La Redoute actiecode en kortingen

Korting bij La Redoute België in augustus 2019

Tot 40% korting in de sale bij La Redoute

Toon aanbieding

Vele producten onder € 10 in augustus bij La Redoute

Toon aanbieding

€ 10 korting bij het inschrijven voor de nieuwsbrief van La Redoute

Toon aanbieding

Promoties

Voor La Redoute hebben we vaak actiecodes van speciale acties, waarmee je vaak een bedrag van 5 euro of 10 euro kunt besparen en af en toe tot wel 50 euro. Ook hebben ze altijd veel afgeprijsde artikelen, niet enkel tijdens de Solden periode. Deze kortingen lopen op tot maar liefst 80%. Je ziet, bij La Redoute kan je absurd goedkoop shoppen en dit het hele jaar door.

Solden

In de maanden januari en juli is het weer solden. Dit zorgt voor mooie aanbiedingen en grote kortingen. Tijdens de wintersolden kun je voordelig opzoek naar een heerlijke winterse outfit. Daarbij beginnen de tops en party looks voor de lente ook weer te komen. In de zomersolden kun je nog snel die laatste zomerlook scoren en je klaar maken op het nieuwe schooljaar. Houd de website van solden.be goed in de gaten voor de beste kortingscodes en promoties.

Outlet

In de outlet van La Redoute bevinden zich altijd de laatste koopjes van het seizoen. Artikelen die uit het assortiment gaan en waarvan je nog maar 1 kans hebt om deze te kopen. Het is dus nu of nooit! Ze zijn ook altijd extra voordelig geprijsd, met kortingen tot soms wel 80% als het bijvoorbeeld het einde van de zomercollectie is. Goede koopjes het hele jaar door, die vind je in de outlet!

Gratis verzending

Verzending is al gratis vanaf slechts € 10. Voor bestellingen van minder dan 10 euro betaal je € 4,99 aan behandelings- en verzendingskosten. Ben je niet tevreden over je aankoop? Geen nood, retourneren is bewust erg simpel en klantvriendelijk.

Beste La Redoute kortingscodes en promoties

La Redoute kortingen Korting Geldig tot
Tot 40% korting in de sale bij La Redoute -40% 01/10/2019
Vele producten onder € 10 in augustus bij La Redoute -€ 10 01/10/2019
€ 10 korting bij het inschrijven voor de nieuwsbrief van La Redoute -€ 10 01/10/2019
50% kortingscode op de favoriete artikelen van La Redoute -50% verlopen
10% extra kortingscode bij La Redoute -10% verlopen

Meer webshops