Toverland tickets - promoties en kortingen

Korting bij Toverland België in september 2020

Toverland bezoeken met extra goedkope tickets vanaf €18,-

Toon aanbieding

Toverland online tickets voor €21,- voor volwassenen met extra korting

Toon aanbieding

Gratis entree voor jarigen bij Toverland

Toon aanbieding

Tickets Toverland: boek je ticket online voor slechts €21

Toon aanbieding
Extra voordeel voor abonnementhouders

Elke dag naar Toverland? Het kan als je een jaarabonnement neemt. Maar ook als je niet elke dag het park bezoekt is een abonnement interessant. Je krijgt namelijk gratis toegang tot evenementen zoals Midzomeravonden en Halloween en 5% korting op horeca en merchandise in het park. Je kunt voordelig parkeren en ontvangt ook nog eens korting op andere parken en dierentuinen.

Bestel online je tickets met korting

Als je je toegangsbewijzen voor toverland via hun website bestelt ben je een stuk goedkoper uit. Per ticket krijg je namelijk een fikse korting als je deze online bestelt. Bovendien hoef je als je bij Toverland bent aangekomen niet meer in de rij te staan bij de kassa en kan je dag vol avontuur direct beginnen.

Gratis entree voor de kleintjes, jarigen en voor rolstoelgebruikers

Ben je kleiner dan 90 cm of zit je in een rolstoel? Dan is de toegang voor Toverland voor jou helemaal gratis. Let wel op, kinderen worden gemeten met hun schoenen aan. Ook als je jarig bent mag je helemaal voor niks het park in. Is dat even mooi meegenomen!

Shows gratis toegankelijk

Zin een een vrolijke show tussen alle attracties ritjes door? De vrolijke shows in toverland maken je dag in het pretpark helemaal compleet. De vermakelijk showes zijn elke dag te gratis te bezoeken. Dans samen met Toos en Morrel of geniet van een magische watershow! Zoiets heb je vast nog nooit gezien! Op de website van Toverland kun je precies zien welke shows je wanneer kunt bezoeken.

Beste Toverland kortingscodes en promoties

Toverland kortingen Korting Geldig tot
Toverland bezoeken met extra goedkope tickets vanaf €18,- €18,- 01/11/2020
Toverland online tickets voor €21,- voor volwassenen met extra korting €21,- 01/11/2020
Gratis entree voor jarigen bij Toverland Gratis 01/11/2020
Tickets Toverland: boek je ticket online voor slechts €21 €21 01/11/2020
Dagtickets vanaf €18 in augustus bij Toverland €18 verlopen

Dagtickets vanaf €18 in augustus bij Toverland

Boek simpelweg je ticket via de link en krijg dikke kortingen! In augustus kun jij je ticket al krijgen voor maar €18.

Sluiten

Toon aanbieding

Opa's en Oma's Gratis bij Toverland

Ben je oo ktoe aan een weekendje weg? Of juist gewoon een leuke middag? Dan zit je vandaag in Toverland aan het juiste adres, want de entree kaarten voor opa's en oma's zijn gratis. Is het binnenkort date night? Of tijd dat je ouders even op de kinderen letten, laat ze ze dan een middagje naar Toverland brengen.

Sluiten

Toon aanbieding

30% korting op jouw tickets naar Toverland

Wil jij binnenkort het magische Toverland bezoeken? Dan hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Je kunt jouw entreetickets nu met maar liefst 30% korting online kopen. Solden wenst jou alvast veel plezier!

Sluiten

Toon aanbieding

Dagkaart: 30% korting bij Toverland

Heb je al een dagje gepland met de kinderen? Wat dacht je van een dag naar Toverland? Dan moet je snel naar de website van Toverland gaan, want je profiteert momenteel op 30% korting op de entreetickets van kinderen en volwassenen. Wees er dus snel bij en veras je kinderen!

Sluiten

Toon aanbieding

2% korting op een dagkaart voor kinderen voor Toverland

Een dagje naar Toverland betekent een dag vol plezier. Geniet van de leuke attracties en interactieve tovershow. Wanneer je nu je tickets online koopt, krijg je 2% korting op de tickets voor jouw kinderen. Plan snel jouw dagtrip!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops