NHA kortingscodes België

nha.be

Bij NHA.be kun je online cursussen volgen op je eigen tempo en vanuit huis. Ze bieden een breed scala aan cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en carrièreverbetering.

Korting bij NHA online & solden - mei 2024

Online taalcursussen vanaf €169 bij NHA

Toon aanbieding

Promotie bij NHA: 50% korting op thuisstudies

Toon aanbieding

NHA: Gratis proefperiode van 15 dagen bij elke cursus

Toon aanbieding

Cursus fotografie bij NHA: nu €219 voor 10 maanden

Toon aanbieding

Hobbycursussen vanaf €289 bij NHA

Toon aanbieding

NHA leer je eigen zaak starten vanaf €139

Toon aanbieding

Ontvang een Gratis brochure van NHA thuisstudies

Toon aanbieding

NHA bedrijfsbeheer thuisstudie nu aan €139

Toon aanbieding

NHA korting: schrijf je nu in en betaal €25 minder

Toon aanbieding

NHA actie: ontdek wel meer dan 400 cursussen

Toon aanbieding

Hoe gebruik ik een NHA kortingscode?

  1. Bij NHA kun je kiezen uit heel verschillende studies die je thuis kunt doen. Omdat er zoveel keus is vind je altijd wel een opleiding die bij je past. Of het nou gaat om een cursus Spaans of een opleiding tot accountmanager bij NHA vind je het allemaal. En je kunt nu met korting aan je cursus beginnen dankzij de kortingscode.

  2. Eerst mag je op zoek naar de cursus die jou het meeste aanspreekt. Bovenaan de homepage kun je kiezen uit verschillende categorieën: Beroepsopleidingen, eigen zaak starten, taalcursussen, secundair onderwijs en hobbycursussen. Kies een categorie en zoek naar de cursus die jij wil volgen. 

  1. Nu is het tijd om je te registreren. Dit kan als je jouw cursus aanklikt en dan in het scherm op de rode knop ‘inschrijven’ klikt. Je komt in een nieuw scherm terecht.

  2. In het nieuw scherm kun je je niveau aangeven, je welkomstcadeau kiezen en je studieopties aangeven. Aan de rechterkant zie je een overzicht van de kosten. Klik nu op ‘verder’ en vul in het nieuwe scherm al je contactgegevens in en klik op ‘verder’.

  3. Je bent aangekomen bij het invullen van de betaalgegevens. Op deze pagina kun je jouw kortingscode invoeren. Deze vind je als derde onder de betaaltermijnen. Vul al je gegevens in en klik op ‘inzending versturen’. Je kunt nu studeren met korting!

 

NHA_hoe_gebruik_je_een_kortingscode (1).png 

15 dagen gratis op proef

Het kan lastig zijn om van te voren te bepalen of een cursus iets voor je is. Daarom biedt NHA voor alle opleidingen en cursussen een gratis proefperiode van 15 dagen. Je ontvangt gewoon het lespakket en krijgt toegang tot de online lesomgeving om makkelijk te kunnen beslissen.

Hoog slagingspercentage

Ieder jaar volgen duizenden mensen een opleiding bij NHA. Dankzij de onderwijsmethode die gehanteerd wordt, wordt er een hoog slagingspercentage gerealiseerd. Met een percentage van tussen de 80 en 90 procent is er een grote kans dat ook jij slaagt. Het is makkelijker dan je van te voren misschien zou denken!

Flexibiliteit

Met een studie van NHA krijg je een cursus of opleiding met een hoge mate van flexibiliteit. Beslis zelf wanneer je studeert en waar je dit doet. Pak het aan zoals het je zelf goed uitkomt. Daarbij kun je beginnen wanneer je maar wilt, er zijn geen vaste startdata.

Digitale leeromgeving

Bij NHA beschik je over Plaza, je eigen digitale leeromgeving. Hier heb je contact met je studieadviseur, persoonlijke docenten én je studiegenoten. Ook kun je er de resultaten bekijken van je huiswerk en de examens die je hebt afgelegd en heb je toegang tot downloads en een mediatheek.

