JBL kortingscode en kortingen

Korting bij JBL België in oktober 2019

Tot 60% korting in de outlet van JBL in oktober

Toon aanbieding

Hoofdtelefoons vanaf € 29,99 bij JBL

Toon aanbieding

Gratis verzending van je bestelling bij JBL

Toon aanbieding

Gratis verzending

JBL zorgt dat hun klanten makkelijk hun producten kunnen afrekenen en geen verzendkosten hoeven te betalen. Zo geeft JBL de beste muzikanten, atleten en evenementen over de hele wereld dat extra beetje kracht. Met JBL voel je samen de muziek!

Promoties

Als je een echte korting jager bent dan vind je bij JBL altijd goede aanbiedingen. Op de website vind je ook de categorieën "Sale" en "Outlet". Hier vind je 365 dagen telkens nieuwe aanbieding waar je altijd van kan profiteren. Kortingen kunnen hier oplopen tot wel 50%, dus heb je een specifieke JBL product op het oog kun je altijd even in deze categorieën kijken of hij er tussen staat. Op Solden.be houden we je op de hoogte van al deze kortingen, zo dat je nooit achter het net vist.

Product Training

Ben je nieuwsgierig naar een specifiek product van JBL en je wilt eerst het product volledig begrijpen en snappen voor dat je hem aanschaft. Dat snappen ze heel goed bij JBL, daarom vind je onderaan de website het tab " Product Training" , je kan elk product aan klikken en krijg je alle informatie gecombineerd met fotos die stap voor stap uitleggen hoe het product werkt en wat alle voordelen zijn.

Inspiratie

JBL geeft generaties jong en oud inspiratie, vaak in het party circuit en in sociale omgevingen. Ooit in nood van een leuke feest of activiteit, neem dan even een kijke in de webshop van JBL, voor dat je het weet kom je op een leuk idee wat je met je partner of vrienden gaat doen.

Beste JBL kortingscodes en promoties

JBL kortingen Korting Geldig tot
Tot 60% korting in de outlet van JBL in oktober -60% 01/12/2019
Hoofdtelefoons vanaf € 29,99 bij JBL € 29,99 01/12/2019
Gratis verzending van je bestelling bij JBL Gratis 01/12/2019
Tot 53% korting op een home-luidspreker bij JBL -53% verlopen
Tot € 20 korting in de Solden bij JBL -€ 20 verlopen

Tot 53% korting op een home-luidspreker bij JBL

Lees meer

Shop nu jouw nieuwe home-luidspreker in de webshop van JBL en profiteer van tot wel 53% korting. De draadloze luidsprekers met ingebouwde Chromecast maken jouw huis nog fijner. Geniet nu van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot € 20 korting in de Solden bij JBL

Lees meer

Of je nu op zoek bent naar nieuwe headphones of een nieuwe music box... In de webshop van JBL ben je aan het juiste adres. Je profiteert daar tijdens de solden van kortingen tot wel € 20!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 38% korting in de Sale bij JBL

Lees meer

Ben je op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon of een nieuwe luidspreker? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van JBL, want daar profiteer je in de Sale-categorie van kortingen tot wel 38%!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot € 379 korting op de sale bij JBL

Lees meer

Bij JBL hebben ze een rijk assortiment aan hoge kwaliteit muziekinstallaties. Zo hebben ze bijvoorbeeld draadloze koptelefoons, luidsprekers en in-ear hoofdtelefoons. Wanneer je nu bestelt profiteer jij van kortingen tot wel € 379. Neem dus snel een kijkje op de webshop, en geniet van je favoriete nummers dankzij JBL.

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 40% korting in de sale bij JBL

Lees meer

Ben je gek op muziek en op zoek naar een nieuwe speaker voor in huis? Of wellicht een nieuwe koptelefoon? Neem dan gauw een kijkje in de webshop van JBL, want daar profiteer je in de Sale van kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops