Dokteronline kortingscodes BelgiΓ«

dokteronline.com

Korting bij Dokteronline online & solden - september 2023

Nieuw

Dokteronline kortingscode: schrijf je in voor de nieuwsbrief en bespaar €10

Gebruik kortingscode IEF Populair 1

Kortingscode Dokteronline: geniet van €5 vermindering

Gebruik kortingscode L21

Dokteronline kortingscode van €15

Gebruik kortingscode 2NL
Nieuw

Maak nu bij Dokteronline een Gratis account aan

Toon aanbieding

Tijdelijk: €5 korting op alle receptplichtige bestellingen bij Dokteronline

Toon aanbieding

Meld je nu gratis aan voor de nieuwsbrief van Dokteronline

Toon aanbieding

Nieuw bij Dokteronline: Medicijnen die je helpen met het stoppen met roken

Toon aanbieding

Makkelijk afslanken met Dokteronline

Toon aanbieding

Regel een online consult met een arts bij Dokteronline voor maar €29

Toon aanbieding

Promoties

Maak gebruik van exclusieve kortingen met behulp van de Dokteronline.com couponcode, zodat je nog meer geld kan uitsparen. Dokteronline biedt regelmatig kortingen aan op bepaalde aanbiedingen. Zo kan je bijvoorbeeld minder betalen voor alle behandelingen voor mannen, of op alle stoppen met roken behandelingen. Deze aanbiedingen wisselen regelmatig, dus houd Solden.be in de gaten.

Consult

Bij Dokteronline.com kun jij een online consult aanvragen met een gecertificeerde arts. Je hebt hiervoor geen afspraak nodig en ontvangt vaak dezelfde dag nog antwoord van de arts. Het is een betrouwbare en veilige manier om snel en discreet hulp te krijgen.

Klantenservice

Dokteronline heeft een uitstekende klantenservice die je op een doordeweekse dag kunt bereiken wanneer je vragen hebt. Zij zullen vervolgens hun best doen om jou te helpen en een passend antwoord te geven op jouw vraag. Een leuk weet je over de klantenservice is dat zij gevestigd zijn op het tropische eiland Curaçao.

Dokteronline verzendkosten vergelijken met andere webshops

Dokteronline Verzendkosten: Gratis
Lensonline Gratis verzending
ICI PARIS XL Verzendkosten: Gratis
Yves Rocher € 1,95 of gratis bij bestellingen boven € 25
Tommy Teleshopping Verzendkosten: Gratis

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

€5 Dokteronline kortingscode van €5 op je online consult 01-02-2023
€5 Dokteronline kortingscode: €5 vermindering op je volgende consultatie 28-02-2022
€11 Dokteronline kortingscode van €11 op je afspraak 11-11-2021
€25 Dokteronline kortingscode van €25 voor een consult 31-12-2021
€5 Doktersonline kortingscode: bespaar €5 op je volgende aankoop 10-05-2021

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 9 kortingen online.
De kortingen en kortingscodes kan je vinden op de website of via de nieuwsbrief. Ook op Solden.be worden deze aangeboden.
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 14:00 t/m 21:00 uur
Je kunt de klantendienst van Dokteronline bereiken via Service number: 00 31 85 744 1022
Bij Dokteronline kun je via de volgende wijzen betalen: Visa, Bitcoin, Mastercard, Maestro, iDEAL, Overboeking, Klarna
Je kunt gebruik maken van de volgende retour- en verzendmogelijkheden: DPD, UPS
Herbert

Herbert

Editor

4.7 ster / 99 stemmen

Dokteronline

Dokteronline is al jaren lang een van de grootste gezondheidsplatformen van Europa en een autoriteit in het leveren van medicijnen op recept. Dokteronline.com dient als een intermediaire partij tussen geregistreerde apotheken en artsen in Europa, en ze verkopen dus zelf geen medicijnen. Wel brengen ze je in in contact met betrouwbare en gecertificeerde medische experts. Heb jij last van kwalen als een erectiestoornis, haarverlies of wil jij juist je menstruatie uitstellen? In de webshop Dokteronline.com kan je vrijwel voor alles terecht. Het bestellen van medicijnen via Dokteronline heeft een groot aantal voordelen, zo worden je medicijnen gratis en discreet bij jou thuis bezorgd en hoef je niet zelf naar de apotheek. De medicijnen van Dokteronline zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Bestel daarom je medicijnen via Dokteronline.com!

Voor mannen

Mannen krijgen, zeker met het ouder worden, te maken met specifieke kwaaltjes. Denk bijvoorbeeld aan erectiestoornissen, haarverlies, premature ejaculatie en prostaatklachten. Speciaal voor de heren heeft Dokteronline advies samengesteld en ze brengen je in contact met experts op het gebied van mannen aandoeningen. Deze dokters zullen je tijdens een online consult op weg helpen om je problemen om te lossen.

Voor vrouwen

Ook vrouwen hebben een rits van problemen waar ze tijdens hun leven mee te maken krijgen. Menstruatieklachten, gezichtsbeharing, vruchtbaarheidsproblemen, de menopauze. Deze problemen kunnen veel klachten met zich meebrengen, maar Dokteronline doet er alles aan om jou bij te staan met woord en daad.

SOA

Een seksueel overdraagbare aandoening, of SOA, is een vervelend en genant probleem, waar veel mensen lange tijd mee blijven zitten. Het is hier echter heel belangrijk dat je zo snel mogelijk ingrijpt, want anders kunnen de klachten erger worden en kan je andere mensen besmetten. Bij Dokteronline hebben ze testen die je zelf thuis kan doen, om te zien of je een soa hebt, en ook medicijnen om enkele veel voorkomende aandoeningen te behandelen.

Pijn

Iedereen heeft er wel eens last van, een zeurende pijn die plotseling komt en plots weer gaat. Ze komt in veel vormen: migraine, buikpijn, rugpijn, spier of gewrichtpijn... Vaak is het niet ernstig, maar wel erg naar en vervelend. Dokteronline heeft een assortiment van pijnstillers die deze kwalen gericht aanpakken en je comfortabel maken.

Huidverzorging

Jongeren hebben last van acne, ouderen van rimpels, en dan zijn er nog andere huidkwaaltjes die erg vervelend zijn. Je moet hier echter niet mee blijven rondlopen, Dokteronline biedt je opties om deze problemen aan te pakken en op te lossen. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Mondverzorging

Een gezond gebit is de eerste stap naar een mooie glimlach. En het niet goed onderhouden van je gebit kan nare gevolgen met zich meebrengen. Daarom dat Dokteronline een mooi aanbod heeft van tandenborstels, tandpasta en middeltjes om je tandvlees gezond te houden.

Meer webshops