NHA kortingscode en kortingen

Korting bij NHA België in september 2020

NHA: Gratis 9 inch tablet of bluetooth oordopjes bij elke thuisstudie

Toon aanbieding

Online taalcursussen vanaf €169 bij NHA

Toon aanbieding

Promotie bij NHA: 50% korting op thuisstudies

Toon aanbieding

NHA: Gratis proefperiode van 15 dagen bij elke cursus

Toon aanbieding

Cursus fotografie bij NHA: nu €219 voor 10 maanden

Toon aanbieding

Hobbycursussen vanaf €289 bij NHA

Toon aanbieding
15 dagen gratis op proef

Het kan lastig zijn om van te voren te bepalen of een cursus iets voor je is. Daarom biedt NHA voor alle opleidingen en cursussen een gratis proefperiode van 15 dagen. Je ontvangt gewoon het lespakket en krijgt toegang tot de online lesomgeving om makkelijk te kunnen beslissen.

Hoog slagingspercentage

Ieder jaar volgen duizenden mensen een opleiding bij NHA. Dankzij de onderwijsmethode die gehanteerd wordt, wordt er een hoog slagingspercentage gerealiseerd. Met een percentage van tussen de 80 en 90 procent is er een grote kans dat ook jij slaagt. Het is makkelijker dan je van te voren misschien zou denken!

Flexibiliteit

Met een studie van NHA krijg je een cursus of opleiding met een hoge mate van flexibiliteit. Beslis zelf wanneer je studeert en waar je dit doet. Pak het aan zoals het je zelf goed uitkomt. Daarbij kun je beginnen wanneer je maar wilt, er zijn geen vaste startdata.

Digitale leeromgeving

Bij NHA beschik je over Plaza, je eigen digitale leeromgeving. Hier heb je contact met je studieadviseur, persoonlijke docenten én je studiegenoten. Ook kun je er de resultaten bekijken van je huiswerk en de examens die je hebt afgelegd en heb je toegang tot downloads en een mediatheek.

Korting met KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid waarmee ondernemingen worden gestimuleerd te investeren in hun eigen personeel. Ben je zelfstandig of betaalt je werkgever de opleiding die je neemt bij NHA dan betaalt de Vlaamse overheid tot wel 30% mee aan je opleiding.

Beste NHA kortingscodes en promoties

NHA kortingen Korting Geldig tot
NHA: gratis 9 inch tablet of bluetooth oordopjes bij elke thuisstudie Gratis 11/10/2020
Online taalcursussen vanaf €169 bij NHA €169 01/11/2020
Promotie bij NHA: 50% korting op thuisstudies 50% 01/11/2020
NHA: gratis proefperiode van 15 dagen bij elke cursus Gratis 01/11/2020
Cursus fotografie bij NHA: nu €219 voor 10 maanden €219 01/11/2020

Hoe gebruik ik een NHA kortingscode?

  1. Bij NHA kun je kiezen uit heel verschillende studies die je thuis kunt doen. Omdat er zoveel keus is vind je altijd wel een opleiding die bij je past. Of het nou gaat om een cursus Spaans of een opleiding tot accountmanager bij NHA vind je het allemaal. En je kunt nu met korting aan je cursus beginnen dankzij de kortingscode.

  2. Eerst mag je op zoek naar de cursus die jou het meeste aanspreekt. Bovenaan de homepage kun je kiezen uit verschillende categorieën: Beroepsopleidingen, eigen zaak starten, taalcursussen, secundair onderwijs en hobbycursussen. Kies een categorie en zoek naar de cursus die jij wil volgen. 

  1. Nu is het tijd om je te registreren. Dit kan als je jouw cursus aanklikt en dan in het scherm op de rode knop ‘inschrijven’ klikt. Je komt in een nieuw scherm terecht.

  2. In het nieuw scherm kun je je niveau aangeven, je welkomstcadeau kiezen en je studieopties aangeven. Aan de rechterkant zie je een overzicht van de kosten. Klik nu op ‘verder’ en vul in het nieuwe scherm al je contactgegevens in en klik op ‘verder’.

  3. Je bent aangekomen bij het invullen van de betaalgegevens. Op deze pagina kun je jouw kortingscode invoeren. Deze vind je als derde onder de betaaltermijnen. Vul al je gegevens in en klik op ‘inzending versturen’. Je kunt nu studeren met korting!

 

NHA_hoe_gebruik_je_een_kortingscode (1).png 

Promotie NHA: gratis tablet of bluetooth speaker bij je opleiding

Extra voordeel: 15 dagen op proef
Geldig: op is op
Nieuwe opleidingen: o.a. haken, wimper extensions

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis tablet of bluetooth speaker bij starten van een cursus NHA

Tablet: 9 inch Google Android 8.1 met toetsenbord en oordopjes
Bluetooth speaker: 32 cm breed
Aanbod: geldig bij elke inschrijving

Sluiten

Toon aanbieding

10% korting bij NHA

Ontvang nu nog 10% korting op jouw online cursus bij NHA. Wees er snel bij en profiteer!

Sluiten

Toon aanbieding

Gratis inschrijven bij NHA met deze Kerst kortingscode

Om Kerstmis goed te vieren biedt NHA je deze kortingscode voor gratis inschrijven op je nieuwe online cursus. Normaal gesproken in inschrijfgeld € 25 dus grijp je kans en profiteer van de korting!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Cyber Monday: gratis inschrijven bij NHA met deze kortingscode

Het is Cyber Monday en dat betekent dat de kortingen nog niet voorbij zijn. Met deze kortingscode geniet je van gratis inschrijven bij NHA op je nieuwe online cursus. Inschrijven is normaal gesproken € 25!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops