Knack abonnement acties België

knack.be

Ontdek het laatste nieuws en de meest interessante artikelen over diverse onderwerpen op Knack.be. Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in België en daarbuiten.

Korting bij Knack abonnement online & solden - mei 2024

Knack abonnement korting tot wel 30% in mei

Toon aanbieding

Knack abonnement korting van wel 52% op je aankoop

Toon aanbieding

Sluit extra voordelig een Knack abonnement af

Toon aanbieding

Compleet Knack jaarabonnement aan €19,95 per maand

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: 36% korting op alle abonnementen

Toon aanbieding

39% korting op digitaal Knack abonnement

Toon aanbieding

Wordt lid van de Knack club en geniet van een tal van voordelen

Toon aanbieding

Knack abonnement korting: extra voordelen voor leerkrachten

Toon aanbieding

Knack abonnement korting van 39% op het digitale abonnement + gratis geschenk

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: deel je digitale toegang met 2 gezinsleden

Toon aanbieding

Knack abonnement korting tot wel 39% op je abonnement

Toon aanbieding

Knack abonnement korting van 36% op volledig papier en digitaal abonnement

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: nu vanaf €14,95

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: ontvang Knack weekend bij je abonnement

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: digitale toegang tot meer dan 30 topmerken

Toon aanbieding

Knack abonnement actie: studenten en leerkrachten genieten van een voordeeltarief

Toon aanbieding

Knack Focus: complete entertainment gids bij je abonnement

Toon aanbieding

Knack.be

Voor wie de website van Knack nog niet kent, of nauwelijks gebruikt, een korte uitleg. De website van Knack is gratis en is een bron van informatie op het gebied van nieuws, economie, technologie, lifestyle, entertainment en sport. De rubrieken zijn op hun beurt weer handig ingedeeld. Zo tref je onder nieuws de subcategorieën: meest recent, België, wereld en opinie. En onder technologie tref je bijvoorbeeld ICT-nieuws, IT-jobs en reviews.

Koopjesjagers

De website is handig ingedeeld met in de rechterbovenhoek een knopje ¨meer¨ wat directe toegang biedt tot alle hoeken van de website. Tipje voor de koopjesjagers. Via ¨meer¨ kun je naar ¨acties¨ waar je leuke artikelen vindt met interessante kortingen, waar je ook zonder abonnement van kunt profiteren. Verder kun je aan de rechterkant van de website een snelle link vinden naar de meest gelezen artikelen en opinie stukken.

Leuke extra's

Ook tref je aan die kant ¨Het orakel van Knack.be¨, die ziet wat we niet willen zien. Grappige teksten bij nieuwsfoto´s en zeker de moeite waard om dagelijks te checken. Scrol je iets verder naar beneden dan vind je de beeldrapportages: prachtige beelden van uiteenlopende onderwerpen. En dan is er ook nog een rubriek reizen en de cartoons van Gal en Zaza.

Digitale toegang

Als je nu abonnee wordt van Knack, dan krijg je niet alleen elke week knack in je brievenbus maar krijg je ook volledige digitale toegang tot de inhoud van 6 Belgische nieuwsmagazines: Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Le Vif/L'Express, Trends-Tendances & Sport/Foot Magazine. Bovendien ben je als abonnee lid van de Knack-Club waarmee je ook nog eens kortingen en vrijkaarten voor diverse voorstellingen kunt krijgen.

Wekelijkse actualiteit

Ontdek de wekelijkse actualiteit aan hoge standaarden. Je geniet van diepgaande interviews, columns en spectaculaire reportages. De informatie die je krijgt via Knack, ontvang je niet bij andere nieuwssites of kranten.

