Europ Assistance kortingscodes België

europ-assistance.com

Bij Europ Assistance vind je de beste verzekeringen en bijstand voor reizen, auto's en woningen. Ze staan altijd voor je klaar, waar je ook bent.

Korting bij Europ Assistance online & solden - maart 2024

Annulatieverzekering vanaf € 15 bij Europ Assistance

Toon aanbieding

Veilig de weg op met Europ Assistance pechverhelping vanaf € 40

Toon aanbieding

Jouw reisverzekering vanaf € 6 bij Europ Assistance

Toon aanbieding

Europ Assistance: fietsbijstand voor maar €40 per jaar

Toon aanbieding

Sluit een tijdelijke annulatieverzekering af vanaf €15 bij Europ Assistance

Toon aanbieding

Klantenservice

Europe Assistance begeleidt u overal, waar u ook bent. Duizenden partners staan ​​klaar om te reageren op uw verzoeken over de hele wereld, 24 uur per dag. Zodra u een verzekering bij Europ Assistance afsluit, bent u de dag na uw betaling verzekerd. Ga met een gerust hart op vakantie!

Advies

Op de blog van Europ Assistance vindt u tal van artikelen om u op uw reis te begeleiden. Reisinspiraties of goed advies over een opstalverzekering. De adviesartikelen zijn uitgebreid en geven u alle informatie die u nodig heeft om uw voertuig bijvoorbeeld voor de winter voor te bereiden.

Aanbiedingen

Europ Assistance biedt u dekking en zekerheid voor al uw reizen. Ga in alle veiligheid op vakantie met een reisverzekering vanaf € 6. Er is ook een reisannuleringsverzekering beschikbaar die u voorziet van terugbetaling van uw kosten in geval van annulering van de vlucht of anderszins. Een autoverzekering vanaf € 115 biedt dekking voor onderweg.

Black Friday

Profiteer eind november van Black Friday door de website van Europ Assistance te bezoeken en als eerste op de hoogte te zijn van Black Friday-kortingen voor woningverzekeringen, reisverzekeringen en autoverzekeringen.

Deze kortingscodes en acties heb je gemist

40% Europ Assistance kortingscode: Valentijnsdag: 20 tot 40% korting op speciale cadeaus Korting al afgetrokken
80% Europ Assistance kortingscode: Tot 80% korting op 'wintersolden Korting al afgetrokken
80% Europ Assistance kortingscode: Tot 80% korting op Europ Assistance Cyber Monday-deals Korting al afgetrokken
Deal Europ Assistance actie: geniet tijdens Singles day van extra voordelige prijzen KORTING AL VERREKEND 2024
Deal Europ Assistance actie: geniet van extra voordelige prijzen tijdens Singles day KORTING AL VERREKEND 2024

Veelgestelde vragen

Er zijn nu 5 kortingen online.
Je vindt kortingen op de website, via de nieuwsbrief. Of neem een kijkje op solden.be waar alle kortingen te vinden zijn.
Hier op de website beschrijven we voor u hoe lang de kortingscode verzilverd kan worden en onder welke voorwaarden.
Je kan bellen naar het nummer: +32(0)2 533 75 75 of vul online het contactformulier in.
Je kan betalen met: bancontact, maestro, visa en mastercard.
Herbert

Herbert

Editor

4.5 ster / 55 stemmen

Europ Assistance Belgium

Europ Assistance Belgium (ook wel Europ Assistance België genoemd) is een hele grote naam op het gebied van bijstandsverzekeringen en maakt onderdeel uit van de Europ Assistance groep, een bedrijf dat over de hele wereld is te vinden. In België is het de marktleider in reisverzekeringen, en dat komt ten dele omdat het zo'n internationale achtergrond heeft. Want zo kan het bedrijf jou makkelijk hulp bieden als je waar dan ook op reis bent.

