Storytel Kortingscodes België

storytel.com/be/nl

Korting bij Storytel online & solden - juni 2023

Exclusieve Storytel abonnement aanbieding: luister nu 30 dagen Gratis

Toon aanbieding

Maak nu een Gratis Storytel account aan

Toon aanbieding

Luister nu 14 dagen volledig Gratis bij Storytel

Toon aanbieding

Luister naar ongelimiteerd veel Storytel boeken voor slechts €12,99 per maand

Toon aanbieding

Koop een Storytel giftcard voor €12,99

Toon aanbieding

Veelgestelde vragen

5 kortingen worden momenteel aangeboden op solden.be waarvan je nu gebruik kunt maken.
Let bij het inwisselen van een kortingscode altijd op het geldigheidsgebied en voorkom typefouten, anders wordt de korting niet verrekend.
Een abonnement is altijd opzegbaar. Maak eerst een account aan om een abonnement te starten. Wens je je abonnement op te zeggen dan kan dit heel eenvoudig onder je account settings.
Download de app in de Google Playstore voor Android of in de App Store voor IOS.
Ja je kan een giftcard kopen. Maak hiervoor eerst een account aan en kies dan het bedrag dat je wil kopen. De bedragen zijn €12,99 (1 maand), €38,97 (3 maanden), €77,94 (6 maanden) of €155,88 (1 jaar)
Herbert

Herbert

Editor

4.7 ster / 39 stemmen

Storytel

In de online winkel vindt u e-books voor al uw mobiele apparaten. In de webshop kun je e-books lezen en luisterboeken beluisteren op je mobiele device, zoals een smartphone of tablet. De online winkel heeft een divers en breed aanbod van verschillende e-books, dus er is voor ieder wat wils. U kunt ook boeken in het Engels en Nederlands lezen.

Je kunt Storytel eBooks ook offline downloaden, zodat je boeken kunt lezen, zelfs als er geen online verbinding beschikbaar is op je mobiele apparaat. Dus breng je boeken naar je vliegtuig, bus en de rest van de wereld op je mobiele telefoon!

Lezen en selecteren

Om u op de dienst te abonneren, moet u zich als gebruiker registreren. Het e-book wordt gelezen in de service-app, dus om de boeken te lezen moet je de app downloaden op je telefoon of tablet. Net als een e-book wordt een audioboek beluisterd via de app. Dus open gewoon de app, selecteer het boek dat je wilt en begin met lezen of luisteren naar het audioboek!

De e-bibliotheek van de dienst is uitgebreid en u vindt een gevarieerde selectie boeken in de bibliotheek, zowel nieuwe boeken als klassiekers. Biografieën, detectiveverhalen, actualiteiten en vele andere boeken lees je met een paar muisklikken. Een van de beste aspecten van de service is de veelzijdigheid van de service, zowel in de selectie van boeken als in de leesmogelijkheden. De service omvat voordrachten op een van de decks voor de feestdagen, offline in het vliegtuig, sprookjes voor kinderen en luisterboeken, zodat je bijvoorbeeld tijdens het autorijden kunt voorlezen! Met de service kun je altijd en overal genieten van het verhaal van je favoriete boek.

De service bespaart u ook tijd, omdat u niet regelmatig naar de winkel hoeft om boeken te kopen of de bibliotheek te bezoeken. Dus pak boeken online voor je mobiele apparaat en lees meer, sneller en gemakkelijker, waar ter wereld je ook bent!

Kortingscode en andere geweldige aanbiedingen

Boeken zijn duur, maar met een vast maandelijks bedrag voor de service kun je onbeperkt boeken lezen, dus de service bespaart je ook geld. Als je echter nog meer wilt besparen, ga dan naar de Solden-pagina's, want je kunt een geweldige kortingscode op onze site vinden om op je bestelling te besparen! Op de website van Solden vind je altijd de actuele kortingscodes, dus mocht je een kortingscode opmerken, activeer deze dan snel zodat de kortingscode niet op is voordat je je bestelling plaatst! Aanbiedingen en kortingen zijn gemakkelijk te gebruiken, dus geld besparen was nog nooit zo eenvoudig!

Storytel-review

Als u op zoek bent naar ervaringen van andere gebruikers, sla deze sectie dan niet over. De dienst is al populair en veel consumenten hebben al ervaring opgedaan. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de service zijn de favorieten van veel klanten. Boeken zijn gemakkelijk te lezen en het gebruik van de service maakt het lezen gemakkelijker, omdat u geen zware boeken hoeft te sjouwen. Als boeken altijd met je meegaan dankzij je mobiele apparaat, nemen boeken thuis ook geen ruimte in beslag, dus de service heeft veel positieve dingen! Dus probeer deze service ook eens, en je zult ontdekken waarom zoveel mensen het leuk vinden!

Storytel klantenservice en bestelling betaling

Als je vragen hebt over de service van Storytel, het gebruik van de service of boeken, kun je altijd per e-mail contact opnemen met de klantenservice van de service. Ook vindt u op de website veel aanvullende informatie en antwoorden op uw vragen, zodat u ook eerst de informatie op de website kunt checken voordat u contact opneemt met de klantenservice.

De bestelling wordt altijd op de startdatum van de nieuwe abonnementsperiode van je bankkaart afgeschreven en de prijs van de dienst is € 16,99 per maand. Als je besluit je uit te schrijven, kun je de dienst gebruiken tot het einde van de abonnementsperiode. U kunt uw bestelling ook altijd opnieuw starten, in dat geval hoeft u alleen maar in te loggen op uw account en uw bestelling opnieuw te starten. Al je informatie wordt opgeslagen, dus het herstarten van je bestelling is heel eenvoudig!

Dus als je een nieuwe lezing of de beste boeken moet vinden, of gewoon een nieuwe leesservice wilt proberen, denk dan aan deze service!

Meer webshops