Factchecking

Alle artikelen worden grondig gefactchecked om zo de meest accurate representatie te kunnen weergeven. Niet alleen facts zijn belangrijk, ook vind het magazine het belangrijk om alle standpunten te tonen in artikelen en interviews.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Knack abonnement actie: Tot 40% korting op abonnementen voor Moederdag! Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Ja, een abonnement op weekblad Knack kan door houders van een Lerarenkaart met leuk voordeel of een fijne korting worden afgesloten.
Je kunt de klantendienst van Knack abonnement bereiken via Service number: 0800 15863, Email: knack@abonnementen.be
Knack hanteert soms leuke acties bij aanschaf van een abonnement. Zo kregen nieuwe klanten een paar jaar geleden een gratis tablet bij aanschaf van een 1 jaar-abonnement. Check voor actuele voordelen de officiële Knack website.
Ja, studenten kunnen leuke kortingen scoren, van vaak minstens 20 procent, op een Knack-abonnement. Check bijvoorbeeld 4uCampus voor een overzicht aan acties.
Een dergelijke actie bestaat helaas (nog) niet. Knack bood voor een beperkte tijd wel een gratis tablet aan in combinatie bij aanschaf van een abonnement op het magazine. Wie weet komt Knack in de toekomst wel met een smartphone-actie.
Het Knack magazine wordt elke woensdag bezorgd, net zoals de gerelateerde Knack Weekend en Knack Focus tijdschriften.
Je kan je abonnement eenvoudig pauzeren via je account. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, kan je je abonnement on hold zetten.
Je ontvang bij aanschaf van een abonnement altijd een geschenk. Wat het cadeau is verandert regelmatig. Hou dus zeker de website in de gate om te weten te komen wat je kan ontvangen.
Vanaf de betaling is afgerond kan je digitaal beginnen met lezen. Indien je ook een fysiek exemplaar hebt besteld, ontvang je deze de eerste dag na de aanmaak van je account.
Met deze kaart geniet je van verschillende voordelen op evenementen, cultuur en reizen.
Thijs

Hallo! Thijs hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.7 ster / 71 stemmen

Knack

De website knack.be is de virtuele spiegel van het bekende Knack magazine. Dit magazine, wat een van de meest gelezen bladen van België is, brengt nieuws uit binnen- en buitenland op allerlei terreinen, zoals economie, politiek en cultuur. Daarnaast bericht het blad regelmatig over interessante onderzoeken en exclusieve interviews.

Gratis nieuwsbrief

Als je je registreert op de website krijg je maandelijks toegang tot vier artikelen uit de +zone en je kunt ervoor kiezen een nieuwsbrief te ontvangen. Knack heeft een gigantische selectie nieuwsbrieven die elk op een ander moment van de dag verstuurd worden (ochtend, middag of avond) of een bepaald thema hebben, zoals economie of nieuwsbrieven voor 50-plussers. Het is eenvoudig aan te vinken welke nieuwsbrieven je wenst te ontvangen.

Abonnee worden

Zoals je al weet, of hierboven hebt gelezen is knack.be ook zonder abonnement een zeer uitgebreide interessante website. Toch loont het de moeite om een abonnement te overwegen. Als abonnee heb je namelijk toegang tot nog meer nieuws en andere wetenswaardigheden. De voordelen van een Knack abonnement zijn als volgt:

  • Je ontvangt het magazine wekelijks bij je thuisbezorgd. Naast het Knack magazine, ontvang je ook de Knack weekend en de Knack focus. Het Knack magazine staat vol actualiteiten, de Knack weekend staat vol lifestyle inspiratie. En de Knack Focus houdt je op de hoogte van actualiteiten op het gebied van entertainment: Film, muziek, kunst en toneel. Op woensdag vallen ze op je deurmat, een lekkere onderbreking van de week!

  • Je krijg toegang tot de online +zone. Hier vind je actuele verhalen van de dag.

  • Je wordt automatisch lid van de Knack Club. Hiermee profiteer je van kortingen speciaal voor leden. Elke week worden de aanbiedingen geactualiseerd.

  • Je kunt de magazines (Knack, Knack Weekend en Knack Focus) digitaal lezen via een online bladermodule. Digitaal zijn de magazines op dinsdagavond al te lezen.

  • Je krijgt toegang om de Knack magazines via een applicatie op je telefoon en/of tablet te lezen. De applicatie is beschikbaar in zowel Android als IOS en Windows 8.

  • Je krijgt de ¨sleutel¨ tot het Knack archief waar je artikelen vanaf 1995 kunt terugvinden.

  • Vier keer per jaar ontvang je MO*, een magazine rondom maatschappelijke thema´s.

  • Achttien keer per jaar ontvang je de Knack Extra. De helft van de keren gaat dit magazine over gezondheid en de andere negen uitgaven gaan over anderszins interessante thema´s, bijvoorbeeld op het gebied van historie.

Korting op Knack

Op solden.be zetten we jaarrond actuele kortingen voor je op een rijtje. Maak kennis met de voordelen van het abonnement op Knack. De eerste acht weken kennismaken voor 20 euro in plaats van 36,80. Ga naar solden.be om gebruik te maken van deze actie.

Meer webshops