Aer Lingus kortingscodes België

aerlingus.com

Korting bij Aer Lingus online & solden - maart 2023

Tot 30% korting op vluchten bij Aer Lingus

Toon aanbieding

Vlieg voordelig naar de VS met Aer Lingus

Toon aanbieding

Hoge kortingen in maart bij Aer Lingus

Toon aanbieding

Boek een vlucht naar New York vanaf € 209 met Aer Lingus

The city that never sleeps. Zo wordt New York ook wel vaker genoemd. Beleef het nachtleven, de Amerikaanse cultuur en het drukke stadsleven van New York met Aer Lingus. Je kunt namelijk al een vlucht boeken vanaf € 209.
Toon aanbieding

Vlieg al vanaf € 235 naar New York met Aer Lingus

Heb jij altijd al eens de Big Apple willen bezoeken? Dit is je kans! Met Aer Lingus kun je al vanaf € 235 een vlucht naar New York boeken. Bezoek de stad waar al je favoriete series en films zijn opgenomen en geniet van de beste bezienswaardigheden.
Toon aanbieding

Tot 50% korting in de Solden periode bij Aer Lingus

De Solden periode is weer aangebroken! Boek nu heel goedkoop vluchten, want de korting loopt op tot wel 50%. Een ideaal moment om eens te kijken naar een betaalbaar ticket naar een mooie plek in Ierland, Schotland of Engeland. Wacht niet langer en kijk snel naar het aanbod.
Toon aanbieding

Nieuwe bestemmingen naar Amerika vanaf € 219 bij Aer Lingus

Voel je de vakantiekriebels? Boek nu extra voordelig met Aer Lingus en vlieg naar de 3 nieuwe bestemmingen vanaf € 219. Dit zijn Hartford, Connecticut en Los Angeles. Ook kan je nu naar New York vliegen via Newark.
Toon aanbieding

20% korting op reizen van Brussel naar Dublin met Aer Lingus

Dublin is een prachtige stad met tal van pubs met live music, indrukwekkende kerken en boeiende musea zoals het Guinness Storehouse waar je het brouwproces van het beroemde bier kan volgen. AerLingus vliegt vanuit Brussel meerdere malen per dag naar Dublin en nu ook nog eens met 20% korting.
Geldig op reizen tussen 11 juli en 31 augustus
Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

De openingsuren zijn maandag-vrijdag: 09:00-17:00
Je kunt de klantendienst van Aer Lingus bereiken via Service number: + 070 359901, saleduck:opening_hours: Open 09:00-17:00 Mon-Fri, Email: aerlingus.bru@aviareps.com
Bij Aer Lingus kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, American Express, Mastercard
4.6 ster / 73 stemmen

De Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus is één van de bekendste en één van de voordeligste luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar landen als Engeland, Schotland en Ierland. Deze luchtvaartmaatschappij heeft een uitstekende reputatie en kan een beroep doen op een moderne vloot vliegtuigen. In de webshop van AerLingus.com kun je niet alleen kennismaken met deze luchtvaartmaatschappij, maar kun je ook eenvoudig en snel een vlucht boeken. Een vlucht boeken via AerLingus.com hoeft helemaal niet duur te zijn. Op de webshop pagina van de luchtvaartmaatschappij komen regelmatig goede aanbiedingen en kortingscodes langs. Houd deze dus goed in de gaten!

Gratis administratiekosten AerLingus

Met sommige kortingscodes hoef je op AerLingus.com geen administratiekosten te betalen. Over het algemeen bedraagt dit bedrag slechts €14, wat heel weinig is voor een luchtvaartmaatschappij.