Emob kortingscodes België

emob.be

Korting bij Emob online & solden - maart 2023

Complete babykamers vanaf € 375 bij Emob

Toon aanbieding

Gratis verzending bij Emob in maart

Toon aanbieding

Tot 30% korting in de outlet van Emob

Toon aanbieding

Emob: barbecues vanaf €80,64 snel thuis geleverd

Toon aanbieding

Verzending

Emob rekent geen verzendkosten aan voor kleine pakketten vanaf € 50. De verzending van grote meubels is vanaf € 200 niet voor jouw rekening. Onder dit bedrag is het afhankelijk van grootte en gewicht.

Promoties

Emob heeft regelmatig interessante kortingscodes en promoties om jouw online shop ervaring nog leuker te maken. Ze hebben een outlet in de webshop waar je terecht kan voor koopjes, maar ook zal Solden.be je op deze pagina op de hoogte houden van de recente kortingscodes en promoties.

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 5 kortingen online.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Noteer voor elke voucher de voorwaarden die we beschrijven onder de aanbiedingen om de korting te kunnen ontvangen.
Stuur een mail naar: service@emob.be.
De verzendkost hangt af van het product dat je koopt. Het hangt af van het gewicht. Vaak kan je ook zelf een leverdatum kiezen.
Je kan betalen met maestro, mastercard, visa, bancontact of ideal
4.2 ster / 72 stemmen

Emob

Het mooi inrichten van je huis en tuin kan een hels karwei zijn. Gelukkig is daar nu de webshop Emob. Hier vind je alle meubels die je nodig heeft. En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je kunt gewoon vanuit de bank rustig op zoek gaan naar de meubels die bij jouw huis en tuin passen. Emob biedt meubels voor het gehele huis. Denk bijvoorbeeld aan de volgende categorieën:

  • Babykamer

  • Slaapkamer

  • Woonkamer

  • Keuken

  • Badkamer

Complete kamer

Emob biedt niet alleen meubels, maar wil jou ook graag inspireren door verschillende stijlen aan te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld een complete kinderkamer shoppen. Je hoeft dan zelf niet meer verschillende meubels bij elkaar te zoeken om maar af te wachten of deze goed bij elkaar passen. Emob biedt jou een complete kamer aan vol met meubels en accessoires die goed bij elkaar passen. Ideaal toch?

Service

Daarnaast staat Emob bekend om hun uitstekende service. En deze houdt niet op wanneer je jouw bestelling thuisbezorgd hebt. Ervaar jij problemen bij het installeren of is er iets fout gegaan? Dan kun jij gegarandeerd bouwen op de uitstekende service van Emob. Ze helpen je graag verder. Daarnaast heb je standaard recht op twee jaar fabrieksgarantie op alle producten. Mocht er dus een groter probleem voorkomen, ben je hiervoor verzekerd.

Meer webshops