Hertz kortingscode en kortingen

Korting bij Hertz België in december 2019

Tot 33% korting op je huurauto bij Hertz in december

Toon aanbieding

Geniet van exclusieve voordelen als Hertz lid

Toon aanbieding

15% korting op huurauto's voor studenten bij Hertz

Toon aanbieding

Go Anywhere Wi-Fi

Vanaf nu kunnen klanten van Hertz genieten van gratis mobiel Wi-Fi in meer dan tweehonderd locaties in Europa. Het huren van een auto bij Hertz wordt op deze manier steeds aantrekkelijker.

Gratis annuleren

Lopen jouw plannen toch anders? Geen zorgen! Bij Hertz kun je de huur van de meeste voertuigen gewoon kosteloos wijzigen of annuleren.

Loyaliteitsprogramma

Als je lid wordt van het loyaliteitsprogramma van Hertz, profiteer je van veel voordelen. Zo sla je de wachtrij bij de balie over, verdien je een hogere status naarmate je meer huurt en kun je punten inleveren voor gratis huurdagen of een upgrade.

Beste Hertz kortingscodes en promoties

Hertz kortingen Korting Geldig tot
Tot 33% korting op je huurauto bij Hertz in december -33% 01/02/2020
Geniet van exclusieve voordelen als Hertz lid -10% 01/02/2020
15% korting op huurauto's voor studenten bij Hertz -15% 01/02/2020
10% extra korting met beste prijsgarantie van Hertz -10% verlopen
Tot 15% kortingscode op jouw huurauto in Italië via Hertz -15% verlopen

10% extra korting met beste prijsgarantie van Hertz

Lees meer

Vind jij een goedkopere huurauto dan bij Hertz? Dan compenseren zij dat graag met jou door niet alleen de prijs te matchen, maar je ook nog eens 10% extra korting te geven. Zo garandeert Hertz altijd de beste prijs!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 15% kortingscode op jouw huurauto in Italië via Hertz

Lees meer

Ga jij binnenkort nog naar Italië en heb jij daar een auto nodig? Huur dan een auto bij Hertz en ontvang tot wel 15% korting met deze kortingscode. Zit jij straks achter het stuur van een elegante Audi, sportieve Jaguar of luxe Mercedes-Benz? Profiteer nu van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Gratis portable Wi-Fi handset bij Hertz

Lees meer

Dilemma, je beschikt de komende maanden niet meer over een auto, wat nu? Had je al plannen met de auto gemaakt? Neem dan een kijkje op de website bij Hertz. Wij helpen je graag uit de brand! Je profiteert namelijk van een gratis portable Wi-Fi handset bij reserveringen vanaf € 250. Je krijgt hem gelijk waneer je de auto ophaalt!
Minimum besteding € 250

Sluiten

Toon aanbieding

15% korting op een midweek huren bij Hertz

Lees meer

Beschik je nu niet over een auto en wil je toch met de auto op vakantie? Bij Hertz kennen ze die dilemma, maar al te goed. Ga dus snel naar de website, want ze lossen dat probleem graag voor je op. Je profiteert nu namelijk van 15% korting op een midweek auto huren! Kies je auto en rijd er meteen mee naar huis!

Sluiten

Toon aanbieding

10% korting op je eerstvolgende huurauto bij Hertz

Lees meer

Heb je binnenkort een huurauto nodig, omdat je op vakantie gaat of omdat je deze een dagje nodig hebt? Neem dan gauw een kijkje op de website van Hertz, want daar profiteer je momenteel van 10% korting op je eerstvolgende huurauto!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops