Knack abonnement acties België

knack.be
4.7 ster / 61 stemmen

Korting bij Knack abonnement online & solden - december 2021

Iedere dag gratis toegang tot Trends en Sport magazine bij Knack abonnement

Toon aanbieding

Sluit extra voordelig een Knack abonnement af

Toon aanbieding

Jaarabonnement Knack nu aan €225

Toon aanbieding

Knack abonnement: nu aan 25% korting en een gratis lamp en pennen

Toon aanbieding

Compleet Knack jaarabonnement aan €18,75 per maand

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: 25% korting op alle abonnementen

Toon aanbieding

25% korting op digitaal Knack abonnement

Toon aanbieding

Ontvang 4x een Gratis MO magazine bij Knack abonnement

Toon aanbieding

Ontvang 10x Gratis Knack Extra bij je abonnement

Toon aanbieding

Wordt lid van de Knack club en geniet van een tal van voordelen

Toon aanbieding

Knack abonnement korting: extra voordelen voor leerkrachten

Toon aanbieding

Lees Knack abonnement met 23% korting en ontvang een gratis bureaulamp

Toon aanbieding

Beste Knack abonnement kortingscodes en promoties

Knack abonnement kortingen Korting Geldig tot
Iedere dag gratis toegang tot Trends en Sport magazine bij Knack abonnement gratis 01/02/2022
Sluit extra voordelig een Knack abonnement af voordelig 01/02/2022
Jaarabonnement Knack nu aan €225 €225 01/02/2022
Knack abonnement: nu aan 25% korting en een gratis lamp en pennen 25% 01/02/2022
Compleet Knack jaarabonnement aan €18,75 per maand €18,75 01/02/2022

Knack.be

Voor wie de website van Knack nog niet kent, of nauwelijks gebruikt, een korte uitleg. De website van Knack is gratis en is een bron van informatie op het gebied van nieuws, economie, technologie, lifestyle, entertainment en sport. De rubrieken zijn op hun beurt weer handig ingedeeld. Zo tref je onder nieuws de subcategorieën: meest recent, België, wereld en opinie. En onder technologie tref je bijvoorbeeld ICT-nieuws, IT-jobs en reviews.

Koopjesjagers

De website is handig ingedeeld met in de rechterbovenhoek een knopje ¨meer¨ wat directe toegang biedt tot alle hoeken van de website. Tipje voor de koopjesjagers. Via ¨meer¨ kun je naar ¨acties¨ waar je leuke artikelen vindt met interessante kortingen, waar je ook zonder abonnement van kunt profiteren. Verder kun je aan de rechterkant van de website een snelle link vinden naar de meest gelezen artikelen en opinie stukken.

Leuke extra's

Ook tref je aan die kant ¨Het orakel van Knack.be¨, die ziet wat we niet willen zien. Grappige teksten bij nieuwsfoto´s en zeker de moeite waard om dagelijks te checken. Scrol je iets verder naar beneden dan vind je de beeldrapportages: prachtige beelden van uiteenlopende onderwerpen. En dan is er ook nog een rubriek reizen en de cartoons van Gal en Zaza.

Digitale toegang

Als je nu abonnee wordt van Knack, dan krijg je niet alleen elke week knack in je brievenbus maar krijg je ook volledige digitale toegang tot de inhoud van 6 Belgische nieuwsmagazines: Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Le Vif/L'Express, Trends-Tendances & Sport/Foot Magazine. Bovendien ben je als abonnee lid van de Knack-Club waarmee je ook nog eens kortingen en vrijkaarten voor diverse voorstellingen kunt krijgen.

Knack abonnement korting van 25% tijdens Singles day

Actie: Op alle abonnementen
Prijs: Van €18,90
Looptijd: 1 jaar

Sluiten

Toon aanbieding

Knack abonnement korting van 25% tijdens Black Friday

Actie: Op alle abonnementen
Abonnementen: Digitaal en op papier
Actie: Black Friday

Sluiten

Toon aanbieding

Knack abonnement korting van 25% op het compleet abonnement

Compleet abonnement: Op papier en digitaal
Extra: Ontvang een gratis trolley
Duur: 1 jaar

Sluiten

Toon aanbieding

Knack abonnement promo: 25% korting tijdens de solden

Abonnementen: Digitaal en op papier
Betaalmogelijkheden: Maandelijks of jaarlijks
Extra: Ontvang een gratis cadeau

Sluiten

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: digitaal abonnement aan €16,90

Abonnement: Digitaal
Betaling: Maandelijks
Duur abonnement: 1 jaar

Sluiten

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

Ja, een abonnement op weekblad Knack kan door houders van een Lerarenkaart met leuk voordeel of een fijne korting worden afgesloten.
Doorheen het jaar worden verschillende kortingen aangeboden. Maar ook tijdens momenten als de solden, Black Friday en feestdagen kan je genieten van hoge kortingen.
Momenteel zijn er 12 kortingen op solden.be.
Je kunt de klantendienst van Knack abonnement bereiken via Service number: 0800 15863, Email: knack@abonnementen.be
Knack hanteert soms leuke acties bij aanschaf van een abonnement. Zo kregen nieuwe klanten een paar jaar geleden een gratis tablet bij aanschaf van een 1 jaar-abonnement. Check voor actuele voordelen de officiële Knack website.
Ja, studenten kunnen leuke kortingen scoren, van vaak minstens 20 procent, op een Knack-abonnement. Check bijvoorbeeld 4uCampus voor een overzicht aan acties.
Een dergelijke actie bestaat helaas (nog) niet. Knack bood voor een beperkte tijd wel een gratis tablet aan in combinatie bij aanschaf van een abonnement op het magazine. Wie weet komt Knack in de toekomst wel met een smartphone-actie.
Het Knack magazine wordt elke woensdag bezorgd, net zoals de gerelateerde Knack Weekend en Knack Focus tijdschriften.

Knack

De website knack.be is de virtuele spiegel van het bekende Knack magazine. Dit magazine, wat een van de meest gelezen bladen van België is, brengt nieuws uit binnen- en buitenland op allerlei terreinen, zoals economie, politiek en cultuur. Daarnaast bericht het blad regelmatig over interessante onderzoeken en exclusieve interviews.

Gratis nieuwsbrief

Als je je registreert op de website krijg je maandelijks toegang tot vier artikelen uit de +zone en je kunt ervoor kiezen een nieuwsbrief te ontvangen. Knack heeft een gigantische selectie nieuwsbrieven die elk op een ander moment van de dag verstuurd worden (ochtend, middag of avond) of een bepaald thema hebben, zoals economie of nieuwsbrieven voor 50-plussers. Het is eenvoudig aan te vinken welke nieuwsbrieven je wenst te ontvangen.

Abonnee worden

Zoals je al weet, of hierboven hebt gelezen is knack.be ook zonder abonnement een zeer uitgebreide interessante website. Toch loont het de moeite om een abonnement te overwegen. Als abonnee heb je namelijk toegang tot nog meer nieuws en andere wetenswaardigheden. De voordelen van een Knack abonnement zijn als volgt:

  • Je ontvangt het magazine wekelijks bij je thuisbezorgd. Naast het Knack magazine, ontvang je ook de Knack weekend en de Knack focus. Het Knack magazine staat vol actualiteiten, de Knack weekend staat vol lifestyle inspiratie. En de Knack Focus houdt je op de hoogte van actualiteiten op het gebied van entertainment: Film, muziek, kunst en toneel. Op woensdag vallen ze op je deurmat, een lekkere onderbreking van de week!

  • Je krijg toegang tot de online +zone. Hier vind je actuele verhalen van de dag.

  • Je wordt automatisch lid van de Knack Club. Hiermee profiteer je van kortingen speciaal voor leden. Elke week worden de aanbiedingen geactualiseerd.

  • Je kunt de magazines (Knack, Knack Weekend en Knack Focus) digitaal lezen via een online bladermodule. Digitaal zijn de magazines op dinsdagavond al te lezen.

  • Je krijgt toegang om de Knack magazines via een applicatie op je telefoon en/of tablet te lezen. De applicatie is beschikbaar in zowel Android als IOS en Windows 8.

  • Je krijgt de ¨sleutel¨ tot het Knack archief waar je artikelen vanaf 1995 kunt terugvinden.

  • Vier keer per jaar ontvang je MO*, een magazine rondom maatschappelijke thema´s.

  • Achttien keer per jaar ontvang je de Knack Extra. De helft van de keren gaat dit magazine over gezondheid en de andere negen uitgaven gaan over anderszins interessante thema´s, bijvoorbeeld op het gebied van historie.

Korting op Knack

Op solden.be zetten we jaarrond actuele kortingen voor je op een rijtje. Maak kennis met de voordelen van het abonnement op Knack. De eerste acht weken kennismaken voor 20 euro in plaats van 36,80. Ga naar solden.be om gebruik te maken van deze actie.

Meer webshops

Last Update: 07.12.2021