14799 - casino_solden_NL_970x90.jpg

Bumba Show tickets - promoties BelgiΓ«

studio100.com

Korting bij Bumba Show online & solden - april 2023

Bumba Show in Antwerpen al vanaf €15,50

Toon aanbieding

Koop nu extra voordelige Bumba Show tickets

Toon aanbieding

Bumba Show actie: koop nu tickets voor ze uitverkocht zijn

Toon aanbieding

Youtube

Niemand heeft natuurlijk altijd tijd om de Bumba show te volgen op televisie. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kunt op YouTube namelijk een heleboel afleveringen terugkijken. Zo heb je kijkplezier tot een uur lang en weet je zeker dat je kleine zich optimaal kan amuseren en er ook nog iets van opsteekt. Zie zelf hoe leuk en leerzaam een programma kan zijn en laat je overtuigen om eens een show te bezoeken.

Ontdek de nieuwste Bumba Show: Bumba gaat op reis voor €16,99

Verloopt: 2 november
Waar: Brugge, Gent, Puurs en Asse
Vanaf: 3 oktober
Toon aanbieding

Naar het Studio 100 Zomerfestival voor €22

Alle sterren van Studio 100 komen samen tijdens het Zomerfestival! Zo kunnen jouw kids hun favoriete sterren ontmoeten. Al vanaf € 22 kun je een ticket kopen voor het Studio 100 Zomerfestival. Neem snel een kijkje op de website.
Toon aanbieding

Koop een ticket voor de Bumba Show vanaf € 15,50 te Diest

Op zaterdag 17 Februari heb je het genoegen om de Bumba Show in Diest te zien. Je kunt kiezen voor een programma in de ochtend of avond. Je weet zeker dat jouw kind een vermakelijke avond zal beleven wanneer je hier een ticket voor boekt. Wacht daarom niet langer en koop al een ticket vanaf € 15,50.
Toon aanbieding

Koop al tickets vanaf € 15,50 voor de Bumba Show in Hasselt

De Bumba Show is een spektakel voor ieder jong kind. Een uitermate leuke en vermakelijke show die ieder kind wel een keer gezien wil hebben. Je kunt nu ook van de show genieten in Hasselt. Wacht niet langer en koop een ticket al vanaf € 15,50!
Toon aanbieding

Koop tickets voor een extra Bumba Show te Gent vanaf € 15,50

De Bumba Show kun je ook bekijken in de Gent! Op 27 Januari zullen er niet 2 maar 3 shows plaatsvinden aangezien het erg populair is. De tickets voor de eerste 2 shows op deze dag zijn al bijna uitverkocht dus daarom staat er een extra show gepland om 16:00. Wacht niet langer en laat jou en je kleine verrassen door deze pracht show zelf te zien.
Toon aanbieding
4.8 ster / 67 stemmen

Bumba Show

Het Vlaamse TV-programma Bumba vermaakt sinds 2004 al kinderen vanuit het hele land. Bumba is een vrolijke circus clown die samen met zijn vriendje Bumbalu vele avonturen meemaakt en kunstjes uitvoert. Ook vele vriendjes van Bumba en andere circusfiguren komen regelmatig langs en spelen mee.

Bumba de circus clown

Bumba vermaakt vele kinderen van 0 tot 4 jaar en ouder. Het is regelmatig te zien op de Belgische TV en wordt geproduceerd door Studio100. Kinderen vinden de vrolijke kleuren, grappige figuren en leuke trucjes erg vermakelijk en kijken dan ook graag naar Bumba. Bumba is zo groot gegroeid dat het niet alleen meer een TV-show is maar ook boekjes heeft, kleurplaten en nu ook een theatershow!

Theatershow Bumba en het Magische Wonderboek

Dit willen jij en je kleine Bumba fan niet missen. Bumba gaat weer op theatertour. Wanneer de tweeling Lars en Lies jarig zijn, krijgen ze een magisch wonderboek cadeau. Via dit boek komen ze in een magische wereld van Bumba en ontmoeten ze Bumba, Bumbalu, Barry de Leeuw, Kiwi de Vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Er wordt een geweldige show van gemaakt. Leren tellen, dansen op leuke muziek en de gezellige Bumba vriendjes maken er een top verjaardagsfeest van voor Lars en Lies.

Bumba door het hele land

Bumba en het magische wonderboek zal door het hele land te zien zijn. De show tourt vanaf 3 november t.e.m. 25 februari 2018. De show gaat naar vele grote steden zoals Brugge, Antwerpen en Oostende maar ook kleinere steden zoals Overijse, Torhout en Sint Truiden. Bekijk snel wanneer de theatershow bij jou in de buurt is!

Kaarten voor de Bumba show

De theatershow is erg geschikt voor kleine kinderen (1+) door het aangepaste licht- en geluidsniveau. Neem je je baby mee en is deze jonger dan 6 maanden? Dan mag hij/zij gratis mee! Al vanaf € 15,50 koop je je tickets. Bezoek de webshop, kijk bij welke stad bij jou in de buurt de theatershow voorbij komt en geniet van een heerlijk dagje uit!

Meer webshops