Acties

Europ Assistance biedt wel vaker acties aan voor nieuwe klanten. Zo kreeg je een tijdje geleden als nieuwe klant de reisbijstandsverzekering gratis voor 1 maand. Als er nieuwe interessante acties of aanbiedingen zijn van Europ Assistance Belgium, dan kan je dat natuurlijk meteen op deze pagina zien.

Categorieën

Europ Assistance Belgium biedt verschillende bijstandsverzekeringen die zijn ondergebracht in 3 categorieën. Ten eerste heb je de verzekering waar het bedrijf echt bekend voor staat, de reisverzekering. Daarnaast is er bijstand mogelijk in de categorie 'mobiliteit', en de categorie 'dagelijks leven'.

Reizen

Als je op reis gaat is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Want wat als je opeens ziek wordt, of wanneer je vlucht wordt geannuleerd? Bij Europ Assistance kun je kiezen voor een normale reisbijstandsverzekering, een annuleringsverzekering, of een combinatie van die twee. Met de reisbijstandsverzekering word je gedekt als je medische kosten in het buitenland maakt, of wanneer jij of iemand van jouw familie moet worden teruggevlogen om medische redenen. En de annuleringsverzekering spreekt natuurlijk voor zich. Dus als je zeker wilt zijn van de beste bescherming op reis, dan kies je voor reisbijstand met annuleringsverzekering.

Ook kun je als student in het buitenland een verzekering regelen bij Europ Assistance. Bijvoorbeeld als je als Erasmus student of met een uitwisseling een tijdje in het buitenland verblijft. Met bijstand voor studenten in het buitenland kun je er zeker van zijn dat er goed voor je wordt gezorgd als je plotseling ziek wordt.

Mobiliteit

Voor de mobiliteitsverzekeringen die Europ Assistance aanbiedt gaat het in feite om pechbijstand. Of je nou met panne komt te zitten terwijl je naar je werk rijdt, of juist wanneer je op vakantie bent in Frankrijk of Duitsland, je kan altijd bij Europ Assistance terecht. Het is dan ook slim om een pechbijstandsverzekering af te sluiten, zodat je altijd kosteloos wordt geholpen als je met pech komt te zitten. Je kunt hierbij kiezen voor gewone pechbijstand in België, pechbijstand in België met vervangauto, of juist pechbijstand in België en buurlanden, zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Dagelijks Leven

Als laatste kun je bij Europ Assistance zijn voor bijstand bij het dagelijks leven. Onder deze categorie vallen twee soorten verzekeringen. Aan de ene kant kan je kiezen voor woningbijstand, dan ben je verzekerd van de kosten die opspelen bij dringende problemen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende verwarmingsketel, of verwaaide dakpannen. Heel vervelend als dit gebeurt, en soms ook erg duur! Je kan je bij Europ Assistance voor dit soort zaken laten verzekeren voor een bedrag tot € 400. Aan de andere kant kan je ook kiezen voor bijstand in de thuiszorg. Op deze manier kan je jezelf of een naaste verzekeren van extra huishoudelijke of administratieve hulp bij ziekte. Dat is handig bijvoorbeeld als je extra medicijnen nodig hebt, maar ook als je een kapper moet laten komen wanneer je niet goed ter been bent.

Specialiteiten

Europ Assistance Belgium is goed in wat ze doen, en dat komt onder andere doordat ze overal ter wereld beschikbaar zijn. Dus waar je ook naartoe reist, je kunt altijd zonder risico vertrekken. Daarnaast is het heel handig dat je je binnen 24 uur kunt beschermen. Dat betekent dat zodra je een bestelling doet voor een bijstandsverzekering via internet, je 24 uur later bent verzekerd. Ook staat Europ Assistance bekend om hun persoonlijke benadering en gepersonaliseerde oplossingen. Je kan hen altijd bellen als je niet goed weet welke verzekering het beste bij je past, of natuurlijk wanneer je al verzekerd bent en er op reis iets onverwachts gebeurt.