Tirendo kortingscode en kortingen

Korting bij Tirendo België in oktober 2019

Meer dan 450 aangesloten montagepunten bij Tirendo

Toon aanbieding

14 dagen gratis retour bij Tirendo

Toon aanbieding

Gratis verzending van winterbanden bij Tirendo

Toon aanbieding

Gratis verzending

Tirendo hanteert altijd gratis verzending! Voor nog meer voordelen vergeet niet de website van Solden met regelmaat te checken, zodoende weet je zeker dat je geen promoties misloopt en je nieuwe set banden voor een zo goedkoop mogelijke prijs kan aanschaffen.

Montagepartners

Tirendo snap als geen ander dat je geen zin of het materiaal hebt om een nieuw setje banden op je auto te zetten. Daarom werkt het samen met meer dan 5000 montagepartners. Zo ben je er zeker van dat er iemand in de buurt van jou is die je kan helpen met het monteren van je banden. Kijk eenvoudig bij het afrekenen van je banden of er een partner bij jou in de buurt zit en laat je banden daar bezorgen. Een prijsindicatie staat aangegeven, maar om zeker te zijn wat de kosten bedragen neem dan contact op met de montagepartner aangezien prijzen kunnen fluctueren.

Beste Tirendo kortingscodes en promoties

Tirendo kortingen Korting Geldig tot
Meer dan 450 aangesloten montagepunten bij Tirendo Handig 01/12/2019
14 dagen gratis retour bij Tirendo Gratis 01/12/2019
Gratis verzending van winterbanden bij Tirendo Gratis 01/12/2019
5% korting op alle Maxxis banden en wielen bij Tirendo -5% verlopen
5% Korting op alle Dunlop banden & wielen bij Tirendo -5% verlopen

5% korting op alle Maxxis banden en wielen bij Tirendo

Lees meer

Is jouw auto toe aan een nieuw setje banden? Neem dan een kijkje in de webshop bij Tirendo. Daar profiteer je momenteel namelijk van 5% korting op alle Maxxis banden en complete wielen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw nieuwe banden.

Sluiten

Toon aanbieding

5% Korting op alle Dunlop banden & wielen bij Tirendo

Lees meer

Heb jij jouw winterbanden nog steeds niet verwisseld? Of zijn jouw zomerbanden aan vervanging toe? Neem dan een kijkje bij Tirendo want daar geniet je tijdelijk van 5% korting op alle Dunlop banden en complete wielen met Dunlop banden.

Sluiten

Toon aanbieding

5% kortingscode op Nokian banden bij Tirendo

Lees meer

Bij Tirendo kun je terecht voor alles voor je auto. Van autobanden tot velgen en andere automaterialen, Tirendo heeft het. Met deze kortingscode krijg je wel 5% korting op banden van Nokian en complete wielen met Nokian banden.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% kortingscode op zomerbanden en complete wielen bij Tirendo

Lees meer

De lente is weer aangebroken dus het wordt hoog tijd om je zomerbanden weer tevoorschijn te halen. Bij Tirendo krijg je met deze kortingscode wel 5% korting op zomerbanden en complete wielen met zomerbanden. Pak snel je voordeel!

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

5% Korting op Goodride banden bij Tirendo

Lees meer

Bij Tirendo kun je alles vinden voor je auto. Heb je nieuwe banden of wielen nodig? Bij Tirendo krijg je met deze kortingscode maar liefst 5% korting op Goodride banden en complete wielen. Haast je snel naar de webshop van Tirendo.

Sluiten

Klik hier voor de kortingscode

Meer webshops