Knack abonnement acties en kortingen

Korting bij Knack abonnement België in oktober 2019

Altijd voordelige aanbiedingen voor een Knack abonnement

Toon aanbieding

8 weken lang het gehele pakket van Knack abonnement voor slechts € 25

Toon aanbieding

Iedere dag gratis het laatste nieuws bij Knack abonnement

Toon aanbieding

Sluit tijdens de winter extra voordelig een Knack abonnement af

Toon aanbieding

Knack.be

Voor wie de website van Knack nog niet kent, of nauwelijks gebruikt, een korte uitleg. De website van Knack is gratis en is een bron van informatie op het gebied van nieuws, economie, technologie, lifestyle, entertainment en sport. De rubrieken zijn op hun beurt weer handig ingedeeld. Zo tref je onder nieuws de subcategorieën: meest recent, België, wereld en opinie. En onder technologie tref je bijvoorbeeld ICT-nieuws, IT-jobs en reviews.

Koopjesjagers

De website is handig ingedeeld met in de rechterbovenhoek een knopje ¨meer¨ wat directe toegang biedt tot alle hoeken van de website. Tipje voor de koopjesjagers. Via ¨meer¨ kun je naar ¨acties¨ waar je leuke artikelen vindt met interessante kortingen, waar je ook zonder abonnement van kunt profiteren. Verder kun je aan de rechterkant van de website een snelle link vinden naar de meest gelezen artikelen en opinie stukken.

Leuke extra's

Ook tref je aan die kant ¨Het orakel van Knack.be¨, die ziet wat we niet willen zien. Grappige teksten bij nieuwsfoto´s en zeker de moeite waard om dagelijks te checken. Scrol je iets verder naar beneden dan vind je de beeldrapportages: prachtige beelden van uiteenlopende onderwerpen. En dan is er ook nog een rubriek reizen en de cartoons van Gal en Zaza.

Beste Knack abonnement kortingscodes en promoties

Knack abonnement kortingen Korting Geldig tot
Altijd voordelige aanbiedingen voor een Knack abonnement Voordelige aanbiedingen 01/12/2019
8 weken lang het gehele pakket van Knack abonnement voor slechts € 25 € 25 01/12/2019
Iedere dag gratis het laatste nieuws bij Knack abonnement Gratis 01/12/2019
Sluit tijdens de winter extra voordelig een Knack abonnement af Voordelig 01/12/2019
18 maanden lang 50% korting op een Knack abonnement -50% verlopen

18 maanden lang 50% korting op een Knack abonnement

Lees meer

Bij Knack geniet je nu van een korting die kan oplopen tot wel 50% op jouw eerste 18 maanden abonnement. Daarnaast krijg je hier ook een welkomstgeschenk bij en maakt Knack je graag blij met een set bluetooth-oortjes. Bekijk snel de mogelijkheden en geniet van de korting!

Sluiten

Toon aanbieding

De eerste 18 maanden 50% korting bij Knack

Lees meer

Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Knack ontvang je 50% korting op 18 maanden lang. Bekijk snel de mogelijkheden en verschillende abonnementsvormen op de website en geniet van deze korting!

Sluiten

Toon aanbieding

NU € 12 korting op je abonnement bij Knack

Lees meer

Ben jij ook een groot liefhebber van het lezen van de Knack? Neem dan gauw een kijkje online, want je kunt momenteel een abonnement afsluiten en direct profiteren van ruim € 12 korting!
Korting € 12,25
Geldig Vandaag
Magazine Knack

Sluiten

Toon aanbieding

60% korting op je digitale abonnement van Knack

Lees meer

Altijd op de hoogte blijven van wat er in eigen land, maar ook in de wereld gebeurt? Dat kan met Knack! Als je nu je digitale abonnement aanschaft, profiteer je van 60% korting. Op die manier kun jij heel voordelig 18 maanden lang genieten van Knack!

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting op je Knack-abonnement

Lees meer

Ben jij ook een groot liefhebber van de Knack? Neem dan gauw een kijkje op de website, want er staat een wel heel bijzondere promotie voor jou klaar. Je profiteert namelijk van 50% korting wanneer je een 18 maanden Knack abonnement aanschaft.
Korting -50% op je 18 maanden Knack abonnement
Geldig Vandaag
Abonnementen Digitaal of papieren versie
Laatste nieuws Trends, sport

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops