de lounges in Paris-Nord en Brussel- Zuid, Keulen, Essen, Düsseldorf, NS International Regus Express Lounges in Amsterdam, Rotterdam en Schiphol. De Lounges staan voor exclusiviteit, comfort e rust. Als je meer informatie of een routebeschrijving wil downloaden dan kan dat op hun website.
De treintickets zijn eigenlijk niet met ecocheques voorhanden, maar er bestaat een achterdeur. Treinreizigers kunnen via de websites van Euroreizen, Transeurope en Tui een kaart voor de Thalys kopen met hun ecocheques.
Reizigers die de Thalys in de richting Parijs pakken zullen als eindstation het drukke Gare du Nord hebben. Vanaf daar kunnen tal van metro's, bussen of andere treinen, waaronder de Eurostar, worden gepakt.
Je tickets kunnen per telefoon (+32 70 66 77 88), online op de website van de Thalys, bij een loket (in de meeste landen alleen bij een internationaal loket), en via reisbureaus gekocht worden.
De voornaamste tip bij het kopen van een ticket is: koop je tickets vroeg in. De prijzen van kaartjes zijn op z'n voordeligst wanneer je minimaal 45 dagen van tevoren je treinticket aanschaft.
De trein stopt in een zestal stations, inclusief begin en eindpunt. Deze zijn: Amsterdam Centraal Station, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal, Antwerpen-Centraal, Brussel-Zuid/Midi, en Paris-Nord.
Tessa

Hallo! Tessa hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.6 ster / 86 stemmen

Thalys

De Thalys is onmiskenbaar de rode trein die onder meer Parijs verbindt met Brussel. Van Parijs naar Brussel kost het je slechts 1 uur en 22 minuten, je weet dus dat je altijd snel op je bestemming zult aankomen wanneer je reist met de Thalys. De Thalys is opgericht in 1996, met het idee om meerdere landen te laten genieten van een snelle verbinding en tot op heden zijn ze dan ook het enige internationale bedrijf dat daarin is geslaagd. Ze hebben al meer dan 100 miljoen vervoerde reizigers en proberen iedere dag weer ervoor te zorgen dat mensen met plezier gebruikmaken van hun service, voor een efficiënte en vlotte verbinding. Een ritje is dan ook altijd weer een ervaring, je zit in heerlijke comfortabele stoelen terwijl je rustig uit het raam kan turen en wegdromen.

Service is van hoog belang

Thalys probeert het voor zijn klanten altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Mensen zitten vaak lang in de trein en betalen daar een redelijk bedrag voor. Het heeft als beoogd doel om de impact op het milieu te minimaliseren en de toegevoegde waarde voor de klant te maximaliseren door bijvoorbeeld:

 • Aantrekkelijk design, comfort
 • Warm, meertalig onthaal
 • Maaltijden worden aangeboden en gratis internationale dagbladen
 • WIFI verbinding aan boord
 • The Card, waarmee reizigers Miles verzamelen om van tal van diensten te kunnen genieten
 • Efficiënte informatiedienst
 • Partnernetwerk dat helpt bij vervoer van deur tot deur
 • Gedigitaliseerd aanbod met terugbetalingen in de vorm van e-vouchers

IZY - Brussel Paris vanaf €10

IZY geeft je de mogelijkheid om wel erg goedkoop te reizen. In 2 uur en 30 minuten ben je al van Brussel naar Parijs. Met tarieven vanaf €10 is een traject tussen twee grote steden nog nooit zo goedkoop geweest. Met IZY kun je ook je eigen reis personaliseren. Neem bijvoorbeeld extra bagage mee of kies voor een XL-zitplaats.

Corporate Social Responsibility

Thalys is erg bezig om zo min mogelijk uitstoot van CO2 te produceren. Om zodoende het milieu, de reizigers en zijn markten te beschermen. De ambities van de Thalys kunnen verdeeld worden in drie onderdelen:

 • Het milieu: zo heeft het als doel zijn CO2-emissies terug te dringen met 40% tegen 2024 .

 • De reiziger: om duurzaam transport te promoten wil het zijn aanbod van diensten beter afstemmen op de behoeften van de klanten.

 • De gebieden: sluit samenwerkingsverbanden af om een zo best mogelijke impact te hebben om de markt.