Homewizard coupon codes België

homewizard.com

Bij HomeWizard vind je een breed assortiment aan slimme apparaten en accessoires voor het automatiseren en beveiligen van je huis. Van verlichting tot beveiligingscamera's, je vindt het hier allemaal.

Korting bij Homewizard online & solden - maart 2024

Homewizard actie: geniet nu van Gratis verzending

Toon aanbieding

Homewizard P1: koop nu voor €29,95

Toon aanbieding

Homewizard Energy socket: verkrijg nu voor €29,95

Toon aanbieding

Koop een Homewizard watermeter voor €49,95

Toon aanbieding

Download de Homewizard energy app nu Gratis

Toon aanbieding

Bespaar nu op je elektriciteit met Homewizard

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er 6 kortingen op deze website die je nu kan gebruiken.
Hier houden we je op de hoogte van de laatste kortingen. Er worden regelmatig nieuwe kortingen en kortingscodes online gezet. Zo bespaar je op je volgende aankoop.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Betalen kan met iDeal, Klarna, Visa, Bancontact, Mastercard en PayPal.
Je kan contact opnemen met de klantendienst via de helpdesk. Bekijk ook zeker even de FAQ's.
4.0 ster / 34 stemmen

Homewizard

De handige P1

De Homewizard p1 is een handig apparaat dat je helpt om energieverbruik in huis te monitoren en te besparen. Met de Homewizard p1 kun je eenvoudig inzicht krijgen in je energieverbruik en zo bewuster omgaan met energie.

Bespaar energie

Bij Homewizard vind je diverse producten die je helpen om energie te besparen. Van slimme thermostaten tot energiezuinige verlichting, Homewizard heeft alles in huis om jouw energieverbruik te verminderen en kosten te besparen.

Monitor je waterverbruik

Met de Homewizard watermeter kun je eenvoudig je waterverbruik monitoren. Zo krijg je inzicht in je waterverbruik en kun je indien nodig maatregelen nemen om water te besparen. De Homewizard watermeter is een handige tool voor een duurzamer waterverbruik.

Maak gebruik van de home assistant

De Homewizard home assistant is een slim apparaat dat je helpt om je huis te automatiseren en te beveiligen. Met de Homewizard home assistant kun je diverse apparaten in huis bedienen en automatiseren, zoals verlichting, verwarming en beveiligingssystemen.

Lees de reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met Homewizard? Lees dan de reviews op onze website. Hier vind je eerlijke en betrouwbare beoordelingen van klanten die al gebruik hebben gemaakt van onze producten en diensten. Bij Homewizard vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van elektronica. Van slimme thermostaten en beveiligingssystemen tot energiemonitors en watermeters. Ontdek onze producten en maak je huis slimmer en duurzamer.

Meer webshops