Knack abonnement acties en kortingen

Korting bij Knack abonnement België in april 2020

8 weken lang het gehele pakket van Knack abonnement voor slechts € 12,75

Toon aanbieding

Iedere dag gratis het laatste nieuws bij Knack abonnement

Toon aanbieding

Sluit extra voordelig een Knack abonnement af

Toon aanbieding

Knack.be

Voor wie de website van Knack nog niet kent, of nauwelijks gebruikt, een korte uitleg. De website van Knack is gratis en is een bron van informatie op het gebied van nieuws, economie, technologie, lifestyle, entertainment en sport. De rubrieken zijn op hun beurt weer handig ingedeeld. Zo tref je onder nieuws de subcategorieën: meest recent, België, wereld en opinie. En onder technologie tref je bijvoorbeeld ICT-nieuws, IT-jobs en reviews.

Koopjesjagers

De website is handig ingedeeld met in de rechterbovenhoek een knopje ¨meer¨ wat directe toegang biedt tot alle hoeken van de website. Tipje voor de koopjesjagers. Via ¨meer¨ kun je naar ¨acties¨ waar je leuke artikelen vindt met interessante kortingen, waar je ook zonder abonnement van kunt profiteren. Verder kun je aan de rechterkant van de website een snelle link vinden naar de meest gelezen artikelen en opinie stukken.

Leuke extra's

Ook tref je aan die kant ¨Het orakel van Knack.be¨, die ziet wat we niet willen zien. Grappige teksten bij nieuwsfoto´s en zeker de moeite waard om dagelijks te checken. Scrol je iets verder naar beneden dan vind je de beeldrapportages: prachtige beelden van uiteenlopende onderwerpen. En dan is er ook nog een rubriek reizen en de cartoons van Gal en Zaza.

Digitale toegang

Als je nu abonnee wordt van Knack, dan krijg je niet alleen elke week knack in je brievenbus maar krijg je ook volledige digitale toegang tot de inhoud van 6 Belgische nieuwsmagazines: Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Le Vif/L'Express, Trends-Tendances & Sport/Foot Magazine. Bovendien ben je als abonnee lid van de Knack-Club waarmee je ook nog eens kortingen en vrijkaarten voor diverse voorstellingen kunt krijgen.

Beste Knack abonnement kortingscodes en promoties

Knack abonnement kortingen Korting Geldig tot
8 weken lang het gehele pakket van Knack abonnement voor slechts € 12,75 € 12,75 01/06/2020
Iedere dag gratis het laatste nieuws bij Knack abonnement Gratis 01/06/2020
Sluit extra voordelig een Knack abonnement af Voordelig 01/06/2020
50% korting per maand bij Knack abonnement -50% verlopen
60% korting op digitaal: 18 maanden bij Knack abonnement -60% verlopen

50% korting per maand bij Knack abonnement

Heb je nog geen abonnement op een tijdschrift? We leven nu in een tijd van schermen, schermen in je broekzak, in je hand en op kantoor of bij je thuis. Soms is het ook wel es lekker om een tijdschrift te lezen van normaal papier. Even je rust pakken van de wereld, maar wel lezen over de nieuws van binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan economie, politiek of cultuur. Je denkt dan gelijk al aan een Knack abonnement. Wees er dus snel bij en profiteer nu op 50% korting per maand voor minimaal 18 maanden bij je Knack abonnement. Zo pak eindelijk je rust en koop je lees materiaal vandaag nog!

Sluiten

Toon aanbieding

60% korting op digitaal: 18 maanden bij Knack abonnement

Knack is de meest gelezen blad van België en brengt je nieuws op alle fronten zoals: economie, politiek en cultuur. Daarnaast bericht het blad regelmatig over interessante onderzoeken en exclusieve interviews. Wees er dus snel bij, want je profiteert vandaag al op 60% korting op je digitale 18 maanden Knack abonnement. Genoeg reden om er dus snel bij te zijn!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 50% korting per jaar bij Knack abonnement

Bij Knack verwennen ze je graag met korting! Dat betekent dat je 50% korting ontvangt over het hele bedrag van 18 maanden. Je profiteert dus op 50% korting samen met een bluetooth-oortjes welkomstgeschenk. Dus wees er snel bij en geniet van je voordeel!

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis bluetooth oortjes als welkomstgeschenk op je Knack abonnement

Schaf nu je Knack abonnement aan en ontvang gratis bluetooth oortjes als welkomstgeschenk. Of je nu voor een papieren weekblad gaat of het digitale abonnement kiest, neem nu jouw cadeau in ontvangst!

Sluiten

Toon aanbieding

50% korting per maand bij Knack abonnement

Heb je nog geen abonnement bij Knack? Je profiteert nu op 50% korting per maand voor minimaal 18 maanden bij je Knack abonnement. Wees er dus snel bij en geniet van een van de meest gelezen bladen in België. Denk bijvoorbeeld aan nieuws uit binnen- en buitenland op allerlei terreinen, zoals economie, politiek en cultuur. Zo pak je voordeel en koop je lees materiaal vandaag nog!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops