Over ons

Kom meer te weten over Solden.be!

Introductie

Tijdens een middag shoppen tijdens de solden in Antwerpen, had de oprichter van Solden.be een idee. Wat als ... er altijd solden zouden zijn? En kijk: Solden.be was geboren. Waarom nog wachten tot januari of juli als je nu ook al super voordelig kunt shoppen?

 

Deal Community Solden.be

Saleduck is een multiculturele start-up met het doel online consumenten wereldwijd te helpen om online geld te besparen. Ons bedrijf is in 2010 door internetondernemer Domingo Karsten opgezet. De eerste site onder de naam van Saleduck, oftewel Solden, is in 2012 gelanceerd. De website Solden.be werd op de Belgische markt gelanceerd en groeide in korte tijd uit tot groot succes. Gedreven door dit succes en onze ambities zijn wij onze internationale activiteiten gestart. Inmiddels is Saleduck wereldwijd op vijftien markten actief. Onze kernwaarden zijn als volgt: ambitious, dedicated and fun! Ons dagelijkse doel is online shoppers te helpen om de beste deals en aanbiedingen te vinden, dit doel nemen wij zeer serieus. Om dit ambitieuze doel te bereiken, vertrouwen wij op ons jonge en dynamische team. Het team van Saleduck en de goed relaties met onze partners en bezoekers zijn onze keys to success!

 

Wat is een Deal Community?

De Deal Community van Solden.be is een platform waar je als online shopper alles kunt vinden: van productoriëntatie tot het vinden van een geschikt product en kortingscode. Vervolgens word je doorverwezen naar een webshop waar je je online aankoop kunt voltooien. Elk lid van de community kan stemmen op deals die online staan en zo kun je als gebruiker snel de best beoordeelde deals terugvinden op Solden.be. Heb je het gevoel dat er een deal ontbreekt, dan heb je de mogelijkheid om zelf een werkende kortingscode te delen op het platform. De mogelijkheid voor geregistreerde leden om in discussie te gaan met anderen over specifieke acties en kortingscodes, zorgt ervoor dat je uiteindelijk zoveel mogelijk voordeel kunt halen uit de community. Product reviews kunnen dienen als leidraad bij de zoektocht naar een geschikt product.

 

Ons team

Saleduck heeft een kantoor dat in 2020 verhuisd is van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Dagelijks doen 30 Duckies met 15 verschillende nationaliteiten er alles aan om de beste deals voor online shoppers in Europa en Azië te vinden. Sjoerd Copier is CEO sinds 1 mei 2020.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Check dan even onze carrièremogelijkheden of stuur ons een creatieve open sollicitatie.

 

Verantwoordelijkheid

Aangezien onze kernwaarden als bedrijf zich uiten in het helpen van anderen, zijn wij ook zeer actief in charity en sponsoring. Saleduck ondersteunt een groot aantal lokale en internationale organisaties zoals hulporganisaties, gemeenschappen en sportclubs. Om hen te helpen en bewustzijn te creëren organiseren wij competities, delen prijzen uit en hebben onder andere een jaarlijkse studiebeurs die wij ter beschikking stellen. Hiermee willen wij laten zien dat wij meer dan alleen een website zijn. Ons doel is dan ook anderen aan te moedigen zich voor elkaar in te zetten.

Email ons!

Wil je bij ons werken? Met ons werken? Wil je iets vragen of ons iets vertellen?

Stuur een mail naar : benl@saleduck.com