Bumba Show tickets - promoties en kortingen

Korting & Solden bij Bumba Show België in april 2021

Bumba Show in Antwerpen al vanaf € 15,50

Toon aanbieding

De theatershow Bumba en het magische wonderboek

Toon aanbieding
Youtube

Niemand heeft natuurlijk altijd tijd om de Bumba show te volgen op televisie. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kunt op YouTube namelijk een heleboel afleveringen terugkijken. Zo heb je kijkplezier tot een uur lang en weet je zeker dat je kleine zich optimaal kan amuseren en er ook nog iets van opsteekt. Zie zelf hoe leuk en leerzaam een programma kan zijn en laat je overtuigen om eens een show te bezoeken.

Beste Bumba Show kortingscodes en promoties

Bumba Show kortingen Korting Geldig tot
Bumba Show in Antwerpen al vanaf € 15,50 € 15,50 01/06/2021
De theatershow Bumba en het magische wonderboek Beste deal 01/06/2021
Naar het Studio 100 Zomerfestival voor €22 € 22 verlopen
Koop een ticket voor de Bumba Show vanaf € 15,50 te Diest € 15,50 verlopen
Koop al tickets vanaf € 15,50 voor de Bumba Show in Hasselt € 15,50 verlopen

Naar het Studio 100 Zomerfestival voor €22

Alle sterren van Studio 100 komen samen tijdens het Zomerfestival! Zo kunnen jouw kids hun favoriete sterren ontmoeten. Al vanaf € 22 kun je een ticket kopen voor het Studio 100 Zomerfestival. Neem snel een kijkje op de website.

Sluiten

Toon aanbieding

Koop een ticket voor de Bumba Show vanaf € 15,50 te Diest

Op zaterdag 17 Februari heb je het genoegen om de Bumba Show in Diest te zien. Je kunt kiezen voor een programma in de ochtend of avond. Je weet zeker dat jouw kind een vermakelijke avond zal beleven wanneer je hier een ticket voor boekt. Wacht daarom niet langer en koop al een ticket vanaf € 15,50.

Sluiten

Toon aanbieding

Koop al tickets vanaf € 15,50 voor de Bumba Show in Hasselt

De Bumba Show is een spektakel voor ieder jong kind. Een uitermate leuke en vermakelijke show die ieder kind wel een keer gezien wil hebben. Je kunt nu ook van de show genieten in Hasselt. Wacht niet langer en koop een ticket al vanaf € 15,50!

Sluiten

Toon aanbieding

Koop tickets voor een extra Bumba Show te Gent vanaf € 15,50

De Bumba Show kun je ook bekijken in de Gent! Op 27 Januari zullen er niet 2 maar 3 shows plaatsvinden aangezien het erg populair is. De tickets voor de eerste 2 shows op deze dag zijn al bijna uitverkocht dus daarom staat er een extra show gepland om 16:00. Wacht niet langer en laat jou en je kleine verrassen door deze pracht show zelf te zien.

Sluiten

Toon aanbieding

Meer webshops