Bumba Show tickets - promoties België

studio100.com

Op de website van Studio 100 vind je informatie over de bekende kinderentertainmentbedrijf. Ontdek hun populaire tv-shows, films, theaterproducties en merchandise.

Korting bij Bumba Show online & solden - juli 2024

Bumba Show tickets - promoties: Tot 80% korting op merchandise - Mis het niet!

Code Korting al afgetrokken

Bumba Show Antwerpen al vanaf €15,50

Toon aanbieding

Koop nu extra voordelige Bumba Show tickets

Toon aanbieding

Bumba Show actie: koop nu tickets voor ze uitverkocht zijn

Toon aanbieding

Bumba Show 2024 België: koop nu aan voordelige prijzen

Toon aanbieding

Bumba Show 2024 Oostende: tickets nu beschikbaar

Toon aanbieding

Youtube

Niemand heeft natuurlijk altijd tijd om de Bumba show te volgen op televisie. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kunt op YouTube namelijk een heleboel afleveringen terugkijken. Zo heb je kijkplezier tot een uur lang en weet je zeker dat je kleine zich optimaal kan amuseren en er ook nog iets van opsteekt. Zie zelf hoe leuk en leerzaam een programma kan zijn en laat je overtuigen om eens een show te bezoeken.

Li

Hallo! Li hier,

ik zorg ervoor dat de aanbiedingen op deze pagina correct en up to date zijn. Soms kan een aanbieding echter verlopen of geraakt de voorraad sneller op dan we kunnen updaten.

Indien je onnauwkeurigheden of afgelopen aanbiedingen vindt, zou je dit ons kunnen laten weten ?

Jouw hulp is belangrijk voor ons, zo houden we onze community correct en betrouwbaar.
Bedankt voor je begrip en steun.

4.8 ster / 67 stemmen

Bumba Show

Het Vlaamse TV-programma Bumba vermaakt sinds 2004 al kinderen vanuit het hele land. Bumba is een vrolijke circus clown die samen met zijn vriendje Bumbalu vele avonturen meemaakt en kunstjes uitvoert. Ook vele vriendjes van Bumba en andere circusfiguren komen regelmatig langs en spelen mee.

Bumba de circus clown

Bumba vermaakt vele kinderen van 0 tot 4 jaar en ouder. Het is regelmatig te zien op de Belgische TV en wordt geproduceerd door Studio100. Kinderen vinden de vrolijke kleuren, grappige figuren en leuke trucjes erg vermakelijk en kijken dan ook graag naar Bumba. Bumba is zo groot gegroeid dat het niet alleen meer een TV-show is maar ook boekjes heeft, kleurplaten en nu ook een theatershow!

Theatershow Bumba en het Magische Wonderboek

Dit willen jij en je kleine Bumba fan niet missen. Bumba gaat weer op theatertour. Wanneer de tweeling Lars en Lies jarig zijn, krijgen ze een magisch wonderboek cadeau. Via dit boek komen ze in een magische wereld van Bumba en ontmoeten ze Bumba, Bumbalu, Barry de Leeuw, Kiwi de Vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Er wordt een geweldige show van gemaakt. Leren tellen, dansen op leuke muziek en de gezellige Bumba vriendjes maken er een top verjaardagsfeest van voor Lars en Lies.

Bumba door het hele land

Bumba en het magische wonderboek zal door het hele land te zien zijn. De show tourt vanaf 3 november t.e.m. 25 februari 2018. De show gaat naar vele grote steden zoals Brugge, Antwerpen en Oostende maar ook kleinere steden zoals Overijse, Torhout en Sint Truiden. Bekijk snel wanneer de theatershow bij jou in de buurt is!

Kaarten voor de Bumba show

De theatershow is erg geschikt voor kleine kinderen (1+) door het aangepaste licht- en geluidsniveau. Neem je je baby mee en is deze jonger dan 6 maanden? Dan mag hij/zij gratis mee! Al vanaf € 15,50 koop je je tickets. Bezoek de webshop, kijk bij welke stad bij jou in de buurt de theatershow voorbij komt en geniet van een heerlijk dagje uit!

Meer webshops