Parking Charleroi promotiecode en kortingen

Korting bij Parking Charleroi België in november 2019 & Black Friday

Vanaf € 6 per dag parkeren bij Parking Charleroi in november

Toon aanbieding

€ 32 korting op de parkeerservice bij Parking Charleroi

Toon aanbieding

Gratis shuttlebus bij de parkeerservice van Parking Charleroi

Toon aanbieding

Parking Charleroi is 24/7 open en bereikbaar

Toon aanbieding

Service 24/7 beschikbaar

Bij luchthaven Charleroi kan het nog wel eens druk zijn. Zorg er daarom voor dat je verzekerd bent van jouw parkeerplaats door deze op voorhand te boeken. Zo ga je met een gerust hart richting luchthaven Charleroi en hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Daarnaast maakt het niet uit of je in de ochtend, middag, avond of nacht komt, want de parkeerservice is 24/7 beschikbaar. De shuttle bus rijdt ook 's nachts van en naar de luchthaven om jou naar je auto toe te brengen.

Promoties

Op de website van Solden vind je alle acties en kortingen van Quick Parking Charleroi op één pagina. Wanneer jij voordelig gebruik wil maken van de parkeerservice van Quick Parking Charleroi, is het handig om deze pagina regelmatig te bezoeken. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor het parkeren van jouw auto.

Geen reserveringskosten

Bij Quick Parking Charleroi willen ze jou niet aan het twijfelen maken door middel van onnodige reserveringskosten. Zo kun jij op ieder moment een reservering inplannen en annuleren zonder hier iets voor te hoeven betalen.

Gratis annuleren

Wanneer je planning onverwachts verandert en je hierdoor jouw geplande boeking wil annuleren, is dat bij Quick Parking Charleroi geen probleem. Je kunt hier namelijk tot 20 minuten voor geplande aankomsttijd gratis annuleren. Quick Parking Charleroi vind het namelijk onnodig om jou te laten betalen voor onverwachte wijzigingen in je reisschema.

Black Friday

Black Friday is hét moment om in jouw favoriete webshops voordelig te winkelen. Dit jaar valt deze mooie dag op 29 november. Ieder jaar weer vallen de hoogste kortingen uit de lucht. Houd deze pagina goed in de gaten en mis geen promoties en kortingen bij Parking Charleroi.

Beste Parking Charleroi kortingscodes en promoties

Parking Charleroi kortingen Korting Geldig tot
Vanaf € 6 per dag parkeren bij Parking Charleroi in november € 6 01/12/2019
€ 32 korting op de parkeerservice bij Parking Charleroi -€ 32 01/12/2019
Gratis shuttlebus bij de parkeerservice van Parking Charleroi Gratis 01/12/2019
Parking Charleroi is 24/7 open en bereikbaar 24/7 01/12/2019

Hoe gebruik ik een Parking-Charleroi kortingscode?

1. Met het vliegtuig vanaf Charleroi? Dan is het fijn als je je auto veilig kunt parkeren. Nog fijner is het als dat allemaal niet teveel kost. Bij Parking-Charleroi kun je nu je parkeerplaats reserveren met korting, dankzij de kortingscode. Kun je weer een cocktail extra bestellen op je vakantieadres.

2. Volg op de website de stappen om je parkeerplek te reserveren. Vul je reisdata in en de gegevens van je auto bij stap 1 en 2. Ga door naar stap 3.

 

Parking-Charleroi.jpg

 

3. Bij stap 3 vul je jouw persoonlijke gegevens in en kom je het vakje voor je kortingscode tegen. Vul hier je code in en klik op ga verder. Je korting wordt automatisch verwerkt.

Meer webshops