Iberia kortingscodes België

iberia.com

Boek je vluchten bij Iberia! Ontdek geweldige bestemmingen, geniet van comfortabele vluchten en profiteer van de beste deals. Plan je volgende reis vandaag nog!

Korting bij Iberia online & solden - juli 2024

Iberia kortingscode: 20% tot 80% korting op zomeraanbiedingen – Niet missen!

Gebruik kortingscode ken Populair 1

Madrid vanaf € 72 bij Iberia

Toon aanbieding

Trip naar Miami vanaf € 376 via Iberia

Toon aanbieding

Valencia in juli vanaf € 123 via Iberia

Toon aanbieding

Iberia Plus: geniet van een tal van voordelen

Toon aanbieding

Iberia actie: boek een hotel en vlucht samen en geniet van voordelige tarieven

Toon aanbieding

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Iberia kortingscode: Tot 40% korting op Moederdagcadeaus - Verwen haar! Korting al afgetrokken
40% Iberia kortingscode: Tot 40% korting op romantische vluchten wereldwijd Korting al afgetrokken
80% Iberia kortingscode: Tot 80% korting tijdens de wintersolden Korting al afgetrokken
20% - 80% Iberia kortingscode: 20% - 80% korting op vluchten, hotels en meer bij Iberia Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Doorheen het jaar worden kortingen aangeboden. Maar ook op piekmomenten als Black Fridat kan je altijd voordelig tickets kopen.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Je kunt de klantendienst van Iberia bereiken via Service number: 901 111 500, Email: clasica@iberia.es, Address: C/ Martínez Villergas, 49 28027 Madrid Spain
De openingsuren zijn Maandag - Vrijdag: 9:00 to 17:00 pm
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.3 ster / 77 stemmen

Iberia vluchten

Iberia.com is de website van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia. Op de website van Iberia kan je zelf eenvoudig de door jou gewenste vlucht opzoeken. Daarnaast biedt Iberia haar klanten eveneens de mogelijkheid om hun vlucht te boeken in combinatie met een hotel ter plaatse. Ook wanneer je vervoer nodig hebt op je vakantiebestemming kan dit eenvoudig via Iberia.com geregeld worden. Iberia staat er daarnaast om bekend een goedkope luchtvaartmaatschappij te zijn en die reputatie wordt doorgetrokken naar de kostprijs van het vervoer en de hotels. Regelmatig zijn er ook verschillende interessante Iberia promoties op de website terug te vinden waardoor je zowel je vlucht als je hotel nog goedkoper kunt boeken.

Reserveringskosten Iberia

Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Zo kun je je Iberia vliegtickets van deze spaanse luchtvaartmaatschappij heel gemakkelijk bestellen.

Vlieg voordelig naar Spanje met Iberia

Wanneer u met Iberia vliegt, kunt u er zeker van zijn dat er goedkope vluchten naar Spanje zijn. De meest voor de hand liggende plekken om naartoe te vliegen zijn natuurlijk Madrid en Barcelona, ​​maar je kunt ook goedkope vliegtickets kopen naar bijvoorbeeld Malaga, Vigo en Ibiza. Het gaat erom dat je de geweldige aanbiedingen van Iberia op hun website in de gaten houdt. Vooral in de zomer is Malaga een gewilde vakantiebestemming en daarom kun je in de zomer goede aanbiedingen op vluchten naar Malaga in de gaten houden. Er zijn echter altijd vluchtaanbiedingen als u de Spaanse of Catalaanse hoofdstad wilt ervaren.

Vlieg de wereld rond

Op zoek naar goedkope vluchten naar Lissabon, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Ibiza, Marrakech, Tokio of Mallorca? Alles is mogelijk bij Iberia. Het is misschien niet Iberia die je helemaal vliegt, maar aangezien ze deel uitmaken van de oneworld-alliantie, zal een van hun partners er waarschijnlijk voor moeten zorgen dat je helemaal naar de eindbestemming komt. Oneworld alliantie telt o.a. Europese luchtvaartmaatschappijen als Air Berlin, Finnair en British Airways, terwijl bijvoorbeeld Qatar Airways en American Airlines ervoor zorgen dat je in een van de andere delen van de wereld komt.

Laat Iberia je inspireren

Als je erop uit wilt en op reis wilt, maar niet zeker weet waar de reis heen gaat, kun je je laten inspireren door Iberia. Ze hebben een lijst met aanbevolen bestemmingen, net zoals je ook hun "bestsellers" en laatst verkochte vliegtickets kunt zien.

Vlieg goedkoop met een kortingscode van Iberia

Als je altijd op zoek bent naar de beste deals en er zeker van wilt zijn dat je de goedkoopste vliegtickets vindt, kijk dan af en toe op Solden.be. We verzamelen aanbiedingen en kortingscodes en moeten er daarom voor zorgen dat we de beste aanbiedingen en kortingscodes van Iberia hebben!

Vind uw vluchtinformatie bij Iberia online

Wil je een vliegticket boeken bij Iberia of wil je meer weten over bagageregels, kijk dan op hun website. Ontdek hoeveel u in uw bagage mag meenemen, wanneer u kunt inchecken of controleer of uw vriend, familielid of vlucht die met Iberia vliegt op tijd aankomt.