HBO Max kortingscodes België

hbomax.com

Op de website van HBO Max vind je een overvloed aan films en series om te streamen, inclusief populaire titels en exclusieve content. Geniet van je favoriete shows en films op elk moment en overal in België.

Korting bij HBO Max online & solden - maart 2024

Op dit moment zijn er geen actieve kortingscodes voor deze webshop.

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Op de website worden alle kortingen aangeboden, maar ook op Solden.be worden voor jou alle kortingen verzameld.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Herbert

Herbert

Editor

4.6 ster / 54 stemmen

HBO Max

HBO Max is een uitgebreide en volledig nieuwe Amerikaanse streamingdienst waarvan de geweldige inhoud interessante series en films biedt voor de smaak van elk gezinslid. Het aanbod is zeer uitgebreid, er zijn namelijk duizenden series en films van veel verschillende aanbieders. Voor het eerst brengt de dienst de beste programma's van bijvoorbeeld HBO, Warner Bros., DC en Cartoon Network samen in één en dezelfde dienst, waardoor ze veel gemakkelijker te bekijken zijn. Alle populairste tv-programma's die je kent, vind je in de selectie en daarnaast komen er constant nieuwe bij, waardoor er voor iedereen altijd iets nieuws te zien is. Daarnaast biedt HBO Max Originals exclusieve content die nergens anders te zien is.

HBO Max-aanbod

HBO Max biedt veel series en films waardoor er voor iedereen genoeg keuze is, zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast zijn er zowel oude favorieten als nieuwe hits. Populaire filmklassiekers zijn Harry Potter en The Matrix, evenals favoriete tv-programma's zoals Shameless, Walking dead en Game of Thrones. Daarnaast groeit het geweldige nieuwe aanbod voortdurend met nieuwe topprogramma's, zoals Dune en Lust, en nieuwe seizoenen van al populaire series, zoals Euphoria en Westworld. Al met al is het aanbod erg breed en biedt het echt waar voor je geld.

Aanbieding en prijs

HBO Max kost € 8,99 per maand, maar dankzij de aanbieding krijg je het abonnement voor minder, aangezien het jaarabonnement € 69,99 is, waarmee je 35 procent van de prijs van de dienst bespaart. Dit staat gelijk aan de prijs van vier maanden, dus je krijgt maar liefst vier maanden gratis kijken. HBO Max biedt geen gratis maandaanbieding of een kortingscodeoptie, aangezien een gratis proefperiode momenteel niet beschikbaar is aan het begin van het abonnement. De proef kan worden gedaan via een normaal abonnement tegen een betaalbare prijs met een maand- of jaarabonnement. Profiteer dus zeker van de 35 procent korting zodat je zo goedkoop mogelijk naar het entertainment kunt kijken.

Annulering en hulp bij probleemsituaties

Het is heel eenvoudig om de bestelling te annuleren wanneer je maar wilt, omdat de bestelling in ieder geval niet bindend is. Als de bestelling een maandelijkse bestelling is, eindigt de bestelling bij beëindiging aan het einde van de reeds betaalde maand. Indien het abonnement een jaarabonnement is, eindigt het abonnement bij opzegging wanneer het reeds betaalde jaar afloopt. Zo vindt de opzegging direct plaats en hoeft u niet meer te betalen dan u al heeft betaald. Daarnaast is bezichtiging mogelijk tot het einde van het reeds betaalde seizoen, dus als je opzegt, ben je niets kwijt waar je al voor betaald hebt. Opzeggen is dus heel eenvoudig in de instellingen te doen. Bij problemen bieden de klantenservice en het helpcentrum hulp in alle situaties. Hulp is dus altijd dichtbij en makkelijk te vinden, zodat je snel en zonder lange onderbreking verder kunt kijken.

HBO Max-ervaringen

De service is heel gemakkelijk te gebruiken en de klanten zijn zeer tevreden met deze service die hun geliefde entertainment op één plek biedt. De programma's zijn van zeer hoge kwaliteit en zelfs de beeldkwaliteit biedt een geweldige entertainmentervaring op de bank thuis. Inloggen is altijd eenvoudig met inloggegevens die worden aangemaakt bij het plaatsen van een bestelling. Daarna kan tegelijkertijd op drie verschillende apparaten worden gekeken, waardoor meerdere gezinsleden tegelijkertijd kunnen genieten van het kijken. Bovendien is het mogelijk om tot vijf individuele profielen voor de dienst aan te maken, die individuele aanbevelingen voor elk gezinslid biedt en zo het kijken naar entertainment tot een geweldige ervaring maakt. Daarnaast zijn alle programma's te downloaden, zodat je ze overal zonder internetverbinding kunt bekijken. Kijken is mogelijk op verschillende apparaten, zoals iPhone, iPad, Android telefoon en tablet, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows Op PC en PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One-gameconsoles. Zoek in dit geval gewoon naar de HBO Max-service op het betreffende apparaat via de browser of de applicatiewinkel, log in met de inloggegevens die zijn aangemaakt toen u het abonnement startte en begin te genieten van het beste entertainment.

Meer webshops