Korting met KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid waarmee ondernemingen worden gestimuleerd te investeren in hun eigen personeel. Ben je zelfstandig of betaalt je werkgever de opleiding die je neemt bij NHA dan betaalt de Vlaamse overheid tot wel 30% mee aan je opleiding.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% NHA kortingscode: Tot 40% korting op cursussen en opleidingen voor Moederdag! Korting al afgetrokken
40% NHA kortingscode: Tot 40% korting Korting al afgetrokken
80% NHA kortingscode: wintersolden: 20-80% korting op alles Korting al afgetrokken
€30 NHA kortingscode: ontvang een gratis cadeau en bespaar €30 tijdens Black Friday BLACKFRIDAY2023
80% NHA kortingscode: Cyber Monday Sale - Tot 80% korting, mis 't niet Korting al afgetrokken

Veelgestelde vragen

Alle kortingen en promoties kan je vinden op de website of ze worden ook verzameld op Solden.be.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €25. Dit dekt de verzendingskosten van de cursus, de administratiekosten en het online platform.
NHA is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 17.00u.
Je kunt de klantendienst bereiken op het nummer +32 (0) 3 257 51 91 of je kunt het contactformulier invullen op de website. Ook is het mogelijk een bericht te plaatsen op de facebook pagina van NHA.
Briefwisseling kan verstuurd worden naar NHA, Postadres 44407, 2800 Mechelen.
Je ontvangt een overschrijving zo'n 20 dagen nadat je je studiepakket ontvangen hebt. De overschrijving ontvang je dus pas na je proefperiode.
Na afloop van je cursus en op voorwaarde dat je alle opdrachten hebt doorgestuurd naar de docent en minimum 5,5 behaalt, ontvang je een getuigschrift. De kosten hiervoor bedragen €29.
Jeriah

Hallo! Jeriah hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.0 ster / 125 stemmen

Bij NHA vind je snel de opleiding die bij je past en kun je studeren op een manier die jou het beste uitkomt. Aan de keukentafel, in een koffietentje, in de zetel, in de achtertuin en zelfs in bed! Bij NHA bepaal je zelf waar je studeert en hoe snel je studeert. Want leren, doe je het beste op je eigen tempo.

Groot in thuisstudie

NHA is een van de grootste aanbieders van thuisstudies. Het aanbod van opleidingen en cursussen is dan ook ontzettend groot. Er zijn er meer dan 350 waar je uit kunt kiezen en het aanbod is erg gevarieerd. Zo zit er altijd wel een cursus bij die goed bij je past. Van beroepsopleidingen, tot opleidingen die te maken hebben met het starten van een eigen zaak of het leren van een nieuwe taal. Maar ook voor een leuke hobbycursus kun je er terecht.

Voordelen van NHA

Waarom zou je NHA kiezen om je studie of cursus te volgen? Als we alle voordelen van NHA op een rij zetten, wordt dat snel duidelijk. Je kunt er flexibel studeren op je eigen tempo, je krijgt een gratis digitale proefles en het slagingspercentage is erg hoog. Studeren doe je via een digitale leeromgeving en je mag drie jaar lang je huiswerk inleveren. Je wordt begeleid door professionele docenten en je staat er dus nooit alleen voor. De NHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid en je kunt als bedrijf gebruik maken van Kmo-subsidie. Ben je al overtuigd?

Altijd 15 dagen op proef

Soms weet je niet zeker of de opleiding die je hebt uitgezocht echt wat voor jou is. En dat is helemaal niet gek. Als je ergens tijd en geld aan besteedt, wil je natuurlijk wel dat het dat waard is. Daarom kun je bij NHA de eerste 15 dagen van je cursus op proef krijgen. Op die manier kun je goed bepalen of de cursus die je hebt uitgezocht goed bij je past.

Kwaliteitskeurmerken

NHA is geregistreerd is als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Niet zo gek natuurlijk als je al 83 jaar ervaring hebt. De cursussen en opleidingen zijn van zeer hoge kwaliteit en de diploma's die je ermee kunt verdienen, zijn zeer waardevol. De onderwijsmethode van NHA is zeer succesvol. Het slagingspercentage ligt tussen de 80% en 90%. Elk jaar kiezen 10.000den mensen voor een cursus van NHA.

Niet geslaagd? Dan krijg je je lesgeld terug

Lukt het je nu echt niet om te slagen, dan krijg je je geld terug. Met zo'n hoog slagingspercentage als de NHA heeft, kan de organisatie dat risico nemen. De eerste keer dat je zakt voor je examen word je gratis bijgestaan om je examen alsnog te kunnen halen. Als je al je huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en je twee keer aantoonbaar je examen hebt gedaan zonder te slagen, dan ontvang je je betaalde lesgeld voor die studie helemaal terug.

Bij NHA kun je zorgeloos studeren in je eigen tijd. Omdat het gaat om een thuisstudie is dat makkelijk te combineren met je werk en je gezin. Je kunt studeren om een diploma te halen zodat je een mooie carrière tegemoet gaat in jouw favoriete vakgebied, maar je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe taal te leren. En wat dacht je van het aanleren van een nieuwe hobby? Het kan allemaal bij NHA.

Meer webshops