Autoonderdelen-direct kortingscode en kortingen

Korting & Solden bij Autoonderdelen-direct België in januari 2021

Tot 10% korting bij AutoOnderdelen-Direct op het assortiment

Toon aanbieding

Gratis levering bij AutoOnderdelen-Direct

Toon aanbieding

Tot wel 15% korting in januari bij AutoOnderdelen-Direct

Toon aanbieding

Tot 30% korting op Bridgestone winterbanden bij Autoonderdelen-direct

Toon aanbieding

Autobanden prijzen vanaf € 41,40 bij AutoOnderdelen-Direct

Toon aanbieding

Winterbanden in België

Het merendeel van de Belgische bevolking heeft geen benul wat voor soort banden er onder hun auto zit in de winter, tegen beter weten in. Ondanks dat in België winterbanden officieel niet verplicht zijn, heeft het wel degelijk nut en bevordert het de veiligheid fors. Niet alleen je eigen veiligheid staat in het geding, ook dat van je mede verkeersdeelnemers. De afgelopen jaren hebben Belgen te kampen gehad met moeilijke economische omstandigheden, wat ze vaak heeft doen besluiten om geld boven veiligheid te stellen. Steeds vaker blijkt dat winterbanden wel degelijk belangrijk zijn.

VOB

VOB (Vlaamse automobilistenbond) is een brancheorganisatie die zich bezighoudt met mobiliteit. Bedrijven kunnen lid worden van VOB, waardoor het gebruikt kan worden als keurmerk voor klanten. VOB dient als wegenwacht, auto rijschool, tweedehands autoverkoop en nieuws- en informatiecentrum voor leden. VOB heeft in samenwerking met Peeters (bandenspecialist) een onderzoek laten doen naar de bandenkeuze van automobilisten in de winter. Een op de 6 respondenten wist überhaupt niet wat voor soort banden er onder zijn auto zat, 29 procent blijft in de winter doorrijden op zomerbanden en 18 procent zegt bij een volgende aanschaf enkel te letten op de prijs. De brancheorganisatie spreekt herhaaldelijk zijn zorgen uit over de veiligheid van de Belgische automobilist.    

Duitsland geeft het goede voorbeeld

Duitsland is in tegenstelling tot België een stuk opener met het verschaffen van informatie betreft ongevallen. Je kunt exact achterhalen wat de oorzaak is geweest van ongevallen met auto’s. Het Duitse bureau van Statistiek heeft de oorzaken van ongevallen met personenauto’s van de afgelopen 4 jaar duidelijk vermeld staan. Zo blijkt dat in eenderde van de gevallen de oorzaak te vinden is bij de banden. Dat België niet open is over de precieze oorzaak, betekent natuurlijk niet dat het hier niet voorkomt. Verkeersveiligheid is een ondergeschoven kindje aldus de voorzitter van de VOB. Het staat niet hoog in het vaandel, terwijl het aantal verkeersslachtoffers stijgt.

AutoOnderdelen-Direct winterbanden

Solden.be

Om de acties van AutoOnderdelenDirect niet te missen, zorg dat je de website van Solden.be in de gaten houdt. Dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van kortingscodes en aanbiedingen zodat je weer met een fijn gevoel de weg op kunt!

Specialist met ervaring

Delticom AG is als webshop eigenaar het bewijs dat succes niet zomaar op je pad komt. Sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd en met meer dan 120 online-shops in over 40 landen behaald het een omzet van rond de € 500 miljoen. Hiermee is Delticom de leidende auto-onderdelen en banden dealer in Europa. In hun webshop heb je de mogelijkheid om veilig onderdelen te bestellen. Zij zijn al sinds 1999/2000 actief en daarmee een van de eerste die auto-onderdelen aanbiedt op het internet. Hiermee hebben zij al meer dan 6 miljoen tevreden, internationale klanten geholpen.

24 uur per dag service

Bij AutoOnderdelen-Direct heb je de mogelijkheid om 24 uur per dag onderdelen te bestellen voor je auto. Zij zorgen er daarnaast voor dat de onderdelen ook zo snel mogelijk bij je geleverd worden. Dit kunnen zij doen doordat ze veel onderdelen op voorraad hebben in hun eigen magazijn. AutoOnderdelen-Direct is helder over de kosten, bij een bestelling van € 50 of meer, leveren zij gratis binnen België, anders hanteren zij € 7,95 verzendkosten.

Retour

Bovendien heb je 30 dagen de tijd om producten retour te sturen. Een extra service die zij bieden is dat je tijdens het bestellen op zoek kan gaan naar montagepartners bij jou in de buurt, om vervolgens daar je producten te laten leveren.

Beste Autoonderdelen-direct kortingscodes en promoties

Autoonderdelen-direct kortingen Korting Geldig tot
Tot 10% korting bij AutoOnderdelen-Direct op het assortiment 10% 01/03/2021
Gratis levering bij AutoOnderdelen-Direct Gratis 01/03/2021
Tot wel 15% korting in januari bij AutoOnderdelen-Direct -15% 01/03/2021
Tot 30% korting op Bridgestone winterbanden bij Autoonderdelen-direct -30% 01/03/2021
Autobanden prijzen vanaf € 41,40 bij AutoOnderdelen-Direct € 41,40 01/03/2021

5% kortingscode op alle producten bij AutoOnderdelen-Direct

Ben je een auto sleutelaar? Of heb je een auto en ben je nog op zoek naar auto onderdelen? Bij AutoOnderdelen-Direct profiteer je nu van geweldige aanbieding. Je profiteert nu van deze 5% kortingscode op remmen, filters en ruitenwissers en veel meer producten. Ga gelijk naar de webshop en geef je auto de opknapbeurt die hij verdient. Leg je trouwe auto vandaag extra in de watten!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% kortingscode op alle producten bij AutoOnderdelen-Direct

Zoek je nog auto onderdelen? Bij AutoOnderdelen-Direct kun je nu van geweldige aanbieding profiteren. Profiteer direct van deze kortingscode en gebruik de 5% korting op remmen, filters en ruitenwissers en veel meer producten. Ga gelijk naar de webshop en geef je auto een opknapbeurt. Leg je trouwe auto vandaag extra in de watten!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Zomerbanden vanaf € 28 bij AutoOnderdelen-Direct

Alles wat je nodig hebt om jouw auto te onderhouden vind je bij AutoOnderdelen-Direct. Zo verkopen ze van autobanden tot olies en onderdelen voor de motor. Neem eens een kijkje op de website, je koopt nu namelijk al nieuwe zomerbanden vanaf € 28.

Sluiten

Toon aanbieding

5% kortingscode op remmen, filters en ruitenwissers bij AutoOnderdelen-Direct

Bij AutoOnderdelen-Direct kun je nu van een geweldige aanbieding profiteren. Met deze kortingscode krijg je namelijk 5% korting op remmen, filters en ruitenwissers. Kan jouw auto wel een opknapbeurt gebruiken? Haast je dan naar de webshop.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Nu 5% korting op een katalysator met deze kortingscode bij Autoonderdelen-Direct

Bij Autoonderdelen-Direct vind je de beste onderdelen voor jouw auto. Met deze kortingscode bespaar je daar ook nog eens flink op! Je ontvangt namelijk 5% korting op alle katalysatoren bij Autoonderdelen-direct. Ga snel naar de website en bespaar!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops