Vanden Borre kortingscode en solden kortingen

Korting bij Vanden Borre België in januari 2020

Tot 20% korting op multimediaproducten bij Vanden Borre

Toon aanbieding

Altijd de laagste prijs bij Vanden Borre

Toon aanbieding

Gratis levering bij Vanden Borre

Toon aanbieding

Gratis verzending

Verzending aan huis op een gelijkvloers adres in België naar keuze is gratis.

Beste prijsgarantie

Van den Borre garandeert je de laagste prijs. Hiervoor houden ze de prijzen in andere winkels scherp in de gaten. In de winkel worden dagelijks nieuwe prijsetiketten gedrukt. Als een andere winkel een grote kortingsactie organiseert dan verlaagt Van den Borre de prijzen ook. Zie je ergens toch een goedkopere prijs voor een artikel, dan krijg je van Van den Borre het verschil terug.

Klantgerichte website

Een nieuwe tv uitzoeken is best een lastige klus. Des te vervelender is het als je dit moet doen op een onoverzichtelijke en ingewikkelde website. Gelukkig is de website van Van den Borre enorm klantgericht. Een gespecialiseerd webteam zorgt continu voor het up-to-date houden van de website die bovendien ook nog is aangepast aan de nieuwe behoeften van de gebruikers.

Makkelijk betalen

Van den Borre laat de klanten betalen zoals ze dat zelfs het liefste willen doen. Er zijn daarom verschillende betaalmogelijkheden die je kunt gebruiken bij het afrekenen van je artikelen. Je kunt ook een financiering aanvragen. Met een financiering kun je je aankoop terugbetalen door middel van maandelijkse aflossingen. Handig als je net even wat krapper bij kas zit.

Beste Vanden Borre kortingscodes en promoties

Vanden Borre kortingen Korting Geldig tot
Tot 20% korting op multimediaproducten bij Vanden Borre -20% 01/03/2020
Altijd de laagste prijs bij Vanden Borre Laagste prijs 01/03/2020
Gratis levering bij Vanden Borre Gratis 01/03/2020
Tot 20% korting op fornuis bij Vanden Borre -20% verlopen
Tot 20% korting op vaatwassers bij Vanden Borre -20% verlopen

Tot 20% korting op fornuis bij Vanden Borre

Lees meer

Ben je toe aan een nieuw fornuis? Je kookt er wel elke dag mee, dus is het belangerijk om een goeie in huis te halen. Je profiteert nu op kortingen tot wel 20% op een fornuis in de webshop Vanden Borre.

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 20% korting op vaatwassers bij Vanden Borre

Lees meer

Ben je nog op zoek naar een vaatwasser? Soms is het gewoon heel fijn om niet de afwas zelf te doen en gewoon lekker kan relaxen op de bank. Je profiteert nu ook op kortingen tot wel 20% op geselecteerde vaatwasser in de webshop Vanden Borre, dus wees er snel bij en voorkom langdurig afwas.

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 20% korting op Koelkasten bij Vanden Borre

Lees meer

Ben je net verhuist? Of zoek je naar een nieuwe koelkast? Dan ben je in de webshop Vanden Borre op het juiste adres, want je profiteert nu op kortingen tot wel 20% op geselecteerde koelkasten met vriezer.

Sluiten

Toon aanbieding

Black Friday: Tot 20% korting op televisies bij Vanden Borre

Lees meer

Ben je nog zoek op een TV? Black Friday is vandaag officieel van start gegaan bij Vanden Borre, dus wees er snel bij en vis niet achter het net. Je profiteert nu op kortingen tot wel 20% op alle televisies in hun webshop. Denk bijvoorbeeld aan de merken zoals Panasonic, Samsung, Philips, LG en nog vele anderen. Genoeg reden om even een kijkje te nemen in de webshop en je slag te slaan, het is tenslotte maar een keer per jaar Black Friday!

Sluiten

Toon aanbieding

Tot 25% korting op je droogkast bij Vanden Borre

Lees meer

Ben je op zoek naar een Droogkast? Dan ben je vaandag op het juiste adres, want in de webshop bij Vanden Borre vieren ze vandaag al Black Friday. Dat betekent dat je nu profiteert op kortingen tot wel 25% op alle droogkasten. Denk bijvoorbeeld aan de merken zoals Miele, Siemens, AEG, Candy en nog veel meer. Wees er dus snel bij en sla je slag tijdens de Black Week!

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops